bet tikrai teisybe, kad pabuvus blondine, noresis anksciau ar veliau ja vel tapti
as kaip dabar prisimenu data, kada persidaziau savo plaukucius ruda spalva - liepos 22d.
nesigailiu, bet per situos menesius nelabai pripratau, keista, juk naturaliai tai tamsiais plaukuciais esu. Aplinkiniai irgi sako, kad grazu, tinka ir pan, bet man paciai, kaip ir jums, truksta to ryskumo ar kazko, ka jauciau turinti budama blondine
dabar jau ta spalva mano gerokai apsiplovus, tai turbut eisiu i kirpykla kita sav. ir prasysiu, kad kokiu tonu pasviesintu - ne blondine, bet link tos puses, kad buciau.
QUOTE(bandanna @ 2008 11 02, 19:12)
Man taip pat grazus plaukai dauguma rudi, juodi, bet pati esu blondine - manau tai sukuria isskirtine isvaizda, Lietuvoje beveik visos tamsios, tai nelabai butu idomu ir man tokiai but

kaip tik manau, kad LT daugiausia sviesiaplaukiu, bet to sviesi spalva (kad ir peles
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 11 02, 20:19)
bet tikrai teisybe, kad pabuvus blondine, noresis anksciau ar veliau ja vel tapti
as kaip dabar prisimenu data, kada persidaziau savo plaukucius ruda spalva - liepos 22d.
nesigailiu, bet per situos menesius nelabai pripratau, keista, juk naturaliai tai tamsiais plaukuciais esu. Aplinkiniai irgi sako, kad grazu, tinka ir pan, bet man paciai, kaip ir jums, truksta to ryskumo ar kazko, ka jauciau turinti budama blondine
dabar jau ta spalva mano gerokai apsiplovus, tai turbut eisiu i kirpykla kita sav. ir prasysiu, kad kokiu tonu pasviesintu - ne blondine, bet link tos puses, kad buciau.
vienu tonu, paskui dar tonu šviesiau, po kiek laiko dar tonu ir gryši į šviesiaplaukių gretas
QUOTE(Glamor @ 2008 11 02, 19:20)
Dabar kai esu sokolado spalvos, tai labai jau ziuriu i blondines
Jau isitikinau, kad tamsus plaukas reikalauja daug demesio. Nes spalva greit nublunka
O kai buvau blondine... tik saknis priziurek ir viskas ciki
manau, kad tiek blondiniu plaukai, tiek juodukiu (sokoladiniu) plaukai graziai atrodo visu pirma, jeigu yra sveiki - beje, ka tik maciau dainuojancias mergaites per telika, viena blondine, kita juoduke, tai blindines plaukai matosi plika akim, kad sudeginti, dar bandyta kazkaip juos nevykusiai pasukti
spalva tokia jau geltona
o juodukes plaukai kaip ir nieko, bet jau per ilgi, apie 10 cm galima drasiai nukirpti, nes galiukai nutriuse, ploni ir 3 plaukeliai telike is to ilgio
o juodukes plaukai kaip ir nieko, bet jau per ilgi, apie 10 cm galima drasiai nukirpti, nes galiukai nutriuse, ploni ir 3 plaukeliai telike is to ilgio
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 11 01, 23:14)
Ir as praeita sestadieni, is blondines tapau briunete
Esu pati sviesi, ir dar siek tiek sviesinausi,...bet jau seniai norejau pasitamsinti
Ir pagaliau tai padariau....
taciau Pritariu 100 proc Jurgutelei
Nenoriu buti eiline....juk sviesiaplaukes tarukia aki, ir pastebimos is tolo
O dabar esu kaip ir visos...susilieju ... Nors man tinka, labiau išryskeja akys - kas labai grazu. Tinka riskus akiu makijazas...Taciau visvien noriu grizti prie sviesiu plauku ...ziema dar pabusiu tamsi, o vasarai butinai grisiu i savi vezias 
taciau Pritariu 100 proc Jurgutelei
Kad akys išryškėja net nepasidažius ,tai tiesa ,tai didelis pliusas šokoladiniams plaukams .
Jaiu sutikau nemažai pažįtamų žmonių ,tai reakcija iš tiesų džiugina .iš pradžių niekas nepažįsta ,turiu pirma sveikintis ,na o paskui žinoma nuostabos ir susižavėjimo žodžiai .Sako ,kad labai tinka ,bet kad esu visiškai neatpažįstama ,labai labai pasikeitus .Tai nors tiek gerai ,kad nesako ,na ką čia dabar pasidarei ,ką čia sugalvojai?
