Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes vairuoti kartu

QUOTE(denaxa @ 2012 08 17, 18:38)
Kaip sankaba pajusti? g.gif Pamegink isjudeti is vietos ir pavazineti,reguliuoti greiti visiskai neliesdama gazo,vien su sankaba-labai greit pajusi,ties kuria vieta ji su varikliu jau kimba ax.gif Masinose su jautresne sankaba (kaip tie golfai regitroj,pvz.) reikia uzlaikyti sankaba ir minti gaza (vyras teisus),ir kai jau variklis isisuka-pamazu atleisti,o gaza minti toliau.

aciukas uz pasiulima, pameginsiu, bet, ko toliau laikau regitroj, to nepasitikiu savim. verysad.gif

QUOTE(Scelerum. @ 2012 08 17, 18:43)
Visų pirma, matyt, jūsų vyro mašina yra benzininė, o instruktoriaus dyzelininė. Su dyzeliu lengviau, gali vien sankaba pradėti judėti, o su benzinine gęsti, jei gazo nepaduodi. Pirmiausia atidirbk tą judesį: sankabą atleidžiu, gazą spaudžiu. Kad ir dabar po stalu gali su kojomis taip žaisti. Vėliau atidirbsi, bandyk mašinoje ir taip kelioliką kartų. Regitroje, kai gausi mašiną, irgi tą patį padaryk, kai bus duotas laikas pasibandymui.  smile.gif Man irgi buvo panašiai. Tėvo mašinoje įpratau vienaip, o regitrinėje kitaip. Nu, bet vienas kitas užgesimas dar pateisinama, vėliau pavyko.
Svarbu, neskubėti ir nesupanikuoti  4u.gif

teks vyra priremti prie sienos, ir suvaldyt su ta sankaba smile.gif
QUOTE(sarunka @ 2012 08 17, 20:46)
Nenusimink,man lygiai ta pati situacija regitroj... Su instruktorium vazineju, viskas ok, o regitroj nesusitvarkau su sankaba, nors tu ka  doh.gif siandien laikiau egza trecia karta, tai pagesau ant estakados viena karta, po to isvaziavus i miesta dar karteli, o trecia karta jau padariau KK, uzgesau sukdama i sankryza ir "astalavista baby"  doh.gif Nusivyliau savim ziauriai, kaip dabar vel perlipt per save, neisivaizduoju  verysad.gif

as net nezinau kas darosi, vaziuoju pasitikiu savim 100%, kai tik atsisedu, viskas dingsta. doh.gif

QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 08 18, 06:35)
Protingos merginos. tiek praejusios. Viska Jus galite.
Islakiai Andrea mokyklini saunuole. Ot klaidele padarei smile.gif kam nebuna. Kazkodel mokyklinis man baisesnis uz regitros buvo smile.gif
daug praeita. '' Varyk'' ir toliau taip.
Nepavyko viena karta- nebeda! Aisku atsiremia i finansus, bet Jus panos galite. smile.gif susikaupkite vaziavime,atsipalaiduokite moraliskai. Kuo labiau bijosit tas daugiausia ir ivyksta. Zmones patys pesimistiskai nustato save.

nepasiduosim, mes moterys viska galim. drinks_cheers.gif
Papildyta:
Mano situacija yra tokia, kad vyras nepalaiko mane vairavime, o du mazi vaikai, kuriuos as neturiu kur palikti.
Atsakyti
QUOTE(@Andrea @ 2012 08 20, 14:06)
Turiu toki "kvaila" klausima, kuris iskilo tik dabar, po mokyklinio egzamino....  doh.gif

'NK – veda variklį, pasirinkęs netinkamą pavarą arba neišjungęs sankabos".

Va sitas mane supainiojo. Kaip turi buti is tikruju uzvedant varikli? Mane moke su isminta sankaba ir pirma pavara. O vyras rode, kad neutrali pavara ir stabdis nuspaustas.

