Nors uztruks tai ilgai - niu bet nusiteikiau
QUOTE(Ija27 @ 2008 11 05, 21:44)
Tu atsiaugineji iki naturaliu plauku - nebedazai? Ar nesupratau kazko?
Na ir as pasidalinsiu;] anksciau buvau visa blondine bet db nusprendziau nusiauginti ir dazau tik sruogelem sviesiom bet atrodo kaip visi sviesus nes smukiom tokios bet man daug geriau nes anksciau budavo labai jau tamsios saknys sviesdavo o db daug labiau patenkinta esu
o priziuriu as savo plaukucius ne taip ir ypatingai tiesiog keiciu sampunus ir balzamus turiu pora ir keitalioju nes plaukai pripranta ir nebuna tokio efekto kaip pradzioje, tada kaukes karta i savaite dedu, slapius plaukus tepu aliejuku, paskui issidziovinu ir tepu aliejuku galiukams, o kartais purskiu purskikliu glis kur
o mergaites man idomu su kuo olialia dazos plau
kus?
man labai grazi ju splava tik nenuteiskit db manes ,bet gal kuri zino paslapti baltu kaip olialia?
QUOTE(metaxaaa @ 2008 11 09, 00:12)
kus?
man labai grazi ju splava tik nenuteiskit db manes ,bet gal kuri zino paslapti baltu kaip olialia?

zinau, kad kelios dazosi Bomonde
QUOTE(Glamor @ 2008 11 09, 07:01)
o kas cia per dazai bomonde?
QUOTE(metaxaaa @ 2008 11 09, 01:12)
kus?

Kuo dazo nzn, bet joms puikiai parenka prisegtu sruogu atspalvi - tikrai kelios su graziais (nors ir netikrais) plaukais
QUOTE(metaxaaa @ 2008 11 09, 13:04)
Bomondas tai ne dazu pavadinimas, o grozio salono pavadinimas
QUOTE(Glamor @ 2008 11 09, 07:01)
o kur tas salonas yra? isivaizduoju kad ten labai brangu