Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

Labutis 4u.gif Norejau mamyciu paklausti kada Jusu mazyliai pradejo savarankiskai valgyti. Mano mazyliui 1 m. ir 7 men. tai tik pagal nuotaika kelis sausktukus pats i burna koses isideda blink.gif Nuo rugsejo eis i lopseli, tai man neramu kad toks jis tinginiukas doh.gif gal mamytes kokiu patarimu turit kaip prie savarkisko valgymo pripratint. Kadangi auginu pirma mazyli tai ir nezinau kada jie be mamyciu pagalbos rodo iniciatyva patys koses kabint smile.gif
Atsakyti
Maniškis tai tik lopšelyje bežiūrėdamas į kitus vaikučius pradėjo rodyti didesnį norą valgyti pats ax.gif
Atsakyti
Pirmas sūnus 1,4m pradėjo pats valgyti, o antram-jau 1,7m-tai irgi nuo nuotaikos kelis šauktus pats suvalgo.Tikiuosi,kad kai eis i lopšelį ir išmoks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuasta: 06 liepos 2007 - 21:30
maniskis su sakute jau valgo pats, o su saukstu tai dar sunkokai sekas, bet stengiames, stengiames biggrin.gif siaip ir pradziu pati rodziau, kaip reikia valgyt ir ne viena diena, paskui leidau paciam bandyt - is pradziu aisku ir primetydavo ir visko budavo, bet kitaip juk neismoks smile.gif
siaip vaikai juk dazniausiai megdzioja suaugusius, todel reikia skatinti ji, leisti jam paciam valgyt ir gyrti ji, kad koks jis jau didelis ir kaip graziai jis valgo..
o del darzelio, tai dabar daugelis jau nori,kad vaikai i ji ateitu jau bent kiek patys mokedami valgyt, juk aukletoja viena nepamaitins visu vaiku.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
O aš net ir nepastebėjau kada mes išmokom, tik žiūriu vieną dieną supyko, kad valgydinu doh.gif Pasirodo, lopšelyje jau seniai savarankiškai valgo 4u.gif
Atsakyti
..Kadangi auga namie...tai rodyt iniciatyva valgymui rodo, tik labai megsta kad mayte " pamokintu" biggrin.gif
Atsakyti
neatsimenu tikslei, bet mazdaug 1,5 metuku jau valgydavo pati, aisku tekdavo ir pamaitinti,bet dabar kuo puikiausiai valgo pati smile.gif
Atsakyti
mano vaikas irgi seniai net nesiduoda kad kas ji valgidintu,jei valgys tai tik pats thumbup.gif labai savarankiskas. kuo puikiausiai valgo pats ypac sriubas,megstamiausias valgis lotuliukas.gif
Atsakyti
Savatankiskai valgyti pradejo nuo 1,4 m.
Atsakyti
Savarankiškai pradėjo valgyti nuo 1.5 m. Su šakute thumbup.gif tik dar su šaukštu sunkiau nes kartais pro šono
Atsakyti
musu pradejo savarankiskai valgyti 1.6 men o ismoko labai paparstai, paduodi i rankyte sakute arba saukteli ir leidi bandyt paciam smeigti, aisku kazkien padedi. taip ir ismoko. dabar atsiseda prie stalo ir jei pamirsti paduot jam visus irankius LABAI SUPYKSTA biggrin.gif jis turi savo mes savo. taip ir valgome, aplinkui visko prisimetom bet nieko baisaus, po to abu ir issivalom biggrin.gif
Atsakyti
maniškė jau dabar didelį norą rodo nors jai tik 1,1 men.Leidžiam pabandyti tai labai laiminga būna,o sūnelis pats pradėjo kai į lopšiuką išvedžiau,tada jam buvo 1,6men.Aš manau,kad vaikas turi pradėti tada kai atsiranda jam poreikis pabandyti pačiam,reikia tik nedidelio pastūmėjimo ir pagalbos.
Atsakyti