Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VI tema

QUOTE(Neris @ 2013 06 10, 10:33)
gal galėtumėt paaiškinti kaip dauginti lelijas. Kada jas galima iškasti ir persodinti. Turiu baltą gražią leliją ir ji priaugino daug vaikų, taigi norėčiau juos išskirstyti ir persodinti į kitą vietą. Ačiū smile.gif

Geriausiai lelijas iškasti ir atskirti vaikučius yra rugpjūčio mėn. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 09, 13:00)
Po truputį prasideda žydėjimas  thumbup.gif

user posted image

Jediara, labai gražių spalvų lelijas! Pas mane dar nė viena nežydi, tik žiedynai sukrauti, bet man atrodo, kad šiemet anksčiau pradės žydėti...
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2013 06 12, 20:58)
Jediara, labai gražių spalvų lelijas! Pas mane dar nė viena nežydi, tik žiedynai sukrauti, bet man atrodo, kad šiemet anksčiau pradės žydėti...

Ačiū 4u.gif Oras šiltas - tikrai greitai pradės žydėti thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar normalu, kad praeitais metais pasodintos lelijos yra mažo ūgio, kokių 15 cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 06 13, 11:17)
Norėjau paklausti, ar normalu, kad praeitais metais pasodintos lelijos yra mažo ūgio, kokių 15 cm g.gif

Šiaip turėtų būti aukštesnės, bet gal Jūsų žemaūgės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 06 13, 09:17)

Mano viena grupelė lelijų taip pat mažutės, žiedelių nekrauna, kažkas joms ten netiko verysad.gif , tikriausia vasaros pabaigoje reiketų bandyti persodinti į kitą vietą?

Kiek maždaug kartų arba kaip dažnai purškiate lelijas per sezoną?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 09, 12:00)

Oho thumbup.gif ir aš tokios noriu
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 13, 09:32)
Šiaip turėtų būti aukštesnės, bet gal Jūsų žemaūgės rolleyes.gif

Net nežinau tiksliai kokio aukščio šiaip jos užauga, bet man atrodo kokių 50-70 cm turėtų būti. Kažin, kas pas mane nepatinka, auga priemolio žemėje, buvo apnikę kenkėjai, tai kai purškiau kitas gėles ir jas nupurškiau.. Matau žiedai sukrauti, bet kad tokios žemos, kitos kokių10 cm blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 09, 12:00)

WOW, kaip gražiai prasideda wub.gif wub.gif
Pas mane dar toli gražu iki prasidėjimo.
Atsakyti
šiemet pirma pražydo ši
user posted image

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 13, 22:25)
WOW, kaip gražiai prasideda  wub.gif  wub.gif
Pas mane dar toli gražu iki prasidėjimo.

Ačiū 4u.gif Dar savaitėlė ir pas Jus žydės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(329 @ 2013 06 13, 22:10)
šiemet pirma pražydo ši

Kaip džiugu, kad jau prasideda lelijų žydėjimas thumbup.gif Gražūs žiedai wub.gif
Atsakyti