Šian pirmą kartą po dažymo išsiploviau galvą ,tai bėgo ir bėgo spalvotas vanduo ,įtariu greit vėl būsiu šviesi .Kadangi dažiau su augaliniais dažais ,perspėjo ,kad per mėnesiuką gerokai apsiplaus.O aš tuo džiaugiuosi
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 11 02, 19:19)
aš irgi pagalvoju jei jau po vieno karto apsiplovė spalva ,tai kokia būsiu po 3 savaičių ? Juk su besplaviais plaukais nenorėsiu būti ,tai tektų arba šviesint ,arba tamsint ...ot klausimas ?
aš tai buvau nusišviesinusi sruogelėmis ,tai dabar kai plaunasi šokoladinė spalva ,tai išryškėja tokios šviesesnės karamelės spalvos sruogos ,labai gražu
kadangi buvau juoda, o dabar - sviesi, tai galiu pasakyti, kad plauku prieziura tu spalvu yra nesulyginami dalykai
kai buvau juodaplauke, tai nusipirkdavau bet koki sampuna is prekybecentrio ir galvos nesukdavau, vienintelis vargas - nusiplaunanti plauku spalva, kuria reikedavo atnaujinti kas 3-4 savaites
bedos prasidejo kai sumaniau pasisviesinti
kiek pinigu sampumans isleidau tai nebeskaiciuoju jau, o plaukai kaip ne tokie, taip netokie
ir dar nesu peroksidine, tokia i rusvuma
niekaip nesuprantu kodel jums juodaplauke nera ryski
man asmeniskai labai grazu ilgi juodi plaukai, ideges veidas, ryskesnes akys
tik kad vyras kategoriskai pries
bedos prasidejo kai sumaniau pasisviesinti
niekaip nesuprantu kodel jums juodaplauke nera ryski
O kaip jus dažote plaukus, dažais ar miltelias, sruogelėm ar visą galvą? Pastebėjau, kiek kirpėjų, tiek nuomonių, tai būtų įdomu sužinoti jūsų patirtį
man kirpeja dazo saknis (11 nr) + sruogelem (sokoladinem)
QUOTE(Kristuk @ 2008 11 04, 11:37)
O kaip jus dažote plaukus, dažais ar miltelias, sruogelėm ar visą galvą? Pastebėjau, kiek kirpėjų, tiek nuomonių, tai būtų įdomu sužinoti jūsų patirtį 
tu cia apie tamsinima? jei is blond, tai sruogelen, ne taip baisiai matysis, kad nusiplove
Ija 27 ,na tamsiaplaukės irgi yra ryškios ,bet dažniausiai tos ,kurios iš tiesų yra tamsaus gymio ,juodų akių
Bet ,pvz ,aš ,kai žiūriu kokį žurnalą ar TV laidą ,tai visad pirma dėmesį atkreipiu į gražius šviesius plaukus
na ,dabar stengiuos žiūrėt ir į tamsias ,ir bandau semtis idėjų kokios man dabar spalvos tiktų ,makiažas ir t.t.
Didžiausia dorybė tamių plaukučių ,kad jie atrodo sveikesni ,žvilgantys ,tankesni
Bet ,pvz ,aš ,kai žiūriu kokį žurnalą ar TV laidą ,tai visad pirma dėmesį atkreipiu į gražius šviesius plaukus
Didžiausia dorybė tamių plaukučių ,kad jie atrodo sveikesni ,žvilgantys ,tankesni
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 03, 18:04)
1.Kad akys išryškėja net nepasidažius ,tai tiesa ,tai didelis pliusas šokoladiniams plaukams .
Papildyta:
2.aš irgi pagalvoju jei jau po vieno karto apsiplovė spalva ,tai kokia būsiu po 3 savaičių ? Juk su besplaviais plaukais nenorėsiu būti ,tai tektų arba šviesint ,arba tamsint ...ot klausimas ?
1.Tai jau tikrai - didelis pliusas, bent jau man
2.Man atspalvis nusiplove po pirmo galvos plovimo.O galva plaunu kas antra diena, tai jau po savaites juodas sokoladinis atspalvis - tik prisiminimas
QUOTE(Ija27 @ 2008 11 04, 09:04)
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 04, 22:12)
uhu... tai jau tikrai... Man ziauriai atrodo, kai eina su trimis plaukais ir dar peroksidiniais, kaip kaliause