Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes vairuoti kartu

QUOTE(m.angeliukas @ 2012 08 17, 17:50)
ir vel neislaikiau  verysad.gif , jau 3karta
ir vel sankaba pakiso koja. Kaip ja ismokti justi, vyras saukia kad gaziuoti,  su instruktoriu net ne gestu, o cia is vietos negaliu pajudeti.

Visų pirma, matyt, jūsų vyro mašina yra benzininė, o instruktoriaus dyzelininė. Su dyzeliu lengviau, gali vien sankaba pradėti judėti, o su benzinine gęsti, jei gazo nepaduodi. Pirmiausia atidirbk tą judesį: sankabą atleidžiu, gazą spaudžiu. Kad ir dabar po stalu gali su kojomis taip žaisti. Vėliau atidirbsi, bandyk mašinoje ir taip kelioliką kartų. Regitroje, kai gausi mašiną, irgi tą patį padaryk, kai bus duotas laikas pasibandymui. smile.gif Man irgi buvo panašiai. Tėvo mašinoje įpratau vienaip, o regitrinėje kitaip. Nu, bet vienas kitas užgesimas dar pateisinama, vėliau pavyko.
Svarbu, neskubėti ir nesupanikuoti 4u.gif
Atsakyti
O regitroje benzinines ar dyzelines masinos? ir kaip geriau regitroje:ar stabdant palaipsniui mazinti pavaras(is 4 i 3, is 3 i 2 ir t.t ), ar is 4 pvz primazinti iki 2 pavaros ? Vienas instruktorius sako kam vargti, kad nereikia palaipsniui mazinti pavaru, kitas sako, kad reikia palaipsniui pavaras mazinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amatevi: 17 rugpjūčio 2012 - 19:36
QUOTE(Amatevi @ 2012 08 17, 19:35)
O regitroje benzinines ar dyzelines masinos? ir kaip geriau regitroje:ar stabdant palaipsniui mazinti pavaras(is 4 i 3, is 3 i 2 ir t.t ), ar is 4 pvz primazinti iki 2 pavaros ? Vienas instruktorius sako kam vargti, kad nereikia palaipsniui mazinti pavaru, kitas sako, kad reikia palaipsniui pavaras mazinti.

Bijau suklysti, bet berods yra dyzelininės.
Dėl stabdymo, tai abu variantai tinka. Antruoju būdu lengviau ir mažiau knisimosi. smile.gif Man irgi buvo, kad pirmasis instruktorius išmokino stabdytis tik mažinant pavaras. Teko dar pamoką turėti su kitu, tai jis pasiūlė paprastesnį būdą (praleisti vieną pavarą ir taip sustoti). Tokį būdą taikiau per egzaminą ir buvo puiku. Niekas neprisikabino.
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2012 08 17, 18:50)
ir vel neislaikiau  verysad.gif , jau 3karta
ir vel sankaba pakiso koja. Kaip ja ismokti justi, vyras saukia kad gaziuoti,  su instruktoriu net ne gestu, o cia is vietos negaliu pajudeti.

Nenusimink,man lygiai ta pati situacija regitroj... Su instruktorium vazineju, viskas ok, o regitroj nesusitvarkau su sankaba, nors tu ka doh.gif siandien laikiau egza trecia karta, tai pagesau ant estakados viena karta, po to isvaziavus i miesta dar karteli, o trecia karta jau padariau KK, uzgesau sukdama i sankryza ir "astalavista baby" doh.gif Nusivyliau savim ziauriai, kaip dabar vel perlipt per save, neisivaizduoju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sarunka @ 2012 08 17, 21:46)
Nenusimink,man lygiai ta pati situacija regitroj... Su instruktorium vazineju, viskas ok, o regitroj nesusitvarkau su sankaba, nors tu ka  doh.gif siandien laikiau egza trecia karta, tai pagesau ant estakados viena karta, po to isvaziavus i miesta dar karteli, o trecia karta jau padariau KK, uzgesau sukdama i sankryza ir "astalavista baby"  doh.gif Nusivyliau savim ziauriai, kaip dabar vel perlipt per save, neisivaizduoju  verysad.gif

