Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

Aš ir prieš gimdymą turėjau vargo su prakaitavimu, bet dabar jau nebepakenčiu to, kad kelis kartus per dieną reikia persirenginėti, praustis.Visiap prisižiūriu, bet vis prakaituoju, labai nervuoja, kada negali betkokio rūbo užsidėti reikia žiūrėti, kad tik nesimatytų šlapios pažastys rūbuose, jau baigiu pavargt nuo to.Kaži kiek dar tęsis.Aš maitinu savo leliuką atrodo ir taip daug skysčių atiduodu su pienuku, bet pasirodo jo lieka dar ir prakaitui...
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2007 11 30, 20:38)
Aš tai gal pirmus kokius 4 men tai tiesiog išplaukdavau nakti iš lovos.Tekdavo po kelis kartus persirenginėti.Manau tai organizmas šalina nėštumo metu kauptus ir nereikalingus skysčius ir negeras medžiagas.Todėl gausiau prakaituojama,na čia mano asmeninis patebėjimas.Be to jei vaika maitini irgi daug skysčių vartoji,kažkas į piena nueina,kažkas išprakaituojama 4u.gif

drinks_cheers.gif As skaiciau, kad prakaituodamos pasalinam is organizmo per nestuma susikaupusi skysti. Mane tai kokius 2men vargino, ypac naktim doh.gif
Atsakyti
jau 3 metai praejo, o tebeprakaituoju gausiai doh.gif endokrinologai neturi prie ko prikibti g.gif
Atsakyti
mane taip pat vargina prakaitavimas po gimdymo verysad.gif , bet jau ilgokai sakyciau g.gif ir labai gausiai. Labai nemalonu, nepadeda jokie dezodorantai ir taip nemalonu, kai sveciuosi pradedi uzuosti savo nelabai gera kvapa verysad.gif
Kosmetologe pasiule toki tepaliuka,bet jo nera pirkti Lietuvoje tik Anglijoj verysad.gif tai drauge atsius reik meginti.
Atsakyti
Ir mane siaubingai nakti pyla prakaitas-net geda ax.gif, dar diena siek tiek maziau..Net neisivaizduoju,kada cia viskas baigsis.. blink.gif niekur del sios priezasties nesinori ir eit........
Atsakyti
man irgi ta pati problema doh.gif iskart po gimdymo dar buvo vasara, stipriai prakaitavau,o po nakties atsikeldavau slapiais plaukais doh.gif dabar praeje 6men.,bet vistiek gausus prakaitavimas tiek diena,tiek nakty g.gif jei nepraeis ilgiau reikes kreiptis pagalbos i medikus g.gif
Atsakyti
taip prakaituoju baisiai g.gif maniau kad praeis bet nepraeina.iki gimdymo visai mažai prakaitavau.gal kai baigsiu maitint praeis biggrin.gif
Atsakyti
Taip taip prakaituoju. ir visai nesistebiu, nes norint padidinti pieno gamyba, geriami iv. skysciai, taip? Tai dalis ju iseina per oda.
Atsakyti
buvo buvo ir praejo savaime po menesio mazdaug, na gal po dvieju blush2.gif
Atsakyti
Taip as irgi prakaituoju,bet dar maitinu,tad gal liausis tas prakaitavimas,kai nustosiu maitinus?Ir tas kvapas kazkos astresnis pasidares,mane kartais nervina-lyg nesiprausus buciau
Atsakyti
taip, labai prakaituoju,nors daugiau buvo pirmus men po gimdymo, dabar panasiai, kaip iki nestumo.
Atsakyti
As irgi labai prakaituoju po gimdymo, nors mano merginoms jau 5men beveik, bet vis dar lab prakaituoju,
kokiu tik dezik neisbandziau!Nuo piestukiniu iki...
BEt va, pries kelias dienas nusipirkau dezodoranta-kristala, kuri reikia sudrekinti pries tepantis.Nu man taijis super!Jokio kvapo iki vakaro! MB irgi isbande, tai sake, kad geras.
JIs dvigubai, trigubai brangesnis, tai iprasti dezikai, bet manau, kad vert buvo pirkti ir jo uzteks ilgam. thumbup.gif
Atsakyti