Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

As ir klausimuka Jums turiu 4u.gif

Istorija tokia, mazdaug 2 metus daziau visada namuose su Garnier color naturals 111. Idedu nuoroda, nes foto ikelti nesigauna man blush2.gif http://www.opinie.se...d-28225-big.jpg

Pries puse metu man pradejo plaukuciai netolygiai nusidazyti, na ant galvos atsirado gal bent 5 atspalviai, nutariau, kad geriausiai butu suvienodinti su milteliais 9% buvo (jei cia gerai pati suprantu). Gal kokius 3 kartus daziau na ir man susivienodino spalva. Bet pagailo plauku. Nutariau vel gryzti prie savuju Garnier, nes man jie nerealiai patiko. Esme tokia, kad dabar kai nusidaziau plaukus tais paciais Garnier, man saknys gavosi ryzos doh.gif (matyt patamsejo pats naturalus plaukas, jis mano toks tamsiai pilkas).
Mastau dabar taip: Gal man reikia visu pirma tik saknis dazyti su tais 9%, o tada visus plaukucius jau tais Garnier? Gal tada man tie 9% nuims saknis ir tada jau Garnier spalva gausis tolygi ant visu plaukuciu? smile.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aidencija @ 2010 06 28, 22:00)
As ir klausimuka Jums turiu  4u.gif

Istorija tokia, mazdaug 2 metus daziau visada namuose su Garnier color naturals 111. Idedu nuoroda, nes foto ikelti nesigauna man  blush2.gif http://www.opinie.se...d-28225-big.jpg

Pries puse metu man pradejo plaukuciai netolygiai nusidazyti, na ant galvos atsirado gal bent 5 atspalviai, nutariau, kad geriausiai butu suvienodinti su milteliais 9% buvo (jei cia gerai pati suprantu). Gal kokius 3 kartus daziau na ir man susivienodino spalva. Bet pagailo plauku. Nutariau vel gryzti prie savuju Garnier, nes man jie nerealiai patiko. Esme tokia, kad dabar kai nusidaziau plaukus tais paciais Garnier, man saknys gavosi ryzos  doh.gif  (matyt patamsejo pats naturalus plaukas, jis mano toks tamsiai pilkas).
Mastau dabar taip: Gal man reikia visu pirma tik saknis dazyti su tais 9%, o tada visus plaukucius jau tais Garnier? Gal tada man tie 9% nuims saknis ir tada jau Garnier spalva gausis tolygi ant visu plaukuciu?  smile.gif
Aciu  4u.gif

Visu pirma milteliam uztenka 6 proc.Su devyniais jau nebesviesinama beveik,nebent isskirtiniais atvejais.Garnier sito nr dazuose yra min 9 proc,bet greiciausia kad 12 proc peroksidas.Taiisivaizduokite ka darote su plaukais.Nugrauziat su milteliais ir per stipriu oksidantu,tada dar ant virsaus dedat spalva su auksciausiu oksidantu,nukris plaukai...Nu gal nenukris,bet kad nutrupes tai simtu proc.Saknys dazant visada gaunasi gelsvesnes,kadangi nubalinot plaukus tai dabar labai ryskus skirtumas matosi.Siulyciau pirmiausia plaukus gaivint ir nebedazyt sitaip,nes tikrai paskui bus gaila plauku.
O ka daryti sunku pasakyti,tokiu atveju geriausia butu kirpejos koncultacija gyvai.
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 06 28, 23:23)
Visu pirma milteliam uztenka 6 proc.Su devyniais jau nebesviesinama beveik,nebent isskirtiniais atvejais.Garnier sito nr dazuose yra min 9 proc,bet greiciausia kad 12 proc peroksidas.Taiisivaizduokite ka darote su plaukais.Nugrauziat su milteliais ir per stipriu oksidantu,tada dar ant virsaus dedat spalva su auksciausiu oksidantu,nukris plaukai...Nu gal nenukris,bet kad nutrupes tai simtu proc.Saknys dazant visada gaunasi gelsvesnes,kadangi nubalinot plaukus tai dabar labai ryskus skirtumas matosi.Siulyciau pirmiausia plaukus gaivint ir nebedazyt sitaip,nes tikrai paskui bus gaila plauku.
O ka daryti sunku pasakyti,tokiu atveju geriausia butu kirpejos koncultacija gyvai.

