Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja Ringuvos produkciją?

Ar jau kas naudoja Ringuvos vaiku ukiska muila? Jis neperseniausiai ir pasirode parduotuvese....O Tindi produkcija? Dar yra kokia lietuviska produkcija vaikams ar tik Ringuva gamina?
Atsakyti
Naudojau būtent Ringuvą. Labai tiko. Tik muilo drožlės skalbyklei, reik turėt galvoj, tirpsta tik gana aukštoj temperatūroj, ir jas reikia pilti tiesiai į būgną. Antraip užkemša
Atsakyti
Mano drauge savo vaikui bande Tindi su kvieciais, as tai dar nebandziau, sake, kad plaukuciai labai svelnus. Sake, ir pati naudoja...
Atsakyti
Ringuvos drožlės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ypač kai reik ką nors atskalbti. aš į jas užmerkiu rūbelius, palaikau, o tada nenugręžus suseniu ir dedu į automat skalbyklę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nonita @ 2006 04 27, 14:36)
Ringuvos drožlės  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ypač kai reik ką nors atskalbti. aš į jas užmerkiu rūbelius, palaikau, o tada nenugręžus suseniu ir dedu į automat skalbyklę  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tik plemus nuo visokiu koseliu nelabai isima schmoll.gif
Atsakyti
Ir nealergina - nei vaiku, nei suaugusiu biggrin.gif Bent man taip atrodo.
Atsakyti
tik plemus nuo visokiu koseliu nelabai isima schmoll.gif

Šiame reikale turėtų padėti ūkiškas muilas su tulžimi mirksiukas.gif Man jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 04 27, 17:57)
Šiame reikale turėtų padėti ūkiškas muilas su tulžimi mirksiukas.gif Man jis  thumbup.gif

as demes isplaunu Bobas milteliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 04 27, 17:00)
tik plemus nuo visokiu koseliu nelabai isima  schmoll.gif

Aukštoje temperatūroje arba šviežias dėmes išima. mirksiukas.gif Neišima tik užskalbtų. Šiaip naudoju viską Ringuvos: ir drožles (dažniausiai skalbdama rankomis), ir ūkinį muilą (labiausiai patinka Senolių), ir muilą su tulžim, ir Tindi muilus bei šampūnus. Viskuo patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2006 04 28, 15:51)
Aukštoje temperatūroje arba šviežias dėmes išima. mirksiukas.gif 

ania g.gif as tai viska skalbiu 30-40 laipsniu , reiks pabandyti ir aukstesnej temperaturoj
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 04 27, 16:00)
tik plemus nuo visokiu koseliu nelabai isima  schmoll.gif

Taip Riguvos ūkiškas su tulžim tikrai labai geras.
dėmes aš taip pat prieš tai užmerkiu ringuos drožlėse, dar įtrinu su tuo muilu ir užmerkiu labai karstam vandeny, bent jau baltus ir šviesius. o spalvoti tai kazkaip ne taip matos ar neteko da taip užterlyt kaip sviesius ant ju bile kokia dėmėlė matos doh.gif
bet ir šeip ne tik vaiko bet ir vyro marškinių apykaklės gerai atmirksta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ringuvos ūkiškas muilas su tulžim thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti