Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VI tema

QUOTE(jele25 @ 2013 06 16, 14:15)
na grazumas neispakotas!!!!! pas mane daug leliju su pumpurais,laukiu kada prazydes 4u.gif
Vis noriu paklausti,ar gali buti taip,kad pas mane tu raudovu vabalu nebuna?uzmusiau pora praeitais metais,ir siais ir daugiau nematau,purksti miekom nepurskiu ax.gif
p.s Jediara,ar galiu uzsirasyti i eile del miskiniu leliju?pirkti ju parduotuveje nerandu,gal kada pas jus galima bus isigyti ax.gif  blush2.gif

Ačiū 4u.gif Jums pasisekė, jei nebūna.
Deja, miškinių lelijų pertekliaus šiemet tikrai nebus rolleyes.gif
Atsakyti
Jediara, miškinukės nuostabios wub.gif

Mumrikai, AČIŪ 4u.gif thumbup.gif Rausvoji žydi pilnu tempu:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 16 birželio 2013 - 13:38
QUOTE(jediara @ 2013 06 16, 13:18)
Ačiū 4u.gif  Jums pasisekė, jei nebūna.
Deja, miškinių lelijų pertekliaus šiemet tikrai nebus rolleyes.gif

tai nesvarbu kad šiemet ju neturesit,gal kitais turesit,as lauksiu kiek reikes ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2013 06 16, 15:31)
Rausvoji žydi pilnu tempu:

Ačiū 4u.gif Vis labiau ir man patinka miškinukės wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jele25 @ 2013 06 16, 16:04)
tai nesvarbu kad šiemet  ju neturesit,gal kitais turesit,as lauksiu kiek reikes ax.gif  biggrin.gif

Gal metus ax.gif
Atsakyti
jediaros neispasakytas grozis thumbup.gif .Pries du metus susirgau leliju liga,daug neturiu,bet planuoju plestis smile.gif .cia viena is mano pirmuju,nuo kurios liga tik progresuoja clap.gif user posted image
Atsakyti
Gal kuri zinot maniskes pavadinima ? smile.gif
Papildyta:
blush2.gif auginu ir nezinau
Atsakyti
Prasyciau placiau apie „Tiny padhye”. Suaugusi koki auksti pasiekia? Kiek vidutiniskai ziedu sukrauna ant vieno stiebo? Ar yra galimybe isigyti nors viena is sios temos mergaiciu? Prasyciau,

Gal kas patars, ar azijines lelijos pakencia kitu augalu kaimynyste? Speju, kad maniske geltona todel ir neaugina vaiku. Ar kazkaip galima paspartint si procesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 16 birželio 2013 - 21:26
QUOTE(jediara @ 2013 06 16, 12:57)
*Galėtum iškasti ir nupurkšti fungicidais rolleyes.gif
**Žydi vis daugiau  ax.gif

*iškastą leliją sudeginti ar žaisti su purškimais? g.gif Kokį rekomenduotum fungicidą? per sezoną vieną kartą purški?
**kokios negražios ir kiek nedaug, fui beee.gif
čia aš iš pavydo, nes pas mane tik per patį didžiausią žydėjimą tiek daug rūšių žydi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 06 16, 23:22)
*iškastą leliją sudeginti ar žaisti su purškimais? g.gif  Kokį rekomenduotum fungicidą? per sezoną vieną kartą purški?
**kokios negražios ir kiek nedaug, fui  beee.gif
čia aš iš pavydo, nes pas mane tik per patį didžiausią žydėjimą tiek daug rūšių žydi  ax.gif

Pas mane buvo panaši - iškasiau ir matau, kad svogūno puvinys. Į šašlykinę ir baigta, po to visas nupurškiau Previkuru , daugiau panašių nepastebėjau.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na baik, baik ir šiemet Tavęs lauksiu svečiuose, turiu dar daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
aš saviškių žiedų dar tik laukiu,kelios su daug pumpurų wub.gif ,o kitos kažko neaukštos dar paugo,gal kad šiemet pavasarį persodinau g.gif ar dar pasistiebs g.gif
Atsakyti
Kiek pastebejau aukstis priklauso nuo veisles .Ar as neteisi ?
Atsakyti
QUOTE(deivukas @ 2013 06 17, 13:28)
Kiek pastebejau aukstis priklauso nuo veisles .Ar as neteisi ?

Dažnai taip, bet būna ir kitų priežasčių rolleyes.gif
Atsakyti