Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VI tema

QUOTE(emissaa @ 2012 07 12, 14:55)
Šita tema tokia graži, taip džiuginanti žiedais. Aš tai turiu kokių 10 lelijų iš bobučių turgaus, dar maximinių. Ne visos maximinės nori šiemet žydėti, gal dėl to, kad svogūnėliai labai maži buvo (vaikai)?

Gal pasakysite kokia lelijoms žemė patinka? Ko gero rūgšti visiškai netinka?

Kaip ir kiekvieno augalo, taip ir lelijų, kad džiugintų žiedais, turi svogūnėliai užaugti, taip pat nelabai mėgsta žydėti, jei tik šiemet sodinote. Rūgštesnę dirvą labiau mėgsta rytietiškos, OT ir vamzdžiažiedės, o kitoms labiau patinka nerūgti žemė rolleyes.gif
Atsakyti
Už šiuos nuostabius žiedelius dėkinga Jediarai ir Leliumai. biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
prieš užsukant į šią temą visad būtina atsisėst ir išgert kažko širdelę stiprinančio, nes gali ir infarktas ištikt doh.gif

ir dar bei dar kartą norėčiau padėkot jediarai ir leliumai - beveik 95% mano auginamų lelijų yra atkeliavę iš jų - puikiai auga bei žydi wub.gif

White Pixels

user posted image

Nėriniuotoji

user posted image

Sancerre

user posted image

user posted image

Kopos

user posted image

Canova

user posted image

.........................

O kas galėtų būt ši nežiniukė - kukliai tik vieną žiedelį šiemet parodė ax.gif

user posted image

Atsakyti
Stai kokia pražydo....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 07 12, 12:16)
Man tos aukštaūgės labai patinka, bet kai saviškes persodinau į pavėsingesnę vietą, jau tokios aukštos neauga rolleyes.gif
Papildyta:

Kai kurių tikrai turėsiu  mirksiukas.gif

Jadera , ir aš stoju į eilę lelijų.Gerai viena mamytė rašė silpna daros žiūrint į šį grožį.Gerai būtų žinot kokias prekiausit , tai kitur neieškočiau.Galiu paimt Kaune ar Druskininkuose ar siunčiate
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 07 12, 17:24)
O kas galėtų būt ši nežiniukė - kukliai tik vieną žiedelį šiemet parodė  ax.gif

Gal "Bicolor Ballerina"
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 07 09, 23:04)
Vasara - pats lelijų žydėjimas 4u.gif

ANKSTESNĖ TEMA

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Na Jedera,jūsų grožybės mane privertė įšsižioti iš nuostabos,na ir grožybbės pas jus!.............likau be žado,ką dabar daryt,kur tokių reiks rast!!! Noriu tokių lelijų,jei kas turėsite parduoti,SIŪLYKITE.
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2012 07 12, 21:33)
Na Jedera,jūsų grožybės mane privertė įšsižioti iš nuostabos,na ir grožybbės pas jus!.............likau be žado,

pernai ar užpernai Jediarą viena forumietė pavadino "Lelijų karaliene" thumbup.gif savo pozicijos niekam neužleidžia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 07 12, 12:12)
Gražu wub.gif  Jei neklystu, tai 1. Kopos; 2. Mėnesiena;.3. Mis Elegancija ax.gif

antra ir trecia tikrai taip, pamenu kad tolias pirkau - ACIU 4u.gif
Atsakyti
aš visad nuoširdžiai grožiuosi jediaros lelijų įvairove ir leliumai lelijų derinukais su kitomis gėlėmis wub.gif

..................

visos kol kas neatpažintos, bet labai norėčiau sužinot jų vardus blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
aišku kad jediara lelijų karalienė, šiitiek lelijų rūšių turėt, nerealu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mumrikai,
septintoji "Netty's Pride", aštuntoji - "Grand Cru".
Atsakyti