Įkraunama...
Įkraunama...

Valgo pats

Nuraminot mamos,o as jau galvojau,kad mes labai veluojam su tuo valgymu.Musiskei 1,1m, tai ima sauksta,isideda kazkiek i burna,bet aisku dazniausiai maitinam mes.Nuo 1,5m zadam i lopseli eit,tai tikiuosi,kad jau mokes pati uzkasti kazkiek smile.gif
Atsakyti
Mums artėja jau metukai thumbup.gif ir su valgymu prasidėjo problemos- niekaip negaliu pamaitinti verysad.gif kotletus, bulvytes iš lėkštės valgo pats- pirštukais, šaukšto dar nevaldo.man maitinti- nesileidžia verysad.gif išstumia su liežuviu viską. nebežinau nei kaip ir pamaitinti. Gal kas patarsite? Įvairių daiktų, žaislų įduodu į rankas- nepadeda, pora šaukštų ir viskas lauk. Gal pats jau nori valgyti, bet ka net mokintis nesiduoda verysad.gif . Va taip mes valgom g.gif
Atsakyti
Manaja irgi sunku pamaitinti unsure.gif Kartais pavalgo labai gražiai, bet dažniausiai būna visokie maskatavimaisi rankom ir visas maistas skraido į šalis, galvą sukinėja, nors valgyt tai nori, matau, jei įkišu, tai tikrai nespjauna ir praryja g.gif O jei palaikau rankas, tai supyksta. Sakyčiau, kad pati valgyt nori, bet šaukšto tai neima, o maista ima tam, kad išterliot viską wink.gif
Atsakyti
mano sunelis "pats" pradejo valgyti 11men. o maitinti saves neleidzia jau nuo 1m.perskaicius keletos mamyciu parasymus-tai pasirode kazkur pazystama.mielos mamytes,kiekvienas vaikas vystosi skirtingai.maniskis kartais net ir dabar pirstais valgo.pas mus budavo taip pat problemos su sriubos valgimu,bet dabar labai graziai valgo.as irgi galvodavau kada pagaliau jis prades normalei valgyti,nes saves maitinti neleisdavo,o pats nedaug pavalgydavo,bet manau jam to uztekdavo,o juk jei vaikuciai isalks patys paprasys.maniskis dabar tik ryte akis prameskes iskart saukia mama niam,niam.tai va kantrybes mamytes ir viska ateis savo laiku.
Atsakyti
smile.gif ačiū už paguodimą 4u.gif
matyt jis nori pats valgyti jau g.gif
o gal žinot kokie vaikučiams indeliai geriausiai ir patogiausi? unsure.gif nes esu nupirkusi iš maximos toki prilipinamą bliudelį, bet kad jis nelimpa man prie kėdutės. kėdutė tokia medinė, kur staliukas ir kėdutė pasidaro.Gal galit patarti iš kokių bliudelių ir su kokiais įrankiais jūsų vaikučiai mielai valgo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KAME @ 2008 02 28, 22:23)
smile.gif ačiū už paguodimą  4u.gif
matyt jis nori pats valgyti jau  g.gif
o gal žinot kokie vaikučiams indeliai geriausiai ir patogiausi? unsure.gif nes esu nupirkusi iš maximos toki prilipinamą bliudelį, bet kad jis nelimpa man prie kėdutės. kėdutė tokia medinė, kur staliukas ir kėdutė pasidaro.Gal galit patarti iš kokių bliudelių ir su kokiais įrankiais jūsų vaikučiai mielai valgo  4u.gif

matyt medis per daug grubletas pavirsius,kad nelimpa.Gal ant stiklinio ar plastikinio stalo liptu?

Mes tai valgom spalvotais saukstukais is spalvotu bliuduku dazniausiai,bet buna ir paprastais pasinaudojam,ir tiesiai is indelio,jei pirktinis maistas.
Beje mamkos,kada vaikiukus su sakutem supazindinot?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 02 28, 21:50)
matyt medis per daug grubletas pavirsius,kad nelimpa.Gal ant stiklinio ar plastikinio stalo liptu?

Mes tai valgom spalvotais saukstukais is spalvotu bliuduku dazniausiai,bet buna ir paprastais pasinaudojam,ir tiesiai is indelio,jei pirktinis maistas.
Beje mamkos,kada vaikiukus su sakutem supazindinot?

Aš saviškei buvau nupirkus plasmasinę šakutę (kai metukai kažkur buvo), bet nepasikabina maistas su ja doh.gif Tai jau senokai su normlia šakute valgom smile.gif Šian va labai gražiai dribsnius su jogurtu valgė (su šaukšteliu) thumbup.gif Gerai būtų mažesnė šakutė, bet niekur nerandu nupirkti blink.gif
Atsakyti
o kaip su tom prilipinamom lekstute ir dar kai buna su pasildymu? g.gif ar verta pirkti? o kokios firmos geresnes , jeigu verta? g.gif
Atsakyti
sakykit ką norit, bet taip smagu matyti wub.gif kaip tie mažieji valgytojai stengiasi patys pavalgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2008 02 29, 14:21)
Aš saviškei buvau nupirkus plasmasinę šakutę (kai metukai kažkur buvo), bet nepasikabina maistas su ja  doh.gif  Tai jau senokai su normlia šakute valgom  smile.gif Šian va labai gražiai dribsnius su jogurtu valgė (su šaukšteliu)  thumbup.gif  Gerai būtų mažesnė šakutė, bet niekur nerandu nupirkti  blink.gif

Galima desertine sakute duoti,jos mazos g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 02 29, 19:09)
Galima desertine sakute duoti,jos mazos g.gif

Reikės paieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KAME @ 2008 02 28, 18:25)
Mums artėja jau metukai  thumbup.gif  ir su valgymu prasidėjo problemos- niekaip negaliu pamaitinti  verysad.gif  kotletus, bulvytes iš lėkštės valgo pats- pirštukais, šaukšto dar nevaldo.man maitinti- nesileidžia  verysad.gif išstumia su liežuviu viską. nebežinau nei kaip ir pamaitinti. Gal kas patarsite? Įvairių daiktų, žaislų įduodu į rankas- nepadeda, pora šaukštų ir viskas lauk. Gal pats jau nori valgyti, bet ka net mokintis nesiduoda  verysad.gif . Va taip mes valgom  g.gif

Dar maziukas. Pabandyk, kad gerai isalktu, tai ir maitindamas duosis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2008 02 28, 19:52)
Manaja irgi sunku pamaitinti  unsure.gif  Kartais pavalgo labai gražiai, bet dažniausiai būna visokie maskatavimaisi rankom ir visas maistas skraido į šalis, galvą sukinėja, nors valgyt tai nori, matau, jei įkišu, tai tikrai nespjauna ir praryja  g.gif  O jei palaikau rankas, tai supyksta. Sakyčiau, kad pati valgyt nori, bet šaukšto tai neima, o maista ima tam, kad išterliot viską wink.gif

tavo irgi maziuke. Pabandyk, kad isalktu labiau, tai ne zais, o valgys, ar leisis valgydinama
Atsakyti