QUOTE(denaxa @ 2012 08 17, 18:38)
Kaip sankaba pajusti?
Pamegink isjudeti is vietos ir pavazineti,reguliuoti greiti visiskai neliesdama gazo,vien su sankaba-labai greit pajusi,ties kuria vieta ji su varikliu jau kimba
Masinose su jautresne sankaba (kaip tie golfai regitroj,pvz.) reikia uzlaikyti sankaba ir minti gaza (vyras teisus),ir kai jau variklis isisuka-pamazu atleisti,o gaza minti toliau.

aciukas uz pasiulima, pameginsiu, bet, ko toliau laikau regitroj, to nepasitikiu savim.

QUOTE(Scelerum. @ 2012 08 17, 18:43)
Visų pirma, matyt, jūsų vyro mašina yra benzininė, o instruktoriaus dyzelininė. Su dyzeliu lengviau, gali vien sankaba pradėti judėti, o su benzinine gęsti, jei gazo nepaduodi. Pirmiausia atidirbk tą judesį: sankabą atleidžiu, gazą spaudžiu. Kad ir dabar po stalu gali su kojomis taip žaisti. Vėliau atidirbsi, bandyk mašinoje ir taip kelioliką kartų. Regitroje, kai gausi mašiną, irgi tą patį padaryk, kai bus duotas laikas pasibandymui.
Man irgi buvo panašiai. Tėvo mašinoje įpratau vienaip, o regitrinėje kitaip. Nu, bet vienas kitas užgesimas dar pateisinama, vėliau pavyko.
Svarbu, neskubėti ir nesupanikuoti

Svarbu, neskubėti ir nesupanikuoti

teks vyra priremti prie sienos, ir suvaldyt su ta sankaba

QUOTE(sarunka @ 2012 08 17, 20:46)
Nenusimink,man lygiai ta pati situacija regitroj... Su instruktorium vazineju, viskas ok, o regitroj nesusitvarkau su sankaba, nors tu ka
siandien laikiau egza trecia karta, tai pagesau ant estakados viena karta, po to isvaziavus i miesta dar karteli, o trecia karta jau padariau KK, uzgesau sukdama i sankryza ir "astalavista baby"
Nusivyliau savim ziauriai, kaip dabar vel perlipt per save, neisivaizduoju 

as net nezinau kas darosi, vaziuoju pasitikiu savim 100%, kai tik atsisedu, viskas dingsta.

QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 08 18, 06:35)
Protingos merginos. tiek praejusios. Viska Jus galite.
Islakiai Andrea mokyklini saunuole. Ot klaidele padarei
kam nebuna. Kazkodel mokyklinis man baisesnis uz regitros buvo
daug praeita. '' Varyk'' ir toliau taip.
Nepavyko viena karta- nebeda! Aisku atsiremia i finansus, bet Jus panos galite.
susikaupkite vaziavime,atsipalaiduokite moraliskai. Kuo labiau bijosit tas daugiausia ir ivyksta. Zmones patys pesimistiskai nustato save.
Islakiai Andrea mokyklini saunuole. Ot klaidele padarei

daug praeita. '' Varyk'' ir toliau taip.
Nepavyko viena karta- nebeda! Aisku atsiremia i finansus, bet Jus panos galite.

nepasiduosim, mes moterys viska galim.

Papildyta:
Mano situacija yra tokia, kad vyras nepalaiko mane vairavime, o du mazi vaikai, kuriuos as neturiu kur palikti.