doh.gif
Gerai, kad dar taip neekspirementavau, o visu pirma pasiklausiau Jusu blush2.gif
Na va, o man kirpeja sake, kad sie Garnier dazai nelabai eda plauka.... Va, kad nori... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aidencija @ 2010 06 28, 22:35)
doh.gif
Gerai, kad dar taip neekspirementavau, o visu pirma pasiklausiau Jusu  blush2.gif
Na va, o man kirpeja sake, kad sie Garnier dazai nelabai eda plauka.... Va, kad nori...  g.gif

Nzn,aisku cia kiekvienos kirpejos reikalas,bet man pvz kaip kirpejai mano kvalifikacija ir zinios neleidzia klientam siulyti marketiniu dazu...Elementariausia priezastis ta,kad as pati atstovauju prof firma,tai kaip atrodo kai klientam siulau neprof produkcija.Tai cia viena is daugybes priezasciu...
Atsakyti
Jungiuosi 4u.gif Dazausi populiariaisiais Keune 1517. Labai giriu Dove plauku balzama sviesintiems plaukams. Plauku galiukus priziuriu su Schwarzkopf Gliss Kur Oil nutritive ANTI-SPLISS thumbup.gif Retai, bet palepinu siltu alyvuogiu aliejumi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IevaR: 29 birželio 2010 - 00:46
QUOTE(carela @ 2010 06 29, 02:40)
Su devyniais proc dazant negalima tepti visu plauku,sukuoti sviesinant tuo labiau,su tais paciais dazais.Arba reikia uzsimaisyti naujai dazus su trim proc,arba isplovus galva tonuoti su toniniais.
Jums pasiulyti dazai aukso neturi mano supratimu,nzn kas yra devynetas.Jum reiketu uzsitonuoti gal but su matrix tai 10MM ColorSynk Keunes semicolor tiktu 10.32.
Peroksidas maisosi su visais dazais,jis butinas visada.O i uzsieni issivesti tik toninius dazus jums neuzteks.Jums reikes sviesinanciu dazu.Net nzn ka patarti,kazkokia idomi kirpeja jusu...Pati prisimakaluot galit,nors jai tai butu patogu... ax.gif

aciu Carela uz pagalba 4u.gif gal dar galetum padeti issinarplioti su tais dazymais. tai as nelabai suprantu, jeigu dar neturiu "savo"spalvos, t.y. nzn kokiu numeriuku dazyti, tai kaip elgtis? dazau saknis su 9 proc. dazais, o paskui ka? juk splava visu skiriasi.. tas tonavimas tai kas yra? cia yprasti dazai, bet.. be peroksido naudoti ar cia koks sampunas? blush2.gif paskui, jau atradus spalva, kaip suprantu, tik saknis uzteks sviesinti..? ar tonavima reikia daryti visada? o jis nekenkia plaukui? nes kaip suprantu tai ne tas pats kas dazymas doh.gif
tikrai nesukciau sau smegenu ir eiciau i kirpykla taisyti padeties, taciau reikia susiorientuoti paciai, nes paskui prapulsiu, juo labiau kelione ne europoje ir galimybes del kirpyklu neypatingos unsure.gif doh.gif
Atsakyti
sveikutes, esu blonde, bet visada plunksnytem sviesinau, o dabar sumaniau viena spalva pasidaryt, tai labai idomu butu daugiau suzinot apie tuos keune 1517 ar jie nudazo tamsesnes saknis, nes mano tamsios, ar reikai pirma sveisinti, o tada ant virsau juos deti? nes anksciau kai dazydavau su kitais, tai su visais ryza gaudavausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuncia @ 2010 09 28, 15:25)
sveikutes, esu blonde, bet visada plunksnytem sviesinau, o dabar sumaniau viena spalva pasidaryt, tai labai idomu butu daugiau suzinot apie tuos keune 1517 ar jie nudazo tamsesnes saknis, nes mano tamsios, ar reikai pirma sveisinti, o tada ant virsau juos deti? nes anksciau kai dazydavau su kitais, tai su visais ryza gaudavausi  doh.gif

Jei jus penkto,sesto lygio tai su dazais gali ir nesigauti,sesto dar imanoma,priklauso nuo plauko,o penktam ,norint superblond sviesumo - milteliai.Nusviesinus tada dedamas atspalvis su augaliniais dazais. mirksiukas.gif
Atsakyti
carela[B], gal esate susidurusi ar girdejusi apie BLONDME miltelius? Mano naturalus plaukai nera tamsus, taciau turi kazkiek vario atspalvio, kirpejos sako kad labai stiprus oranzinis pigmentas. Per kelis metus perejau per tris kirpejas, bet niekas nenudazo man plauku kaip noriu. Paskutinioji pasake kad paprastais dazais mano plauku nusviesint neimanoma. Niekaip nenusprendziu ar ryztis dazyt su milteliais, juolab kad mano plaukai ilgi ir jau dazyti. Kazin ar be reikalo as bijau, ar nenutrupes plaukai po milteliu?
Atsakyti
Smalsumo vedama isigyjau Keunes 1517 atspalvio plauku dazus smile.gif bet as emiau puse normos dazu ir 9% emulsijos, t.y. 1:2 santyki dalinau pusiau. Maniau, kad gausis grazi spalva, kokia maciau nete. Taciau... Priekiniai plaukai buvo kaip zili, net dar labiau i melynuma verysad.gif nesuprantu kodel man taip gavosi doh.gif po to is nevilties daziau dar karta lotuliukas.gif Likusia dazu dali sumaisiau su ciut didesniu kiekiu emulsijos, taciau rezultatas vel tas pats gun_rifle.gif neiskentus snd nusidaziau su swarzkoft natural & easy 522 atspalviu, taciau visiskai to ziauraus pilkumo nenueme, gal tik suvienodejo spalva. Dabar nors i gatve galesiu iseit biggrin.gif idomu ka as negerai dariau? gal kuriai taip yra nutike anksciau? tos emulsijos liko beveik visas litras, nesinori pilti laukan, gal reiks kada dar karta surizikuoti ir dazyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ignulka: 03 spalio 2010 - 20:53
QUOTE(ignulka @ 2010 10 03, 21:51)
Smalsumo vedama isigyjau Keunes 1517 atspalvio plauku dazus  smile.gif bet as emiau puse normos dazu ir 9% emulsijos, t.y. 1:2 santyki dalinau pusiau. Maniau, kad gausis grazi spalva, kokia maciau nete. Taciau... Priekiniai plaukai buvo kaip zili, net dar labiau i melynuma verysad.gif nesuprantu kodel man taip gavosi doh.gif  po to is nevilties daziau dar karta  lotuliukas.gif  Likusia dazu dali sumaisiau su ciut didesniu kiekiu emulsijos, taciau rezultatas vel tas pats  gun_rifle.gif neiskentus snd nusidaziau su swarzkoft natural & easy 522 atspalviu, taciau visiskai to ziauraus pilkumo nenueme, gal tik suvienodejo spalva. Dabar nors i gatve galesiu iseit  biggrin.gif  idomu ka as negerai dariau? gal kuriai taip yra nutike anksciau? tos emulsijos liko beveik visas litras, nesinori pilti laukan, gal reiks kada dar karta surizikuoti ir dazyti  g.gif

Dazai isties superiniai thumbup.gif bet jei daziai su 9% visa galva tai ko tikejais tada? smile.gif nes su 9% reik dazyti saknis o kita reik su kokiais 3% smile.gif O siaip tas pilkumas is pradziu buna bet jis po keliu karta nusipauna ir lieka isties labai puiki spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2010 10 04, 13:02)
Dazai isties superiniai thumbup.gif bet jei daziai su 9% visa galva tai ko tikejais tada? smile.gif nes su 9%  reik dazyti saknis o kita reik su kokiais 3%  smile.gif O siaip tas pilkumas is pradziu buna bet jis po keliu karta nusipauna ir lieka isties labai puiki spalva thumbup.gif

maniau, kad gausis sviesi pelenu spalva. O man kai tokiai dundulei pasake, kad su 9proc reik dazyt biggrin.gif tai su 3proc spalva butu daug sviesesne? As tiek ir tezinojau apie tuos dazus ir atspalvius..
Atsakyti