Plika akim man tai visiškai tos dvi nesiskiria,trečioji taip jau nebe tokia. Ejau fotkint,nu nuotraukose skirtumukas,mažytis,bet yra. žiedų dydis,morkavumas taspats,tik tos dėmės vos vos skiriasi.Eisiu žymėtis o tai vel bus bėdos

QUOTE(Saulyte8 @ 2012 07 12, 10:03)
Plika akim man tai visiškai tos dvi nesiskiria,trečioji taip jau nebe tokia. Ejau fotkint,nu nuotraukose skirtumukas,mažytis,bet yra. žiedų dydis,morkavumas taspats,tik tos dėmės vos vos skiriasi.Eisiu žymėtis o tai vel bus bėdos 

Mano albume gali nuotraukas pasididinti, šiek tiek skiriasi

sveikos mergaites, ateinu pagirti Jusu ziedu
ir parodyti keletas savo nauju
sita vakar mane pradziugino po darbo grizus, bet kadangi siandien MB gimtadienis nuskyniau dovanu, taigi foto is vazos
[attachmentid=223279]
cia balta, stambiaziede, tik sitos kotas zemas, salia jos "sesuo" tokia pati auga, auksta, tik dar neprasiskleide
[attachmentid=223280]
na o cia, babuliu turgine pirkta, pavadinimo nezinau
[attachmentid=223281]

sita vakar mane pradziugino po darbo grizus, bet kadangi siandien MB gimtadienis nuskyniau dovanu, taigi foto is vazos

[attachmentid=223279]
cia balta, stambiaziede, tik sitos kotas zemas, salia jos "sesuo" tokia pati auga, auksta, tik dar neprasiskleide

[attachmentid=223280]
na o cia, babuliu turgine pirkta, pavadinimo nezinau

[attachmentid=223281]
QUOTE(Dajulita @ 2012 07 12, 10:47)
Va mano kvepiančioji netikėtai aukštaūgė

Nuostabi Pink Perfection

QUOTE(jediara @ 2012 07 12, 10:27)
Ačiū

Negąsdink

QUOTE(leliumai @ 2012 07 12, 05:16)
Man labai panaši į LA grupės leliją "Royal Respect". Bet negaliu tvirtinti, kad tikrai ši (panašių gali būti ir daugiau veislių). Kokio ūgio užauga? Pas mane minėtosios yra tarpinis variantas tarp žemaūgių ir dažniausiai pasitaikančio lelijų aukščio.
na ji man ne iš aukštųjų pasirodė- aukštesnė nei senovinės, bet ne metrinė. Ačiū

QUOTE(užsklanda @ 2012 07 12, 11:39)
stai ir mano lelijeles:) jau man tokios jos grazios:) tik gal Jediara pagelbetu su pavadinimais, jei nesunku? labai aciu:)
trys is keturiu kol kas - mat viena kazko veluoja, kazko laukia...

trys is keturiu kol kas - mat viena kazko veluoja, kazko laukia...
Gražu

Mielos lelijų augintojos, jei darysite turgelį rudeniop, užsisakau baltų lelijų svogūniukų ir visokių kitokių grožių

QUOTE(Dajulita @ 2012 07 12, 11:33)
Ačiū
O tu ir vardus žinai mintinai
Aš tik pasiskaičius kai kurių prisimenu
Šitos netyčia prisimenu
Negąsdink
Nežinau į kokią vietą ją persodinti 

Negąsdink

Man tos aukštaūgės labai patinka, bet kai saviškes persodinau į pavėsingesnę vietą, jau tokios aukštos neauga

Papildyta:
QUOTE(kivi @ 2012 07 12, 14:13)
Mielos lelijų augintojos, jei darysite turgelį rudeniop, užsisakau baltų lelijų svogūniukų ir visokių kitokių grožių 

Kai kurių tikrai turėsiu

Šita tema tokia graži, taip džiuginanti žiedais. Aš tai turiu kokių 10 lelijų iš bobučių turgaus, dar maximinių. Ne visos maximinės nori šiemet žydėti, gal dėl to, kad svogūnėliai labai maži buvo (vaikai)?
Gal pasakysite kokia lelijoms žemė patinka? Ko gero rūgšti visiškai netinka?
Gal pasakysite kokia lelijoms žemė patinka? Ko gero rūgšti visiškai netinka?