Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

QUOTE(eglaitė @ 2007 07 16, 12:46)
Dukrytė (1,4m) labai gerai su šaukšteliu pradėjo valgyti omletą.Vakar trečią kartą valgė ir  thumbup.gif ,nė karto neėmė su kita rankyte.Ir taip fainai viską suvalgė clap_1.gif net stebėjausi,kad taip gražiai viską suvalgė.Košės dar nebandžiau,nes ankščiau lb taškė visur.

šaunuolė
Atsakyti
sausainius pradėjo savarankiškai valgyti nuo pusės metų ir gerti, bet čia mano nuomone tik dėl to, kad patogus buteliukas, su rankenytėm buvo. Šiaip nuo metukų pati valgo, aišku namai budavo pradžioje kaip po karo, neišgelbėdavo net seilinukai. O va sriubyte nuo pusantrų metų išmoko valgyt pati, nes visada šaukšta apversdavo aukštyn kojom. Buvo sunku ir kol gerti iš puodelio priprato, bet darželis čia vėl pasitarnavo - išmoko. smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gruzdzevičienė @ 2007 07 17, 10:45)
sausainius pradėjo savarankiškai valgyti nuo pusės metų ir gerti, bet čia mano nuomone tik dėl to, kad patogus buteliukas, su rankenytėm buvo. Šiaip nuo metukų pati valgo, aišku namai budavo pradžioje kaip po karo, neišgelbėdavo net seilinukai. O va sriubyte nuo pusantrų metų išmoko valgyt pati, nes visada šaukšta apversdavo aukštyn kojom. Buvo sunku ir kol gerti iš puodelio priprato, bet darželis čia vėl pasitarnavo - išmoko.  smile.gif  bigsmile.gif

va ir aš mastau kad darželiui leisiu pasitarnauti nes man kantrybė nevisada neša tokius vaizdus matant tongue.gif
Atsakyti
mano vyrukas su sakute, labai graziai valgo thumbup.gif o su sauktu jam sumkonkai, pakeliuj y burna visada apsivercia doh.gif
Atsakyti
Mažuliukui 1m ir 6 mėn vis dažniau pats bando valgyti thumbup.gif bet dažnai nelaimės ištinka ... neša su šaukšteliu masitelį į burnytę, o ats pire pat burnytės imia ir iškrenta doh.gif
Atsakyti
Maniškė labai nori pati valgyti,tik nelabai mums dar gaunasi,kol pavalgo-viskas atšala:)
Atsakyti
mes po biski patis valgym su saukstu o su sakute tai mums lengviau
Atsakyti
Kuo toliau tuo dažniau valgo pats, visko būna - kartais gražiai suvalgo, kartais nepasiekia maistelis burnytės. Išmoksim pamažu,svarbiausia noras.
Atsakyti
o mano mergyte bando, aisku su mano pagalba smile.gif zymiai geriau gaunasi, bet ne visada kantrybes uztenka verysad.gif O vat su gerimai tai mums problema g.gif nenori laikyti rankose puoduko. jei tik paima is karto apvercia aukstyn kojom, arba meta sonan. O kai as laikau tai normaliai atsigeria.
Papildyta:
QUOTE(ruta19 @ 2007 07 27, 09:31)
o mano mergyte bando, aisku su mano pagalba smile.gif zymiai geriau gaunasi, bet ne visada kantrybes uztenka  verysad.gif  O vat su gerimai tai mums problema  g.gif  nenori laikyti rankose puoduko. jei tik paima is karto apvercia aukstyn kojom, arba meta sonan. O kai as laikau tai normaliai atsigeria.

Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2007 07 27, 09:31)
o mano mergyte bando, aisku su mano pagalba smile.gif zymiai geriau gaunasi, bet ne visada kantrybes uztenka  verysad.gif  O vat su gerimai tai mums problema  g.gif  nenori laikyti rankose puoduko. jei tik paima is karto apvercia aukstyn kojom, arba meta sonan. O kai as laikau tai normaliai atsigeria.
Papildyta:

manoji geria is puodelio su snapeliu tai jei ir numeta problemų nėr tongue.gif
Atsakyti
Musu mazius pats pradejo valgyt nuo metu. Tai kliudavo ir ant grindu, ir ant sienu, o ka jau kalbet apie drabuzius. Bet teko susitaikyt nes nesileido seriamas
Atsakyti
QUOTE(daivapamaiva @ 2007 07 27, 10:41)
Musu mazius pats pradejo valgyt nuo metu. Tai kliudavo ir ant grindu, ir ant sienu, o ka jau kalbet apie drabuzius. Bet teko susitaikyt nes nesileido seriamas

koks savarankiškas thumbup.gif
Atsakyti