Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VI tema

QUOTE(Dajulita @ 2012 07 20, 12:04)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif net kvapą kai kurių užuodžiu.
Sapnavau  kelias naktis tavo lelijas ir ... juką  blush2.gif Dar negaliu pamiršt tų emocijų.
Ačiū, kad leidai aplankyt  4u.gif  Ir kitai lelijų gerbėjai ačiū  4u.gif . kad beveik prievarta išvežė  lotuliukas.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  abiems

Dėkoju, kad aplankėte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi šiemet didele gausa lelijų. Kai kurios žydi pirmi, antri metai. Kai kurių labai daug turiu.. Į skyrelį pasidžiaukime žiedais įkėliau nuotraukų.
Atsakyti
o aš pas leliumai į rojaus sodus buvau įbridusi - ech, ką ten daug tuščiažodžiaut, nuostabu ir tiek, o lelijų grožis ir gausa kvapą užima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 07 20, 17:43)
Juką sapnuoji? O aš neturiu kur dėt,  mirksiukas.gif

blink.gif bet tu pamatytum kooooooooooooooooooooooookia ten juka wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ,,,,,,,,,. aš be žado. Foto to neatspindi blush2.gif
Atsakyti
Pasakykit kokia čia lelijų rūšis Longiflorum
bandau rast informaciją, bet nesuprantu blush2.gif
Čia tas pats kas vamzdžiažiedė (L. Trumpet ) g.gif
Panašus žiedas savo forma. bet žiedyno nėra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajulita: 20 liepos 2012 - 20:39
QUOTE(Dajulita @ 2012 07 20, 21:33)
blink.gif  bet tu pamatytum kooooooooooooooooooooooookia ten juka  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ,,,,,,,,,. aš be žado. Foto to neatspindi  blush2.gif

Greit nubėgau į jukų temą g.gif oi jau ta Jediara wub.gif viskas pas ją žydi ir bujoja, pas mane irgi žydi, bet vienu stiebu blush2.gif O kad būtų į temą pasakykit, ką daryt su 1,80 aukščio nužydėjusiais stiebais, galima nukirpt, ar tik šiek tiek patrumpint, nes tokie stagarai styro. Dėl žemaūgių tai galvos nesuku, man netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 07 20, 21:43)
ką daryt su 1,80 aukščio nužydėjusiais stiebais, galima nukirpt, ar tik šiek tiek patrumpint, nes tokie stagarai styro. Dėl žemaūgių tai galvos nesuku, man netrukdo.

Aš visas pakeprpu tiek, kiek man reikai. Ir žiedynus nukarpau. Negražu man. Ir įsitikinus, kad taip geriau gumbui. Kaip tulpių.
tai ir kepru nesukdama galvos.
Besiskundžiančių nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 07 20, 22:56)
Aš visas pakeprpu tiek, kiek man reikai. Ir žiedynus nukarpau. Negražu man. Ir įsitikinus, kad taip geriau gumbui.  Kaip tulpių.
tai ir kepru nesukdama galvos.
Besiskundžiančių nebuvo  biggrin.gif

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
vamzdelinių kompanija, OT Sonora, Balta tetraploida trompetlilija, Pink Perfection
user posted image user posted image user posted image user posted image

Vecumnieki, Zemgales Zelts, OT Robert Swanson
user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
QUOTE(Dajulita @ 2012 07 20, 21:36)
Pasakykit kokia čia lelijų rūšis Longiflorum
bandau rast informaciją, bet nesuprantu  blush2.gif
Čia tas pats kas vamzdžiažiedė  (L. Trumpet ) g.gif 
Panašus žiedas savo forma. bet žiedyno nėra  g.gif

Longiflorum yra visai kita lelijų grupė, nei vamzdelinės. Longiflorum lelijos yra neatsparios mūsų žiemoms.
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2012 07 20, 22:49)

Longiflorum yra visai kita lelijų grupė, nei vamzdelinės. Longiflorum lelijos yra neatsparios mūsų žiemoms.

Gal todėl ir nerandu aš apie jas lietuviškai. (angliškai neskaitau blush2.gif )
Labai norėjau baltos lelijos vamzdinės, susigundžiau Longiflorum White Heaven
user posted image
Dabar pradeda žydėti. Sodinau pavasarį. Tai man ją ką - iškasti ir vėl pavasarį sodinti?
Man ji labai graži. Bet turbūt tikėtis "krūvos" vienoje vietoje neverta ax.gif (jei paliksiu žiemoti)
Atsakyti
Ne čia ikeliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyte8: 21 liepos 2012 - 08:09
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 07 21, 09:08)
Ne čia ikeliau

O aš spėjau pamatyt tongue.gif lotuliukas.gif Gražūs jurginai mirksiukas.gif Nesvarbu, kad ne lelijos lotuliukas.gif
Atsakyti