Aš ir prieš gimdymą turėjau vargo su prakaitavimu, bet dabar jau nebepakenčiu to, kad kelis kartus per dieną reikia persirenginėti, praustis.Visiap prisižiūriu, bet vis prakaituoju, labai nervuoja, kada negali betkokio rūbo užsidėti reikia žiūrėti, kad tik nesimatytų šlapios pažastys rūbuose, jau baigiu pavargt nuo to.Kaži kiek dar tęsis.Aš maitinu savo leliuką atrodo ir taip daug skysčių atiduodu su pienuku, bet pasirodo jo lieka dar ir prakaitui...
QUOTE(kilka @ 2007 11 30, 20:38)
Aš tai gal pirmus kokius 4 men tai tiesiog išplaukdavau nakti iš lovos.Tekdavo po kelis kartus persirenginėti.Manau tai organizmas šalina nėštumo metu kauptus ir nereikalingus skysčius ir negeras medžiagas.Todėl gausiau prakaituojama,na čia mano asmeninis patebėjimas.Be to jei vaika maitini irgi daug skysčių vartoji,kažkas į piena nueina,kažkas išprakaituojama 

jau 3 metai praejo, o tebeprakaituoju gausiai
endokrinologai neturi prie ko prikibti

mane taip pat vargina prakaitavimas po gimdymo
, bet jau ilgokai sakyciau
ir labai gausiai. Labai nemalonu, nepadeda jokie dezodorantai ir taip nemalonu, kai sveciuosi pradedi uzuosti savo nelabai gera kvapa
Kosmetologe pasiule toki tepaliuka,bet jo nera pirkti Lietuvoje tik Anglijoj
tai drauge atsius reik meginti.

Kosmetologe pasiule toki tepaliuka,bet jo nera pirkti Lietuvoje tik Anglijoj

Ir mane siaubingai nakti pyla prakaitas-net geda
, dar diena siek tiek maziau..Net neisivaizduoju,kada cia viskas baigsis..
niekur del sios priezasties nesinori ir eit........

man irgi ta pati problema
iskart po gimdymo dar buvo vasara, stipriai prakaitavau,o po nakties atsikeldavau slapiais plaukais
dabar praeje 6men.,bet vistiek gausus prakaitavimas tiek diena,tiek nakty
jei nepraeis ilgiau reikes kreiptis pagalbos i medikus

taip prakaituoju baisiai
maniau kad praeis bet nepraeina.iki gimdymo visai mažai prakaitavau.gal kai baigsiu maitint praeis

Taip taip prakaituoju. ir visai nesistebiu, nes norint padidinti pieno gamyba, geriami iv. skysciai, taip? Tai dalis ju iseina per oda.
buvo buvo ir praejo savaime po menesio mazdaug, na gal po dvieju

Taip as irgi prakaituoju,bet dar maitinu,tad gal liausis tas prakaitavimas,kai nustosiu maitinus?Ir tas kvapas kazkos astresnis pasidares,mane kartais nervina-lyg nesiprausus buciau
taip, labai prakaituoju,nors daugiau buvo pirmus men po gimdymo, dabar panasiai, kaip iki nestumo.
As irgi labai prakaituoju po gimdymo, nors mano merginoms jau 5men beveik, bet vis dar lab prakaituoju,
kokiu tik dezik neisbandziau!Nuo piestukiniu iki...
BEt va, pries kelias dienas nusipirkau dezodoranta-kristala, kuri reikia sudrekinti pries tepantis.Nu man taijis super!Jokio kvapo iki vakaro! MB irgi isbande, tai sake, kad geras.
JIs dvigubai, trigubai brangesnis, tai iprasti dezikai, bet manau, kad vert buvo pirkti ir jo uzteks ilgam.
kokiu tik dezik neisbandziau!Nuo piestukiniu iki...
BEt va, pries kelias dienas nusipirkau dezodoranta-kristala, kuri reikia sudrekinti pries tepantis.Nu man taijis super!Jokio kvapo iki vakaro! MB irgi isbande, tai sake, kad geras.
JIs dvigubai, trigubai brangesnis, tai iprasti dezikai, bet manau, kad vert buvo pirkti ir jo uzteks ilgam.