QUOTE(Kriiste @ 2012 07 31, 08:10)
man tiesiog nepatinka laukt nezinia ko, nepatinka trintis ant tu suolu - ir kai tik pradeda leist i lektuva - ir einu, megstu sedet prie lango (net jei skrendu viena), megstu sedet priekyje lektuvo - todel man nesunku atsistot i eile vienai pirmuju ir praeit, o kai skrendu su vaiku ar vaikais - tuo labiau
Kaip suprast-laukt nezinia ko?

Ir kodel trintis ant suolu? Kokiu suolu? Cia gal nebent Kaune suolai, nesu buvus Kaune, o Vilniuj atsisedu sau ramiai, atsiverciu zurnala, isgeriu dar ramiai kavos, nes man, pvz., nepatinka stoveti paskui eileje ant laiptuku laukiant kol atsidarys durys ir prades leisti i lektuva. As jau geriau ta laika pasedesiu, paskaitysiu ir kavos atsigersiu. Vietos juk lektuve visiems uzteks, o paskutinius pora kartu ilipus vienai paskutiniuju tai isvis pasodino i pirma eile kur rezervuotos vietos, matyt, ju niekas nebuvo nusipirkes, tai sako-seskites cia, nesigruskit i ta lektuvo viduri
Bet labai puikiai suprantu mamytes ir tevelius su vaikais, tokiu atveju as turbut irgi bandyciau i lektuva ilipti viena pirmuju