Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VI tema

jiedara, nuostabios lelijos pas jus 4u.gif
ar greitai jos dauginasi?
Atsakyti
Bobulyčiu lelija. Kitokio nežinau,nes turguj pirkta. Jin tokia daugiau kremine nei geltona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 07 22, 00:09)
Kokios gražios wub.gif Pirmos dvi ypač, o trečioji - trūksta žodžių grožiui apsakyti wub.gif Jediara, kaip vadinasi antroji, ar ne Silk roud?

Ačiū 4u.gif Taip, tai Silk Road ax.gif
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2012 07 22, 01:05)
jiedara, nuostabios lelijos pas jus  4u.gif
ar greitai jos dauginasi?

Kai kurios greitai dauginasi, o kai kurios net per tris metus nei vieno papildomo svogūnėlio neaugina unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vera.vera @ 2012 07 21, 23:37)
QUOTE(jediara @ 2012 07 21, 20:38)

užburiantis grožis wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 07 22, 11:33)
Ačiū 4u.gif  Taip, tai Silk Road ax.gif

Kokia ji man graži wub.gif Kai pirmą kartą pamačiau ją pas Vyšniauskus, negalėjau atsigrožėti: aukšta, žiedai nuostabūs ir kvapas wub.gif Kai pasirodė prekyboje pirkau, supuvo, vėl pirkau ir vėl supuvo verysad.gif Atrodo ir dirvožemis laidus ir vietą parinkau gerą, bet matyt nelemta jai pas mane augti g.gif
Atsakyti
Ot man irgi ''triubines'' lelijos nelabai sekasi auginti,nors man jos pacios graziausios.Kaip jus jas auginat? g.gif

Saulyte,niu labai patiko ta bobulyciu lelija.Gal ji dar ir auksta?Auginkite ja tegu dauginasi po metu kitu paprasysiu svogunelio smile.gif
Atsakyti
Apie metra tikrai yra. Jei graužikai nesugriauš mielai pasidalinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 07 22, 12:57)
Kokia ji man graži wub.gif Kai pirmą kartą pamačiau ją pas Vyšniauskus, negalėjau atsigrožėti: aukšta, žiedai nuostabūs ir kvapas wub.gif Kai pasirodė prekyboje pirkau, supuvo, vėl pirkau ir vėl supuvo verysad.gif Atrodo ir dirvožemis laidus ir vietą parinkau gerą, bet matyt nelemta jai pas mane augti g.gif

pas mane didysis svogūnas irgi dingo pradingo, liko toks mini mini vaikiukas. Nors žemė ir laidi, sakiau dar papildomai jį reiks į "smėlio bombą" patalpint.
QUOTE(Lewisia @ 2012 07 22, 15:31)
Ot man irgi  ''triubines'' lelijos nelabai sekasi auginti,nors man jos pacios graziausios.Kaip jus jas auginat? g.gif

vamzdelinės (Trumpet) pas mane turėjo progą žiemoti dvi žiemas (nedengiamos). Kai kurios labai sėkmingai po abiejų žiemų išdygo, augo ir žydėjo (ir tebežydi smile.gif ), kai kurios pranyko, kai kurios po pirmos žiemos skurdukės, po antros kuo puikiausiai ir atvirkščiai.
Čia sąrašėlis tų, kurios abi žiemas sėkmingai peržiemojo, bujojo ir žydėjo:
1) Black Dragon group
2) Olympic hybrids
3) Balta tetraploida trumpetlilija
4) Meness Upe
5) Vecumnieki
6) Golden Splendour group
7) Zemgales Zelts
Vienas augintojas man mugėje yra sakęs, kad su veislinėmis vamzdelinėmis LT sunkoka, kad geriau auga rūšinės - seržento, karališkosios lelijos. Saviškes siunčiausi iš Latvijos - klimatas panašus, sakau jei ten auga, gal ir pas mus augs smile.gif

OT grupės lelijų iki šiol turėtoms veislėms pakaktų suskaičiuot vienos rankos pirštų, įvairovę praplėčiau tik šį pavasarį, tad bus matyt, kaip joms seksis. Na, bent jau OT "Sonora" tikrai auga be problemų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 22 liepos 2012 - 19:19
Pražydo pilnavidurė Polar Star thumbup.gif , nors maniau, kad jau ir neturėsiu šios gražuolės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 07 22, 23:56)
Pražydo pilnavidurė Polar Star  thumbup.gif , nors maniau, kad jau ir neturėsiu šios gražuolės

Graži wub.gif , pas mane dar kol kas nežydi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 07 22, 21:56)
Pražydo pilnavidurė Polar Star  thumbup.gif

gražuolė thumbup.gif

pražydo Sprig Pink ir Miss Lily, tačiau pirmoji visai net nepanaši į tą, kuri turėjo būti g.gif matyt pardavėjas apsiriko biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pamačiau ir įsimylėjau....Miss Lily wub.gif Vera.vera, sakykite, ar ši lelija žemaūgė, ar tik nuotraukoje taip atrodo, ar netyčia taip išaugo (gamtos išdaiga)? Ir dar, išduokite paslaptį kur tokią grožybę pirkote?
Atsakyti
QUOTE(bumsik @ 2012 07 23, 16:48)
Pamačiau ir įsimylėjau....Miss Lily  wub.gif Vera.vera, sakykite, ar ši lelija žemaūgė, ar tik nuotraukoje taip atrodo, ar netyčia taip išaugo (gamtos išdaiga)? Ir dar, išduokite paslaptį kur tokią grožybę pirkote?

aciuks.gif ši lelija man taip pat labai patinka smile.gif
jos ūgis optinė apgaulė biggrin.gif iš kairės auga kardeliai, tai kaip matote jiems iki pusės, lelijos aukštis apie 50cm smile.gif bet žiedai tikri galiūnai - plaštakos dydžio smile.gif
siunčiausi ją iš Lenkijos
Atsakyti