Jau nebezinau net ka su tais savo plaukais daryt
Matyt neuzilgo reiks pereit i tamsiaplaukiu bureli
Kiek dazau plaukus, tiek tas geltonas atspalvis lenda, o su milteliais dazyt nenoriu
Keisti tie mano plaukai isvis, kokia sviesia spalva beimt, ar geltonu, ar pilku, ra dar kokiu atspalviu, vis gaunas lygiai tapati spalva
Ir dar tokia, kad plaukai tis vos skiriasi nuo veido odos atspalvio
Vaizdas tai toks, kad verkt noris
Matyt reikes tamsint, bet taip nenoriu
QUOTE(vaitkute @ 2010 05 11, 10:00)
Jau nebezinau net ka su tais savo plaukais daryt
Matyt neuzilgo reiks pereit i tamsiaplaukiu bureli
Kiek dazau plaukus, tiek tas geltonas atspalvis lenda, o su milteliais dazyt nenoriu
Keisti tie mano plaukai isvis, kokia sviesia spalva beimt, ar geltonu, ar pilku, ra dar kokiu atspalviu, vis gaunas lygiai tapati spalva
Ir dar tokia, kad plaukai tis vos skiriasi nuo veido odos atspalvio
Vaizdas tai toks, kad verkt noris
Matyt reikes tamsint, bet taip nenoriu 
Man tas pats buvo, po ilgo laiko dazymo vis sunkiau isgaudavau ta pilkuma, na jis atsipaudavo po savites-dveju. Nusitamsinau plaukus, na nenorejau visiskai tamsiu, tai is pradziu grazi spalva gaudavosi, nei tamsi , nei sviesi, pilkai ruda. bet va jau praejo metai, plaukai daug ataugo, ir man lenda ne geltonumas, o dar blogiau ryzumas
Labas mergaitės, esu blondinė ir noriu pasakyt, kad man labai gerai perskavavimui keli lašai į šaltą vandenį natūralaus, tikro žibalo
Plaukučiai nerealūs, nesivelia, išsišukuoja, spalvytė ohohooo
QUOTE(Indra A. @ 2010 05 12, 13:46)
Labas mergaitės, esu blondinė ir noriu pasakyt, kad man labai gerai perskavavimui keli lašai į šaltą vandenį natūralaus, tikro žibalo
Plaukučiai nerealūs, nesivelia, išsišukuoja, spalvytė ohohooo 
Man labiau patiko perskalauti su obuoliu actu, nes po zibalo plaukai riebaluodavosi daug greiciau, o kartais is vis kaip galva neplauta atrodydavo
QUOTE(Melajja @ 2010 05 12, 18:58)
Man labiau patiko perskalauti su obuoliu actu, nes po zibalo plaukai riebaluodavosi daug greiciau, o kartais is vis kaip galva neplauta atrodydavo 
Oho, pas man niekada taip nebūdavo
Kaip tik tokie žvilgantys ir paklusnūs..
gal čia nuo žibalo priklauso
koks tas "natūralus paprastas"? čia gal kur nors kokioj ūkinių prekių parduotuvėj reikia pirkt?
koks tas "natūralus paprastas"? čia gal kur nors kokioj ūkinių prekių parduotuvėj reikia pirkt?
QUOTE(Jazira @ 2010 05 13, 10:22)
gal čia nuo žibalo priklauso
yra specialiai kosmetinis zibalas, po 160ml buteliukuose.
kuris naudojamas plaukams stiprinti nuo slinkimo.
QUOTE(maye @ 2010 05 13, 13:37)
yra specialiai kosmetinis zibalas, po 160ml buteliukuose.
šitą žinau, bet kita dalyvė sako, kad jai riebaluodavosi galva,
o Indra A. sako "natūralus, tikras"
tai ir noriu išsiaiškint ar ji turi tą ūkinį galvoj ar kalba apie kosmetinį
QUOTE(Jazira @ 2010 05 13, 17:08)
o Indra A. sako "natūralus, tikras"
Na, man močiutė yra seniau davus. Kosmetinis yra kosmetinis, pilna visokių priemaišų. O jin iš kažkur turėjo naturalų ir tikrą, gal iš seniau
Na, man gražiai plaukučiai po jo atrodo:
QUOTE(Melajja @ 2010 05 11, 15:02)
Man tas pats buvo, po ilgo laiko dazymo vis sunkiau isgaudavau ta pilkuma, na jis atsipaudavo po savites-dveju. Nusitamsinau plaukus, na nenorejau visiskai tamsiu, tai is pradziu grazi spalva gaudavosi, nei tamsi , nei sviesi, pilkai ruda. bet va jau praejo metai, plaukai daug ataugo, ir man lenda ne geltonumas, o dar blogiau ryzumas
Dazau su 8.1 nr dazais, bet nieko gero, turiu stipru ryza pigmenta ir jis man gyventi trugdo 
Tai va va, as ta ryzuma taip svelniai vadinu geltonu atspalviu
Dabar tai isvis kaip pelkiu grazuole atrodau, su pilkinanciu sampunu pasidarbavau, tai maniskiui kilo klausimas kodel cia tos sruogos prieky melynos
labas, sviesiaplaukes,
turejau grazius sviesius plaukus be jokio ryzumo, spalvyte buvo salta, baltai pilksva.visa galva sruoguota smulkiai.ir stai, viena diena mano kirpeja...eme ir nudaze juos gelsvai(su uzuomina i ryzuma).atrodau klaikiai-veido oda, drabuziai, viskas nebedera.
gal kam taip buvo?ar yra galimybe nepakenkiant susigrazinti pirmini varianta?
manau, kad man teks tapti brunete...
uzsirasiau kt sav. pas zinoma meistre, tarsiuos, ka daryt, kokios galimybes.
be abejo, pas savo kirpeja nebegrisiu.
p.s.jau du kartus ant mano ryzuju kirpeja uzdejo pilksva atspalvi..
bet net saldu darosi, kaip tas ryzumas kas dien atsiplauna, lenda...
klaikus jausmas..
turejau grazius sviesius plaukus be jokio ryzumo, spalvyte buvo salta, baltai pilksva.visa galva sruoguota smulkiai.ir stai, viena diena mano kirpeja...eme ir nudaze juos gelsvai(su uzuomina i ryzuma).atrodau klaikiai-veido oda, drabuziai, viskas nebedera.
klaikus jausmas..
QUOTE(supermartini @ 2010 05 14, 22:24)
labas, sviesiaplaukes,
klaikus jausmas..
klaikus jausmas..
Manau kad nereiks jums tapti brunete