o jei aš leisčiau savajai pasireiksti liktu visiskai nebvalgius nes kai tik lekste pamato butinai ja reikia isversti ne tik savo bet ir kitu nezinau is kur ji istrauke kad lekstes reikia vartyti ir sbvaidyti niekas gi taip namie nesielgia

Mano mazylis pabande pats valgyti 1,4 m. aisku maistas krito i salis bet as jam leidau. o po menesio graziai valge,net sriubyte valgo su saukstu pats ir man neleidzia jo maitinti. didziuojames tuo abu

musm jau metai ir 10 men, bet su valgymu paciai dar yra bedeliu, labai priklauso nuo nuotaikos turbut, buna kad pati valgo, buna kad reikia maitinti. Pastebejau, kad su tetuku pati kuo pukiausiai valgo. Na bet, nuo 2 m. iseis i darzeli, tai manau ten jau pilnumoj ismoks su kitais vaikais

Musiškė tik gal prieš porą mėn.pradėjo gražiai valgyt ir nebenori maitinimo kėdutėj visai,atseit jau didelė
bet vistie dar turiu šalia sėdėdama igrūst kokį šaukštelį,nes nuo nuotaikos priklauso,kartais sėdi ir žaidžia su maistu,o kartais gražu žiūrėt kaip valgo,maža prie didelio stalo

Kartais jau duodu viena kita sauksteli paciai i burnyte deti,paima maisto is jo,bet tik trecdali
Atsigerti paemus puodeli atsigeria siek tiek,bet puse prabega,todel savarankiskai dar nevalgo ir negeria
juk jai dar tik metukai ir trys menesiukai
.Na bet bando tai daryti taisyklingai.Jei taip ir toliau,tai greit bus rezultatai

o kaip su sedojimu???
Manoji valgo daugiau vaikščiodama kai reikia pasodinti darosi problema tai net nežinau neduoti valgyti kol nesedi ar kaip čia dabar padarius?????
Manoji valgo daugiau vaikščiodama kai reikia pasodinti darosi problema tai net nežinau neduoti valgyti kol nesedi ar kaip čia dabar padarius?????
QUOTE(arabele @ 2007 08 05, 06:23)
o kaip su sedojimu???
Mano irgi būna visaip,geriau jau tegu valgo vaikščiodama,negu iš vis nevalgo,čia tik mano nuomonė

maniškiam 1,10. Ne kiek nenori pats valgyti

Manoji taip pat nesiskundzia,valgo atsistojusi.Bet siaip tai visada stengiuosi sodinti.Buvo uzejes toks periodas,kad kariavau,nieko negalejau padaryti,kai tik i kede taip ir asaros,bet bandziau valgydinti paemusi rankose,po to tetis arba as pati sodindavomes ant keliu,paskui bandziau vel i kede,pasiseke
Dabar valgom kedeje
Manau isaugs greitai,valgys atsisedes

QUOTE(mamiux @ 2007 08 06, 15:24)
Manoji taip pat nesiskundzia,valgo atsistojusi.Bet siaip tai visada stengiuosi sodinti.Buvo uzejes toks periodas,kad kariavau,nieko negalejau padaryti,kai tik i kede taip ir asaros,bet bandziau valgydinti paemusi rankose,po to tetis arba as pati sodindavomes ant keliu,paskui bandziau vel i kede,pasiseke
Dabar valgom kedeje

tai kad manoji atsisėda du kasniai ir išeina, o dėl valgumo tai ji pas mus valgi problemų neturim tik kad labai jau lakstanti stebiuosi kad miega dar gulėdama o ne bėgiodama
Mums jau 1,7m.tai viska valgo pats,tik sriubyte reik dar mamytei maitinti,nes saukstas verciasi i kita puse

QUOTE(Gitk24 @ 2007 08 07, 07:43)
Mums jau 1,7m.tai viska valgo pats,tik sriubyte reik dar mamytei maitinti,nes saukstas verciasi i kita puse

šaunuolis