Mums artėja jau metukai
ir su valgymu prasidėjo problemos- niekaip negaliu pamaitinti
kotletus, bulvytes iš lėkštės valgo pats- pirštukais, šaukšto dar nevaldo.man maitinti- nesileidžia
išstumia su liežuviu viską. nebežinau nei kaip ir pamaitinti. Gal kas patarsite? Įvairių daiktų, žaislų įduodu į rankas- nepadeda, pora šaukštų ir viskas lauk. Gal pats jau nori valgyti, bet ka net mokintis nesiduoda
. Va taip mes valgom

Manaja irgi sunku pamaitinti
Kartais pavalgo labai gražiai, bet dažniausiai būna visokie maskatavimaisi rankom ir visas maistas skraido į šalis, galvą sukinėja, nors valgyt tai nori, matau, jei įkišu, tai tikrai nespjauna ir praryja
O jei palaikau rankas, tai supyksta. Sakyčiau, kad pati valgyt nori, bet šaukšto tai neima, o maista ima tam, kad išterliot viską

mano sunelis "pats" pradejo valgyti 11men. o maitinti saves neleidzia jau nuo 1m.perskaicius keletos mamyciu parasymus-tai pasirode kazkur pazystama.mielos mamytes,kiekvienas vaikas vystosi skirtingai.maniskis kartais net ir dabar pirstais valgo.pas mus budavo taip pat problemos su sriubos valgimu,bet dabar labai graziai valgo.as irgi galvodavau kada pagaliau jis prades normalei valgyti,nes saves maitinti neleisdavo,o pats nedaug pavalgydavo,bet manau jam to uztekdavo,o juk jei vaikuciai isalks patys paprasys.maniskis dabar tik ryte akis prameskes iskart saukia mama niam,niam.tai va kantrybes mamytes ir viska ateis savo laiku.

matyt jis nori pats valgyti jau

o gal žinot kokie vaikučiams indeliai geriausiai ir patogiausi?

QUOTE(KAME @ 2008 02 28, 22:23)

matyt jis nori pats valgyti jau

o gal žinot kokie vaikučiams indeliai geriausiai ir patogiausi?

matyt medis per daug grubletas pavirsius,kad nelimpa.Gal ant stiklinio ar plastikinio stalo liptu?
Mes tai valgom spalvotais saukstukais is spalvotu bliuduku dazniausiai,bet buna ir paprastais pasinaudojam,ir tiesiai is indelio,jei pirktinis maistas.
Beje mamkos,kada vaikiukus su sakutem supazindinot?
QUOTE(mylimuke @ 2008 02 28, 21:50)
matyt medis per daug grubletas pavirsius,kad nelimpa.Gal ant stiklinio ar plastikinio stalo liptu?
Mes tai valgom spalvotais saukstukais is spalvotu bliuduku dazniausiai,bet buna ir paprastais pasinaudojam,ir tiesiai is indelio,jei pirktinis maistas.
Aš saviškei buvau nupirkus plasmasinę šakutę (kai metukai kažkur buvo), bet nepasikabina maistas su ja

o kaip su tom prilipinamom lekstute ir dar kai buna su pasildymu?
ar verta pirkti? o kokios firmos geresnes , jeigu verta?

sakykit ką norit, bet taip smagu matyti
kaip tie mažieji valgytojai stengiasi patys pavalgyti

QUOTE(dowiliuke @ 2008 02 29, 14:21)
Aš saviškei buvau nupirkus plasmasinę šakutę (kai metukai kažkur buvo), bet nepasikabina maistas su ja
Tai jau senokai su normlia šakute valgom
Šian va labai gražiai dribsnius su jogurtu valgė (su šaukšteliu)
Gerai būtų mažesnė šakutė, bet niekur nerandu nupirkti 

Galima desertine sakute duoti,jos mazos

QUOTE(mylimuke @ 2008 02 29, 19:09)
Reikės paieškoti

QUOTE(KAME @ 2008 02 28, 18:25)
Mums artėja jau metukai
ir su valgymu prasidėjo problemos- niekaip negaliu pamaitinti
kotletus, bulvytes iš lėkštės valgo pats- pirštukais, šaukšto dar nevaldo.man maitinti- nesileidžia
išstumia su liežuviu viską. nebežinau nei kaip ir pamaitinti. Gal kas patarsite? Įvairių daiktų, žaislų įduodu į rankas- nepadeda, pora šaukštų ir viskas lauk. Gal pats jau nori valgyti, bet ka net mokintis nesiduoda
. Va taip mes valgom 

Dar maziukas. Pabandyk, kad gerai isalktu, tai ir maitindamas duosis

Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2008 02 28, 19:52)
Manaja irgi sunku pamaitinti
Kartais pavalgo labai gražiai, bet dažniausiai būna visokie maskatavimaisi rankom ir visas maistas skraido į šalis, galvą sukinėja, nors valgyt tai nori, matau, jei įkišu, tai tikrai nespjauna ir praryja
O jei palaikau rankas, tai supyksta. Sakyčiau, kad pati valgyt nori, bet šaukšto tai neima, o maista ima tam, kad išterliot viską 

tavo irgi maziuke. Pabandyk, kad isalktu labiau, tai ne zais, o valgys, ar leisis valgydinama