Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja Ringuvos produkciją?

Mes is Ringuvos produkcijos naudojame tik TIndi muiliuka. Esu labai patenkinta, nebesinori kitu naudoti, nes sitie ir ranku odos taip nesausina.
Atsakyti
Supermamytės, o gal galite patart, kiek to ūkinio muilo reikia vienm skalbimui pritarkuoti? Ar vieno muilo užtenka? ax.gif
Atsakyti
O kiek jau laiko ilgiausiai naudojate,Ringuvos drozles?Man tai buvo taip.Naudojau apie metus ir kai pradedavau skalbti,budavo toks kvapas,kaip per virinimo programa,nors nustatydavau60-50C.temp.Kadangi masinai dar buvo garantija,issikvieciau meistra wink.gif Kai jis pamate vaika iskart paklause ar tik ne RINGUVOS drozlem skalbiu biggrin.gif Tada man issamiai papasakojo,kad ta kose,na kai istirpsta drozles,apsivelia aplink kaitinimo elementa,ir jos ten vis kaupiasi daugiau ir storesniu sluoksniu.O tada kaista vis stipriau ir gali l.greitai perdekti.Tada pirkau toki skisti,siuo metu jo neberandu,o budavo jo tik RIMI,ir pyliau imasina,ant virinimo,aisku be skalbiniu,tai man tokius gabalus is pyle lauk,kadangi man pila i kriaukle,tai as maciau blink.gif
Papildyta:
nepagalvokit,kad nenaudojau CALGONO wink.gif naudojau su kiekvienu skalbimu kai skalbdavau milteliais.Dabar Ringuva naudoju rankom,o vaikiskus slalbdavau su BOBO milteliais,arba yra gi ju ten visokiu kur alergiskiems tongue.gif
Atsakyti
Naudojom Ringuvos drožles skalbti rankomis.Pamerkdavau nakčiai, o vėliau išskalaudavau skalbinius ir į skalbimo mašiną...Rūbai labai gerai išsiplaudavo.
Dėmėm naudoju Ringyvos muilą su tulžim berods. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dragon @ 2006 07 17, 16:45)
O kiek jau laiko ilgiausiai naudojate,Ringuvos drozles?Man tai buvo taip.Naudojau apie metus ir kai pradedavau skalbti,budavo toks kvapas,kaip per virinimo programa,nors nustatydavau60-50C.temp.Kadangi masinai dar buvo garantija,issikvieciau meistra wink.gif Kai jis pamate vaika iskart paklause ar tik ne RINGUVOS drozlem skalbiu biggrin.gif Tada man issamiai papasakojo,kad ta kose,na kai istirpsta drozles,apsivelia aplink kaitinimo elementa,ir jos ten vis kaupiasi daugiau ir storesniu sluoksniu.O tada kaista vis stipriau ir gali l.greitai perdekti.Tada pirkau toki skisti,siuo metu jo neberandu,o budavo jo tik RIMI,ir pyliau imasina,ant virinimo,aisku be skalbiniu,tai man tokius gabalus is pyle lauk,kadangi man pila i kriaukle,tai as maciau blink.gif
Papildyta:
nepagalvokit,kad nenaudojau CALGONO wink.gif naudojau su kiekvienu skalbimu kai skalbdavau milteliais.Dabar Ringuva naudoju rankom,o vaikiskus slalbdavau su BOBO milteliais,arba yra gi ju ten visokiu kur alergiskiems  tongue.gif

Ot tai bent blink.gif O as jau buvau bepamegstanti Ringuvos muilo drozlemis skalbti beveik viska. Bet pastebejau, kad jei pilu ne tiesiai i bugna, tai lieka tokia kose. Bet nepagalvojau, kad visur g.gif
Atsakyti
niu va,skaičiau ir susigundžiau išbandyt ir aš thumbup.gif ,bet blemb jei apsivelia skalbimo mašinoj kokie tais guoliai ar kas tada nesinori jos gadint...ką čia sugalvojus tokio mandraus g.gif
Atsakyti
Oho, teks ir man atsisakyti tada tos minties schmoll.gif O gaila. Na, reiks bandyt vien Bobu pasitikėti, gal nealergizuos, ten, sako, kažkokie smulkūs milteliai vis tiek lieka, kad ir nuo specialių miltelių... g.gif
Papildyta:
Ech, o jau buvau tiek prisitarkavus doh.gif biggrin.gif Na, nieko, sunaiudosiu skalbti rankom. Arba čia gera mintis, kaip rutast rašė, palikti nakčiai užmerkus su Ringuva, perskalaut ir tada mašina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti nes dar tik ieškau vaikui rūbelių, ar jūs kai skalbiat pilat minkštiklio ar negalima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutee @ 2006 08 16, 14:06)
Norėjau paklausti nes dar tik ieškau vaikui rūbelių, ar jūs kai skalbiat pilat minkštiklio ar negalima blush2.gif

Manau, kad galėt tai galima tuos specialius, čia tik dėl alergijų bijomasi. Bet aš dėl atsargumo tai nepilu - ai, vis mažiau tos chemijos! ax.gif Sėkmės laukiant! nestuke.gif
Atsakyti
Ir tau sėkmės nestuke.gif ačiū už atsakymą
Atsakyti
as naudoju ringuvos drozles thumbup.gif leliukishkus visus rubelisu skalbiu tik su jom.ypac graziai ishskalbia vilnonius daikciukus,nereikia net jokio minkshtiklio thumbup.gif
Atsakyti
vakar skalbiau su tom drozlem - ishskalbe liuks thumbup.gif net kakiu demiu neliko, o prisiskaicius jus bedu dariau teip - ishtirpdziau tas drozles tada pamirkiau skalbinius, dar kur daugiau brudo budo patryniau muilu ringuvos ir nugrezus sudejau i skalbenke (to vandens nepyliau), jokiu milteliu neberiau ir ishskalbiau 40 laipsniu temp - viskas svaru ir kvepia. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti