Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes vairuoti kartu

QUOTE(@Andrea @ 2012 08 14, 22:24)
Pas siandienini "profa" turejo but ir mokylinis uz poros dienu, bet paskambinus mokyklos administratorei paprasiau kito. Tokios itampos prie vairo daugiau nenoriu patirti.  doh.gif

Reikia patirti ir tai, nes Regitroje juolabiau nebūna visi labai mandagūs ir draugiški...
Atsakyti
QUOTE(Rymva @ 2012 08 14, 23:15)
Reikia patirti ir tai, nes Regitroje juolabiau nebūna visi labai mandagūs ir draugiški...

Bet regitroje nesako :kur leki profe?
Ar kaip nors panasiai.
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 08 15, 08:52)
Bet regitroje nesako :kur leki profe?
Ar kaip nors panasiai.

as zinau tokiu atveju kad sako da ir baisiau,isvadina visokia,ir t,t. gal tokiu egzaminatoriu ir vienetai ,bet pasitaiko. buna taip kad nealaaike ytampos apsiverke laikancios
Atsakyti
As manau, kad sitokiu dalyku negalima laikyti norma...
Atsakyti
QUOTE(arijandas @ 2012 08 15, 09:04)
as zinau tokiu atveju kad sako da ir baisiau,isvadina visokia,ir t,t. gal tokiu egzaminatoriu ir vienetai ,bet pasitaiko. buna taip kad nealaaike ytampos apsiverke laikancios

Tokiu vienetai ir rizikuoja netekt darbo.
Manau, kai kameras ir masinose sudes, tokiu dalyku is vis retai pasitaikys.
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 08 15, 10:22)
Tokiu vienetai ir rizikuoja netekt darbo.
Manau, kai kameras ir masinose sudes, tokiu dalyku is vis retai pasitaikys.

Bet kol dar nėra kamerų, tai ką jie nori, tą ir sako. Retas kuris palaiko ir supranta, jog laikai egzaminą ir jaudintis yra normalu...
Atsakyti
QUOTE(Rymva @ 2012 08 15, 12:28)
Bet kol dar nėra kamerų, tai ką jie nori, tą ir sako. Retas kuris palaiko ir supranta, jog laikai egzaminą ir jaudintis yra normalu...

Man nepasitaike tokiu egzaminatoriu, siais galima ir su savim tureti tiek kamera, tiek diktafona. Po egzamino-pas kuri islaikiau- labai reiske nepasitenkinima mano vairavimu, bet jau po visko.
Atsakyti
QUOTE(Rymva @ 2012 08 15, 12:28)

yra ir tokiu kur tycia sukirst nori tave.
Atsakyti
QUOTE(arijandas @ 2012 08 15, 13:11)

Tycia nesukirs, jei moki vairuot. Jei pasimesi- tavo beda.
Atsakyti
QUOTE(Rymva @ 2012 08 15, 11:28)

QUOTE(arijandas @ 2012 08 15, 12:11)

Nors jau senokai esu su vairuotojo pazymejimu, bet vis dar pasiskaitau sia temute.
Kadangi pati issilaikiau ne is 1 karto, tai mano praktikoje nepakliuvo piktu bei specialiai sukertanciu regitros egzaminuotoju. Viska pasako laiko, nieko specialiai neklaidinant.
Del ko neislaikiau pati kalta buvau. Taip pat, neteko nei is pazistamu girdeti nei paciai susidurti, kad rektu ar apvardziuotu egz metu (na nebent jau gryba pjautu avarines situacijas darydamas pati pateisinciau toki poelgi, nes juk i regitra atejus reiketu suvokti ka darai, o deja buna ir ne tik taip...).
Man net buvo toks ivykis, kai aiksteleje uzgesau ant estakados, labai susivervinau, o egzaminatorius sako: ,,nusiraminkite, susikaupkite ir apgalvojus darykite viska kaip reikia ir viskas bus tvarkoje". Atvirai tariant padejo sis palaikymas, iskarto uzvaziavau, baime, nerimas dingo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zzitukass @ 2012 08 15, 12:16)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 08 15, 13:16)

nemanau kad y egzamina eina nemokant vairuoti,juk tada tik pinigus isleidi ir viskas ,tada geriau jau papildomu vazinejimu nusipirti negu moketi uz egzamina,o kad yra tokiu kur leidze sau per daug tikrai.manau kad ir taip jaudulys buna,o jei dar ir sauke ant taves,ar vadina tai suprantu kad ir gerai vairuojantis gali suklysti.
Atsakyti
Beje gal kas galite pasidalinti informacija kaip pagal tas gaireles parkuotis ISTRYZAI ir STATMENAI:)?Buvau radus internete informacijos bet ten kazkas sumaisyta...sad.gif
Atsakyti