kiekviena diena mintys tokios kaip palikti,ka padaryti ,kad jis paliktu,nebegaliu tik zinau viena ,kad jei gyvenciau viena butu daug geriau
blogai tai ,kad geria kiekviena diena ir nemato tame nieko blogo,dar paemes girtas vaika sako,va tavo mama pastoviai susiraukusi ,pikta o as linksmas tau su manim kai uzaugsi bus geriau
kai tik savaitgalis manau ,blyn gal nuves prie ezero per 9men nuo gimimo vaiko ten nebuvom nei karto,kur tau kioskelis ir draugai salia ,man reikia ilsetis o prie ezero karsta
nebezinau ka daryti toks erelis pasidaro prigeres,uzgaulioja,kad as tokia anokia,ateina pirmadienis i darba isena ,vakare gryzta vel pamakes ir nera zmogaus su kuo pakalbet ,jis manes nesupranta,jam atrodo ,kad jis nieko blogo nadaro visi geria,bet kiti geria su saiku ir yra normalus kai isgeria o ne tokie psichai daug kartu sakiau skiriames ,ne ,jam patogu labai su manim ,kur jis gaus geresne durne nei as,o kai atsugula i lova mane net pykina,man paciai slykstu,kad as tokia patapau ir ,kad taip galiu galvoti apie sau artima zmogu su kuriuo pragyvenau 14metu