Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja Ringuvos produkciją?

Naudoju ir esu labai patenkinta - su Ringuvos muilu skalbiu seilinukus, kartais naudoju ir drožles mirkymui, ir muilą su tulžim ax.gif Vaikas prasusiasi su paprastu tindi muiliuku ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Ringuvos skalbiamąjį muilą su kokosų aliejumi ir glicerinu. Labai gerai plauna vaikų pėdkelnytes. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 05 03, 09:38)
Naudoju Ringuvos skalbiamąjį muilą su kokosų aliejumi ir glicerinu. Labai gerai plauna vaikų pėdkelnytes. thumbup.gif

Man taip pat šis muilas patinka. Be jo dar naudoju tas drožles. thumbup.gif išsiskalbia.
Atsakyti
Aš naudojau Ringuvos ūkiško muilo drožles naujagimio skalbiniams skalbti, taip pat Tindi vaikišką muiliuką. Esu patenkinta, o dėl vaikiško Ringuvos muiliuko reikės pasidomėti, kol kas dar nemačiau.
Atsakyti
Vaiko rūbus skalbiu rankom ir visad su tuo Ringuvos muiliuku ax.gif , man jis patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat naudojau Ringuvos ūkiško muilo drožles naujagimio skalbiniams skalbti. Labai gerai putoja, aišku reikia skalbti rankomis. Ir kvapas skalbiant labai malonus,smile.gif ne taip kaip senoviškas ūkinis muilas:((
Taip pat Tindi vaikišką muiliuką. Esu labai patenkinta.
Atsakyti
o as su tom ringuvos muilo drozlem skalbiu skalbimo masinoj ir viskas tiesiog liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As irgi skalbiu leliuko rubelius Ringuvos vaikisku ukisku muilu. Is vakaro patarkuoju, ipilu vandens, kitai dienai buna tokia vientisa kosele, supilu i skalbykle ir thumbup.gif
Atsakyti
Nereikia Ringuvos ukisko vaiku muiliuko tarkuoti, nes Ringuva skalbiklis yra jau sutarkuotas
Atsakyti
QUOTE(Mamukas-Gabukas @ 2006 05 26, 14:55)
Nereikia Ringuvos ukisko vaiku muiliuko tarkuoti, nes Ringuva skalbiklis yra jau sutarkuotas

Taip, jau yra sutarkuoto - tai ir yra drožles, parduodamos jau seniai, tik neseniai įpakavimas pasikeitė smile.gif Aš tai darau taip -į kokį indą idedu, su karštu vandeniu užpilu ir leidžiu šiek tie pastovėti rolleyes.gif O skalbiu su skalbimo mašina, tik ipilu tiesiai į bugną - puikiausiai skalbia ir mašinos skalbimo negadina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik dar toks klausimas - ar skalbiate su Calgon? ar be jo? Girdejau, kad irgi blogai vaiko odelei ir rūbus gadina g.gif
Atsakyti
aš naudoju Ringuvos produktus - nusivilti neteko. ypač džiaugiuosi ūkišku muilu, kuris puikiai išskalbia įvairias dėmes. nė kiek ne prasčiau nei reklamuojami dėmių valikliai...
Atsakyti
QUOTE(natalyjabut @ 2006 05 27, 23:35)
Taip, jau yra sutarkuoto - tai ir yra drožles, parduodamos jau seniai, tik neseniai įpakavimas pasikeitė smile.gif  Aš tai darau taip -į kokį indą idedu, su karštu vandeniu užpilu ir leidžiu šiek tie pastovėti rolleyes.gif O skalbiu su skalbimo mašina, tik ipilu tiesiai į bugną - puikiausiai skalbia ir mašinos skalbimo negadina thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Tik dar toks klausimas - ar skalbiate su Calgon? ar be jo? Girdejau, kad irgi blogai vaiko odelei ir rūbus gadina g.gif

Aš taip pat skalbiu Ringuvos muilo drožlėm su skalbimo mašina, bet jų nereikia tirpinti jos puikiausiai kaip ir milteliai išbėga iš mašinos stalčiuko, nepilu tiesiai į būgną.
Atsakyti