Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

Mes tai valgyti patys ismokome tik darzelyje 1.8metu, nes mama is tu kurios negali ziureti kai maistas metomas, is jo dergiamasi ir pan. biggrin.gif O jei rimtai, tai bandydavom, bet daugiau as ji maitindavau. O darzeli per gera savaite ismoko, aisku, puse sriubos ant pilvo parsinesam bet valgo. O namie verysad.gif nevalgom nieko. Nebent varskyte ar siaip koki desertuka. Aisku nedarau is to problemos kai eina i darze, bet savaitgaliais, kai nevalgo, tada man buna baisu. Bet as irgi sudedu viska i lekste, jis ten kazka pakrapsto, pora kasniu isimeta, puse isspjauna ir nueina. Maitinti neleidzia!!!! Po kokiu 10 minuciu vel prieina prie stalo vel pora kasniu ir taip toliau, kol lekste istusteja. Tai iki vakaro taip ir suvalgo pietus doh.gif Bet vaikas auga, nedziusta tongue.gif Tai gal taip ir turi buti. o Jus del to nenoro valgyti gal pas daktare pasiklauskit ar cia diskusijose pas koki dietologa uzklauskit. Net nezinau ka patarti, bet matau, kad cia problema yra bendra, ne Jusu vienu drinks_cheers.gif , todel nenuliuskit ir viskas gal bus gerai. Su sventem newyear.gif
Atsakyti
Maniškė pati bando valgyti jau dabar. Visada turi turėti rankose šauksteli. Nesvarbu, kad trečdalis maisto lieka ant staliuko arba ant jos bliuzono, bet ji atkakliai bando. O gerti iš puodelio pati didžiausia atrakcija. O ir gerti ji puikiai jau moka.
Atsakyti
Maniškis pats valgo, bet šita procedūra valgymo gali tęstis neribotą laiką. jis žaiddžia prie stalo, ilgai kramto, muistosi, kartais net pamiršta, o maistas šąla, todėl kartais tenka maitinti. O va mažylė pati valgo nuo 1,5 , ji neleidžia jos maitint, na nebent kur nors reikia labai skubėti, o šiaip ir pati valgydama ji pavalgo greičiau nei brolis tongue.gif
Atsakyti
Mums 1,7 m. Sėdi savo kėdutėje ir valgo pati - tiek su šaukštu, tiek su šakute (turim specialią vaikišką plastmasinę). Labai pyksta kai noriu ją pamaitinti, tai pastaruoju metu dažniausiai pasodinu ją į kėdutę, įdedu maisto ir palieku vaiką "dirbti". Aišku, maistas atšąla, dalis atsiduria ant grindų, bet mažiukė jau pati labai gražiai valgo.
Atsakyti
Nereikėjo nei savaitės, kaip pats išmoko valgyti darželyje. Man irgi labai nepatikdavo, kai dalis maisto ant žemės, dalis - ant pilvo, o likusioji dalis į burną doh.gif . Bet dabar jau apsipratau wub.gif.
Atsakyti
Sūnui patiko, kad aš jį maitinu, pats nesistengė, o dukra dar metų neturėjo kai pradėjo pati gana tvarkingai valgyti, čia jau nuo vaiko priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Mega @ 2007 01 01, 17:59)
Nereikėjo nei savaitės, kaip pats išmoko valgyti darželyje. Man irgi labai nepatikdavo, kai dalis maisto ant žemės, dalis  - ant pilvo, o likusioji dalis į burną  doh.gif . Bet dabar jau apsipratau wub.gif.

pas mus dabar tokia pati situacija. Kai antrą valgo tai nieko, bet va kai su sriuba pats bando susidorot, tai tikras išbandymas mano kantrybei ir nervams, nes valgymo aplinka po to būna doh.gif doh.gif
Atsakyti
mums 1,6 bet mes dar patys nelabai valgom unsure.gif tik su šakute gali šiek tiek valgyti pats unsure.gif kiek duodu šaukštą tai meta jį ant žemės arba visą košę ant žemės verčia su šaukštu doh.gif tai ir neduodu žaist taip schmoll.gif tikiuosi greitu laiku norės pats valgyti savarankiškai rolleyes.gif
Atsakyti
manieji nuo metuku pradejo valgyti, zinoma prilaistydavo, prisnerksdavo, bet kaip kitaip ismoks valgyt, dabar su kiekviena diena vis tvarkingiau pavalgo, turi vaikas mokytis....
Atsakyti
mano dukrai 10 mėn bet ji labai savarankiška nori būti, pati bando valgyti, geria isš puoduko, tik paskui persirengti turim eiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2007 04 14, 08:39)
mano dukrai 10 mėn bet ji labai savarankiška nori būti, pati bando valgyti, geria isš puoduko, tik paskui persirengti turim eiti  biggrin.gif

kokie saunuoliai leliukai, o mano bernui 4 metukai ir jis nori kad mamyte ji kartais pamaitintu blush2.gif tai as ji ir pamaitinu
nezinau ar gerai elgiuosi ar blogai

gal yra cia tokiu leliuku mamyciu?
Atsakyti
Mano dukrai trys metukai, bet kartais užeina noras pabūt mažai, kaip sesei, maitinamies šaukšteliu visos. O tai sesei tik 18mėn, nu bet viską daro "pati", valgo bele kaip, bet pamaitinama nesileidžia doh.gif Nebent taip visas abi pamaitinu kartu, smagiau valgosi bigsmile.gif
Atsakyti