
10 didelių Čičinsko kepsnių:
Bulvės 2 kg.
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 1 stiklinė
Dešrelės (ilgos) 5 vnt.
Jūros druska
Aliejaus virimui

Pasūdytame vandenyje išsivirkite nuskustas bulves ir sutrinkite bulvių trintuve. Trintą bulvių masę palikite atvėsti. Kai tik bulvės atvės, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir paminkykite. Ilgas pieniškas dešreles pjaukite pusiau (arba naudokite 10 trumpų dešrelių). Aš naudojau parūkytas vištienos dešreles.
Puode įkaitinkite aliejų. Kol aliejus kaista, drėgnomis rankomis (masė lipni) atsignybkite bulvių masės ir išplokite tarp delnų. Ant bulvių "blynelio" dėkite dešrelę ir suvyniokite. Paruoštą netikrą Čičinsko kepsnį dėkite į įkaitintą aliejų (aliejaus turi būti tiek, kad apsemtų kepsnius) ir virkite kol gražiai apskrus. Išgriebkite kepsnį iš puodo ir dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
http://tingiojikiaul...o-kepsniai.html