nenusiminkite,taip, reike nepasiduoti ir bandyti vel,svarbiause nepanikuoti ir tikrai pavyks, apgalvokite viska ramiai, ka padarote ne taip kad uzgestate,reike sankaba siektiek atleidziant keleta sekundziu uzlaikyti,ir gziuka spausti ir viskas bus gera 4u.gif
Atsakyti
Protingos merginos. tiek praejusios. Viska Jus galite.
Islakiai Andrea mokyklini saunuole. Ot klaidele padarei smile.gif kam nebuna. Kazkodel mokyklinis man baisesnis uz regitros buvo smile.gif
daug praeita. '' Varyk'' ir toliau taip.
Nepavyko viena karta- nebeda! Aisku atsiremia i finansus, bet Jus panos galite. smile.gif susikaupkite vaziavime,atsipalaiduokite moraliskai. Kuo labiau bijosit tas daugiausia ir ivyksta. Zmones patys pesimistiskai nustato save.
Atsakyti
nu va neislaikiau ir as ,per zopluma uzsiziurejau vienur ir nepamaciau kad ant linijos uzvaziavau aikstele y ystriza negerai yvaziavau. verysad.gif gaila lb db grauziu save, o db eile didele tik po menesio yra verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arijandas: 18 rugpjūčio 2012 - 09:30
Seip kiek zinau tai regitros visos masinikes benzinas,bet ten isvis naujausios masinos,sankabos jautrios isviso!manes dar laukia regitra,o vat vakar drauge laikesi,tai is aiksteles neisvaziavo verysad.gif i garaza statmenai vaziavo ,ivaziavo gerai,bet sustojo labai arti prie galines linijos,islipo pamatavo 2cm iskista doh.gif doh.gif doh.gif bet su ratais neuzvaziavo!
Nenusiminkite kas neislaike,as dabar jau turiu M zenkla,bet vyras nelabai nori su manim i miesta vaziuoti,tai zadejo sekmadieni anksti ryte pavaziuoti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Amatevi @ 2012 08 17, 20:35)

Mane tai moke,kad jei stabdausi ir pvz esu 4pavaroje,tai nesimazinti jas o tik sustojus imesti laisva,o jeigu nestoji tai ziureti i greiti ir pagal ji mesti,cia sake mazinant pavaras reikia ziema kaip slidus kelias,masina greiciau stoja..
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 08 18, 11:47)
Seip kiek zinau tai regitros visos masinikes benzinas,bet ten isvis naujausios masinos,sankabos jautrios isviso!manes dar laukia regitra,o vat vakar drauge laikesi,tai is aiksteles neisvaziavo  verysad.gif  i garaza statmenai vaziavo ,ivaziavo gerai,bet sustojo labai arti prie galines linijos,islipo pamatavo 2cm iskista  doh.gif  doh.gif  doh.gif bet su ratais neuzvaziavo!
Nenusiminkite kas neislaike,as dabar jau turiu M zenkla,bet vyras nelabai nori su manim i miesta vaziuoti,tai zadejo sekmadieni anksti ryte pavaziuoti  4u.gif
Papildyta:

Mane tai moke,kad jei stabdausi ir pvz esu 4pavaroje,tai nesimazinti jas o tik sustojus imesti laisva,o jeigu nestoji tai ziureti i greiti ir pagal ji mesti,cia sake mazinant pavaras reikia ziema kaip slidus kelias,masina greiciau stoja..

O man su laisva pavara griežtai uždraudė važiuoti g.gif būtinai turi būti kažkokia pavara įjungta, nes kitaip žiemą gali nusilaikyti mašinos.
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2012 08 18, 11:25)
O man su laisva pavara griežtai uždraudė važiuoti  g.gif  būtinai turi būti kažkokia pavara įjungta, nes kitaip žiemą gali nusilaikyti mašinos.

As nevaziuoju su laisva pavara,tik stoviu,na nebent as nesupratau ko klausia 4u.gif
Atsakyti
-
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scelerum.: 18 rugpjūčio 2012 - 12:04
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 08 18, 10:47)
Seip kiek zinau tai regitros visos masinikes benzinas,bet ten isvis naujausios masinos,sankabos jautrios isviso!manes dar laukia regitra,o vat vakar drauge laikesi,tai is aiksteles neisvaziavo  verysad.gif  i garaza statmenai vaziavo ,ivaziavo gerai,bet sustojo labai arti prie galines linijos,islipo pamatavo 2cm iskista  doh.gif  doh.gif  doh.gif bet su ratais neuzvaziavo!
Nenusiminkite kas neislaike,as dabar jau turiu M zenkla,bet vyras nelabai nori su manim i miesta vaziuoti,tai zadejo sekmadieni anksti ryte pavaziuoti  4u.gif
Papildyta:

Regitroj visos dyzelines,tik kai kurios ju jautrias sankabas turi,tai vaziuoti reikia kaip su benzinine... ax.gif
Atsakyti