Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

Mane irgi tai laaabai nervina. iki nestumo kovojau su sia problema doh.gif , o dabar viskas dar labiau pasunkejo blink.gif
Atsakyti
nemalonu labai ir gan smarkiai. skradziai zeme lysk ish gedos, kai kur nors ne y tema ishmusha devyni prakaitai... sad.gif ir neikas nepadeda, bent jau klo kas
Atsakyti
Ir man padidėjo...nieko šviesaus iš rūbu negaliu užsidėt...tikiuosi greit praeis doh.gif
Atsakyti
ir mane vargina padidejes prakaitavimas po gimdymo. Is pradziu maniau,kad vasara karsta praeis,bet jau ziema,o as kaip prakaitavau taip ir toliau prakaituoju. Jau labai vargina si problemele ir nesmagu pries kitus blush2.gif . Net vyras pastabas sako,bet ka as galiu padaryti taigi nevaikstau nesipraususi ar dar kazkokia. Nepadeda nei prausimasis po desimt kartu per diena,nei dezodorantai,niekas!!!
Atsakyti
Man panasiai- na gal 9tas prakaitas ir neismusa bet padidejes prakaitavimas tai tikrai..Tai buna maikute ne tik pienuku "kvepia" - del to per diena tenka persirengineti ir po dusu nusimaudyti doh.gif
Atsakyti
Aš tai gal pirmus kokius 4 men tai tiesiog išplaukdavau nakti iš lovos.Tekdavo po kelis kartus persirenginėti.Manau tai organizmas šalina nėštumo metu kauptus ir nereikalingus skysčius ir negeras medžiagas.Todėl gausiau prakaituojama,na čia mano asmeninis patebėjimas.Be to jei vaika maitini irgi daug skysčių vartoji,kažkas į piena nueina,kažkas išprakaituojama 4u.gif
Atsakyti
istikruju prakaitavimas po nestumo aip ir po sunkiu infekciniu ligu yra normalu,bet yra ryba kur normalu pasidaro nenormalu tai kiek laiko po gimdimo praejo jei tai uzsitesia vertetu pasirodit endokrinologui smile.gif
Atsakyti
Mane irgi labai vargyna prakaitavimas,bet tik nakti.As kaip prabundu tai slapia is visu pusiu,turiu butinai keisti maikute ir net triusikelius,nes visa slapia.Kaip prabundu net jauciu lasiukus kurie bega,nezinau ka ir daryti,gal jus zinote kaip galima man padeti?Ar cia yra normalu?
Atsakyti
Na man tai nebuvo problemu tokiu
Atsakyti
As tai siaubingai prakaitavau apie 1.5 men, o dabar viskas normalizavosi smile.gif
Atsakyti
o tai jus nieko nedarete?o nuo ko cia taip prakaitas tas musa?as jau isigandau net nezinau ka ir galvoti......
Atsakyti
Mane prakaitavimas vargino ir iki gimdymo. O po gimdymo dar idomiau pasidare - pradejau prakaituoti per ******:( Kojinaites suslampa per kelias valandas. Pakentesiu dar kelis menesius, jei nesibaigs, teks keliauti pas endokrinologa.
Atsakyti