Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

aš savo merginai pradėjau leisti valgyti pačiai, kai ji tik parodė norą tai daryti (apie 1,5 m.). pradžioje, kad daug valymo neturėčiau nuo kilimų, stalų, tai virtuvėje ant žemės pasodindavau ir galėdavo turkštis lėkštėje su šaukštu, vėliau sėdo prie stalo
na, o vėlliau ir šakutę į rankas duodavau.
šiandien dar aplink lėkštę dar vienas vaikas pavalgytų, bet... pati .... ir pavalgo
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 02 22, 12:22)
aš savo merginai pradėjau leisti valgyti pačiai, kai ji tik parodė norą tai daryti (apie 1,5 m.). pradžioje, kad daug valymo neturėčiau nuo kilimų, stalų, tai virtuvėje ant žemės pasodindavau ir galėdavo turkštis lėkštėje su šaukštu, vėliau sėdo prie stalo
na, o vėlliau ir šakutę į rankas duodavau.
šiandien dar aplink lėkštę dar vienas vaikas pavalgytų, bet... pati .... ir pavalgo

svarbu kad valgo nesvarbu kaip, viskas su praktika ateina
Atsakyti
su šakute maistą pakabina ir sėkmingai į burnytę įsideda maždaug nuo 1.4 mėn rolleyes.gif , bet su šaukšteliu sunkiau, kol kas dar nelabai gaunasi pačiai pavalgyt su juom, bet svarbu jau noras mokintis yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2008 02 22, 12:42)
su šakute maistą pakabina ir sėkmingai į burnytę įsideda maždaug nuo 1.4 mėn  rolleyes.gif , bet su šaukšteliu sunkiau, kol kas dar nelabai gaunasi pačiai pavalgyt su juom, bet svarbu jau noras mokintis yra  thumbup.gif

mes irgi neseniai su šaukštu išmokom, bet kartais būna dar pakeliui i burnytę apverčia tongue.gif
Atsakyti
savo katinuj pradėjau leist pačiam, kai buvo 1.7 mėn smile.gif ,išmoko gana greit valgyt thumbup.gif , bet va dabar vėl uzismane retkarčiais but maitinamas doh.gif , nes kaskada buvo atejus drauge su savo dukrytyte, ir ja maitino, tai ir jis uzsimane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(3 sunu mama @ 2008 02 21, 17:16)
Kazkur skaiciau, kad mazi vaikai labai gerai jaucia daikto medziagiskuma per rankytes. T.y., kai rankoj laiko duona ar kt. valgoma daikta, tai smegenys gauna signala:"valgyti", o kai rankyteje saukstas (metalas, plastmase), tai vaiko smegenys gauna signala: "zaisti, dauzyti i stala ar kt.", o ne valgyti.  mirksiukas.gif

Nu, geras thumbup.gif Nežinojau, bet kai perskaičiau, susimasčiau, kad manoji elgiasi būtent taip lotuliukas.gif O aš vis nervuojuosi, kad moka lyg tai valgyti, bet tą įrankį lėkštėje daužo stačiai taip stipriai, kad net maisto gabalėliai iš lėkštės "skrenda" ir kai aš sudrausminu, ji išplėtusi akytes žiūri "kodėl aš tokia nepatenkinta" thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inteja: 23 vasario 2008 - 22:35
Mano mazylei 1.2 metu, jau su sauksteliu kabina kose is lekstes, bet sau i burna nededa, net spyriojasi kai bandai atsukti sauksteli i ja pacia. Mamai i burna taiko, bet dazniausiai akis ir veida apteplioja, vienu zodziu dar terliojames... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agotele @ 2008 02 24, 07:43)
Mano mazylei 1.2 metu, jau su sauksteliu kabina kose is lekstes, bet sau i burna nededa, net spyriojasi kai bandai atsukti sauksteli i ja pacia. Mamai i burna taiko, bet dazniausiai akis ir veida apteplioja, vienu zodziu dar terliojames... blush2.gif

tai dar maža, bet jau savarankiška šaunuolė pati nevalgo bent mamą pamaitina thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis tai jau bando valgyt thumbup.gif .Su šakute tai išvis kabina neblogai.Su šaukštu sunkiau.Aš labai anksti jam pradėjau leisti knabinėti lėkštėj g.gif .
Dabar tai pirmą kąsnį man duoda-mol,paragauk,ar galima valgyt doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sparkling @ 2008 02 25, 10:35)
Maniškis tai jau bando valgyt  thumbup.gif .Su šakute tai išvis kabina neblogai.Su šaukštu sunkiau.Aš labai anksti jam pradėjau leisti knabinėti lėkštėj  g.gif .
Dabar tai pirmą kąsnį man duoda-mol,paragauk,ar galima valgyt  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

kasip koks karalaitis thumbup.gif bijo kad nenunuodytum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 02 25, 12:02)
kasip koks karalaitis thumbup.gif bijo kad nenunuodytum lotuliukas.gif

Tikras princesiukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Mano ziogui 13 men. bet dar neduodu zaisti su maistu blush2.gif kai pasiima sauksta tai nesa man, kad paimciau i burna smile.gif pats nekisa sau... nors kartais kai maitinu kose tai stveria uz saukstelio ir abudu kisam i burna (kartais uzeina toks noras smile.gif )
Atsakyti