Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

O ar turite kokiu atsiliepimu apie Soft rain grupe? net nesitikejau, kad muzikantu paieskos bus tokios sudetingos doh.gif nesinori kaimo kapelu, uzstales dainu ir pan...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diwa: 21 kovo 2012 - 22:06
mes ilgai galvojome ir nusprendeme visai be muzikantu apseiti
pasikvieteme Dj su vedanciuoju ir manau bus puiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2012 03 21, 22:05)
O ar turite kokiu atsiliepimu apie Soft rain grupe? net nesitikejau, kad muzikantu paieskos bus tokios sudetingos  doh.gif  nesinori kaimo kapelu, uzstales dainu ir pan...

taigi, kad muzikantai dažniausiai tokį repertuarą varo. o gerą, gyvą grupę, kuri grotų visiems priimtiną muziką sunku rasti. buvau vestuvėse, kur Rasa Kaušiūtė su grupe dainavo - gražiai, gyvai jie dainavo, dainos ok - lietuviškos ir užsienietiškos, bet matėsi, kad ne visiems svečiams patiko, jaunimas daugiausiai šoko. ir tai labiausiai tada, kai jau nelabai svarbi melodija būna biggrin.gif jei iš naujo tektų savo vestuves daryti, tik DJ`ų imčiau. visoms netekėjusioms draugėms tą patį sakau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2012 03 09, 23:03)
Galiu rekomenduoti grupę ILEX  wub.gif Ne kartą teko jau su jais susitikti, nei karto nenuvylė, puikūs balsai, gyva muzika, platus repertuaras  4u.gif

as esu juos girdejusi hbh, idomu jei veda vakara? kokia ju kaina? 4u.gif
Skambinaus jiems tai 2500lt plius jie vakaro neveda... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo idile: 22 kovo 2012 - 17:06
Po ilgų ilgų ieškojimų pagaliau išsirinkom - EMSUS
Atsakyti
QUOTE(TopSecretName @ 2012 03 14, 17:33)
Sveikos,
planuojame vestuves si rugseji ir didziausias galvos skausmas - geras muzikantas... Dabar apsistojau ties Grazvydu is Plunges (lyg ir) ir Rasidas is Mazeikiu.
Kokie atsiliepimai apie juos, gal dalyvavote vestuvese kai jie grojo, ka girdejote?
4u.gif

laba, buvau Rasido vedamose vestuvėse, tai truputį atsibodo jo tiesmukumas ir juokeliai apie antrą galą smile.gif)))) šiaip jis tikrai viską suspėja vienas, tik kad tiesmukas ir visą laiką išgerkim išgerkim, tai svečiai gali ir anksčiau laiko nusirašyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal kas girdėjote ar buvote susidūrę su grupe "Jonija" bei "Privati zona"
Ačiū labai.
Atsakyti
QUOTE(verona1 @ 2012 03 28, 16:11)
Sveikos smile.gif

Gal kas girdėjote ar buvote susidūrę su grupe "Jonija" bei "Privati zona"
Ačiū labai.

Jonija groja trise, 2500lt vienam vakarui, 3000lt dviem dienom.
Privati zona - raisiau jiems laiska,tai tesugebejo atrasyti viena zodi, tuo domejimasis jais ir uzsibaige. doh.gif
Atsakyti
Norinčioms šiek tiek šiuolaikiškesnių vestuvių biggrin.gif
Renginio vedimas, gera muzika, žaidimai, diskoteka iki ryto...

Skelbimo nuorodos nerodo - Dj Šarunelis.

(aš likau patenkinta ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mishkinuke: 02 balandžio 2012 - 08:52
QUOTE(axprese @ 2012 03 25, 02:31)
laba, buvau Rasido vedamose vestuvėse, tai truputį atsibodo jo tiesmukumas ir juokeliai apie antrą galą smile.gif)))) šiaip jis tikrai viską suspėja vienas, tik kad tiesmukas ir visą laiką išgerkim išgerkim, tai svečiai gali ir anksčiau laiko nusirašyti biggrin.gif

As irgi buvus kur grojo ir vede visa vakara, tai siaip sauniai, manau,kad priklauso nuo esamos publikos. Mato ko reikalauja zmones kaip elgiasi taip ir praveda,dirba tikrai saziningai uz labai gera kaina. Bet aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif
Atsakyti
sveiki!gal kas turit kokių nuomonių-atsiliepimų apie vestuvių vedėjus-muzikantus "Suvalkijos berniokai"?? Labai reikia nuomonių apie juos. Ačiū iš anksto....
Atsakyti
QUOTE(zeniussxx @ 2012 04 04, 12:14)
sveiki!gal kas turit kokių nuomonių-atsiliepimų apie vestuvių vedėjus-muzikantus "Suvalkijos berniokai"?? Labai reikia nuomonių apie juos. Ačiū iš anksto....

http://www.youtube.c...h?v=a5L9miG2BFs
Atsakyti