Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

o jei aš leisčiau savajai pasireiksti liktu visiskai nebvalgius nes kai tik lekste pamato butinai ja reikia isversti ne tik savo bet ir kitu nezinau is kur ji istrauke kad lekstes reikia vartyti ir sbvaidyti niekas gi taip namie nesielgia unsure.gif
Atsakyti
Mano mazylis pabande pats valgyti 1,4 m. aisku maistas krito i salis bet as jam leidau. o po menesio graziai valge,net sriubyte valgo su saukstu pats ir man neleidzia jo maitinti. didziuojames tuo abu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosvile: 31 liepos 2007 - 15:25
musm jau metai ir 10 men, bet su valgymu paciai dar yra bedeliu, labai priklauso nuo nuotaikos turbut, buna kad pati valgo, buna kad reikia maitinti. Pastebejau, kad su tetuku pati kuo pukiausiai valgo. Na bet, nuo 2 m. iseis i darzeli, tai manau ten jau pilnumoj ismoks su kitais vaikais 4u.gif
Atsakyti
Musiškė tik gal prieš porą mėn.pradėjo gražiai valgyt ir nebenori maitinimo kėdutėj visai,atseit jau didelė lotuliukas.gif bet vistie dar turiu šalia sėdėdama igrūst kokį šaukštelį,nes nuo nuotaikos priklauso,kartais sėdi ir žaidžia su maistu,o kartais gražu žiūrėt kaip valgo,maža prie didelio stalo clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Kartais jau duodu viena kita sauksteli paciai i burnyte deti,paima maisto is jo,bet tik trecdali biggrin.gif Atsigerti paemus puodeli atsigeria siek tiek,bet puse prabega,todel savarankiskai dar nevalgo ir negeria biggrin.gif juk jai dar tik metukai ir trys menesiukai smile.gif .Na bet bando tai daryti taisyklingai.Jei taip ir toliau,tai greit bus rezultatai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiux: 04 rugpjūčio 2007 - 14:50
o kaip su sedojimu???
Manoji valgo daugiau vaikščiodama kai reikia pasodinti darosi problema tai net nežinau neduoti valgyti kol nesedi ar kaip čia dabar padarius?????
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2007 08 05, 06:23)
o kaip su sedojimu???
Manoji valgo daugiau vaikščiodama kai reikia pasodinti darosi problema tai net nežinau neduoti valgyti kol nesedi ar kaip čia dabar padarius?????

Mano irgi būna visaip,geriau jau tegu valgo vaikščiodama,negu iš vis nevalgo,čia tik mano nuomonė essen.gif essen.gif
Atsakyti
maniškiam 1,10. Ne kiek nenori pats valgyti doh.gif
Atsakyti
Manoji taip pat nesiskundzia,valgo atsistojusi.Bet siaip tai visada stengiuosi sodinti.Buvo uzejes toks periodas,kad kariavau,nieko negalejau padaryti,kai tik i kede taip ir asaros,bet bandziau valgydinti paemusi rankose,po to tetis arba as pati sodindavomes ant keliu,paskui bandziau vel i kede,pasiseke biggrin.gif Dabar valgom kedeje thumbup.gif
Manau isaugs greitai,valgys atsisedes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2007 08 06, 15:24)
Manoji taip pat nesiskundzia,valgo atsistojusi.Bet siaip tai visada stengiuosi sodinti.Buvo uzejes toks periodas,kad kariavau,nieko negalejau padaryti,kai tik i kede taip ir asaros,bet bandziau valgydinti paemusi rankose,po to tetis arba as pati sodindavomes ant keliu,paskui bandziau vel i kede,pasiseke biggrin.gif Dabar valgom kedeje thumbup.gif
Manau isaugs greitai,valgys atsisedes smile.gif

tai kad manoji atsisėda du kasniai ir išeina, o dėl valgumo tai ji pas mus valgi problemų neturim tik kad labai jau lakstanti stebiuosi kad miega dar gulėdama o ne bėgiodama
Atsakyti
Mums jau 1,7m.tai viska valgo pats,tik sriubyte reik dar mamytei maitinti,nes saukstas verciasi i kita puse biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitk24 @ 2007 08 07, 07:43)
Mums jau 1,7m.tai viska valgo pats,tik sriubyte reik dar mamytei maitinti,nes saukstas verciasi i kita puse biggrin.gif  lotuliukas.gif

šaunuolis thumbup.gif
Atsakyti