Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Gal kas gero ar blogo gali pasakyti apie muzikantus "Bremenai"?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif įlindau į šią temą visai atsitiktinai, ir galvoju tiesiog pasisiūlysiu smile.gif esu violončelės studentė, galiu pagroti viena ar suburti pvz. styginių kvartetą ir pagroti Jūsų vestuvių ceremonijoje ir kažkiek po jos mirksiukas.gif daug nepliurpsiu, jei kas domina viską suderinsim AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ineffable @ 2012 03 12, 23:32)
Apie Antraktą tikrai daug neigiamų atsiliepimų..
---
O ką galit pasakyt apie "Klajūnus" ? g.gif

Klajūnai pernai grojo per mūsų vestuves. Tiek svečiai tiek mes likom patenkinti. Visų smulkmenų neišpasakosiu, tiesiog parašyk į až
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2012 03 13, 22:33)
Gal žinot jų kainą?

tikslios kainos nezinau, nes ne mano vestuves buvo. bet tikrai manau, kad prasided nuo 2000 tukstanciu.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 12:04)
tikslios kainos nezinau, nes ne mano vestuves buvo. bet tikrai manau, kad prasided nuo 2000 tukstanciu.

Na, mes kai svente organizavom, tai suderejom juos gerokai pigiau smile.gif Zinoma, kai jie pasirode, tai zmones tiek uzvede, kad antratiek surinkom papildomai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, sudeliosiu nedideli sarasiuka, mano zinomu muzikantu, tikiuosi pades Jusu apsisprendimui, graziu Jums svenciu 4u.gif

1. The west coast Gyvai grojanti profesionaliu muzikantu grupe, atlieka plataus repertuaro jazz-pop dainas, daug energijos ir geros nuotaikos. Vakaro neveda. Jei reikia tik vieno atlikejo, be grupes, mano ziniom, vokalistas derinasi atskirai.

2. Old city band Taip pat gyvai grojanti grupe su zinomu dainu repertuaru, ir savo kurybos, labai energingi. Nezinau ar veda vakara...

3. Bohema Vyras ir zmona. Moters balsas nerealus, labai faini zmones, nuolat atnaujina repertuara, labai derinasi prie svencianciuju, vyras taip pat gali pagroti akordeonu, kiek zinau kazkiek veda vakara.

4. Sing Grupe su atlikeja Rasa Serra. Ju repertuaras platus, bet savotiskas, turbut derinasi pagal sventes pobudi, nes girdejau juos keliuose renginiuose ir visur jie buvo labai skirtingi, bet man labai patiko.

5. Eugenijus Jonavicius Ieskaintiems visisko isskirtinumo, galiu parekomenduoti gitaros maestro E. Jonaviciu. Irase, man atrodo skamba jo kurybos kompozicija. Bet renginiuose, ar vakareliuose jis groja vienas elegantiska fonui tinkancia muzika, su pritariancia fonograma.

Kolkas tiek i galva ateina ne visai tradiciniu muzikantu, sekmes renkantis 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ar kapela Sadunai groja vestuvėse ir kiek maždaug kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Haute couture @ 2012 03 15, 15:56)
Gal kas žinot ar kapela Sadunai groja vestuvėse ir kiek maždaug kainuoja?

bent seniau grodavo, bet ne visi nariai. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal zinote is kokio Miesto yra grupe BELKANTO?
Atsakyti
QUOTE(muliuke @ 2012 03 17, 20:34)
gal zinote is kokio Miesto yra grupe BELKANTO?

Is Kauno-jie grojo musu vestuvese smile.gif
Atsakyti
Kur butu galima pasiklausyti Frank Orchestra grupes dainu? Arba as nerandu arba tikrai nieko nera inete? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuskinas @ 2012 03 18, 01:34)
Is Kauno-jie grojo musu vestuvese smile.gif

o kokie būtų apie juos atsiliepimai iš jūsų pusės? ax.gif
Atsakyti