Aš visada užvesdavau taip: patikrinu, kad įjungta neutrali pavara, minu sankabą ir užvedu variklį, tada jungiu pirmą ir važiuoju. Visada reikia išminti sankabą. Dėl stabdžio, tai neprisikabintų.
Atsakyti
Nu kaip jus norite gerai...Didmiestyje tai aisku, vaziuosite ten, ne kur Jums o kur instruktoriui patogiau, taip visi vazineja. Kartais mane nuvezdavo, bet is to instruktoriaus nuvezimas buvo vienintelis teigiamiausias dalykas smile.gif Nes moke prastai. Tiek laiko su juo pagadinau. Pas visus kitus vaziavau. O stai kitas reikalas mazame miestelyje- jie gali atvaziuoti bet kur, kai ten ji pereiti 3 zingsniai, tad nereikia sakyti, kad mazame mieste instruktoriai sukalbamesni.
Atsakyti
m.angeliukas, ne tu viena tokia... verysad.gif Pas mane irgi du mazameciai. Nera kam palikti. Anyta nebeapsiima paziuret, pavargus mat. O tas "malones" prasymas oj kaip erzina.... verysad.gif Nors imk ir viena vazinek su tuo M zenkliuku. lotuliukas.gif
Aciu del sankabos paaiskinimo. Dabar ramiau, kai zinau tiksliai. ax.gif Sankaba su begiu, tada uzvedam varikli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Andrea: 20 rugpjūčio 2012 - 15:03
QUOTE(@Andrea @ 2012 08 20, 16:00)
m.angeliukas, ne tu viena tokia...  verysad.gif Pas mane irgi du mazameciai. Nera kam palikti. Anyta nebeapsiima paziuret, pavargus mat. O tas "malones" prasymas oj kaip erzina....  verysad.gif Nors imk ir viena vazinek su tuo M zenkliuku.  lotuliukas.gif
Aciu del sankabos paaiskinimo. Dabar ramiau, kai zinau tiksliai.  ax.gif Sankaba su begiu, tada uzvedam varikli.

Pas mane trys ir prasytis ir sunkokai budavo doh.gif
Minti sankaba reikia, hyundai neuzsiveda, be jos.
Atsakyti
Mane ir mokė, kad reikia išminti sankabą, o vat mano uošvis nemina schmoll.gif sako, kad nereikia. Tai manau, reikia daryti kaip mokina, o jau paskui važinėti kaip tau patogiau biggrin.gif
Atsakyti
Hyundai smagi masinyte. Teko per pamokas su ja vazinetis. smile.gif Tai ten be sankabos tikrai neuzvesi. smile.gif Net ir pati uzsimaniau tokios masinos - mazos, dailios.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 08 20, 16:44)
Nu kaip jus norite gerai...

Mėnuli kaip Tau sekasi, tikriausiai po Vilniaus mažam miesteli nebeidomu ir važinėt, kada eisi į Regitrą
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 08 20, 15:18)
Pas mane trys ir prasytis ir sunkokai budavo doh.gif
Minti sankaba reikia, hyundai neuzsiveda, be jos.

ax.gif 4u.gif dekoju
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2012 08 20, 16:32)
Mane ir mokė, kad reikia išminti sankabą, o vat mano uošvis nemina  schmoll.gif  sako, kad nereikia. Tai manau, reikia daryti kaip mokina, o jau paskui važinėti kaip tau patogiau  biggrin.gif

Naa...sankabos ismynimas tausoja varikli,starteri,kuro sanaudas uzvedimo momentu ir elektros energija-cia ypac dyzeliams,nes ismynus sankaba-ji atjungiama nuo variklio,ir sukant starteri jam nereikia dar ir greiciu dezes pagrindinio veleno sukti uzsivedant-reiskia,lengvesnis uzsivedimas,tausojant masiniuka ax.gif Stabdi laikyti praverstu tiesiog del viso pikto,a mazu ka... ax.gif
Atsakyti
Denaxa,tipo pavara neutrali,isminus stapdi..ir uzsivedi? reikes rytoj pamandyt smile.gif
nes as isminus sankaba ant neutralios nusistacius uzsvedu... g.gif

O mane intstruktorius imdavo is namu vazinetis.. nebent is darbo varidavau,tada atvaridavau i aikstele.
bet mano beveik visada pamokos vikdavo prie -25,-30 biggrin.gif
o seip problemu nebudavo... atvaridavau i kita kiema pasiimti kitos mokines.. o ji mane pavezdavo iki namu smile.gif dazniausiai smile.gif
bet manoji ir netoli namu mokykla buvo. VRC smile.gif tai ten ir prasieiti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 08 20, 20:53)
Denaxa,tipo pavara neutrali,isminus stapdi..ir uzsivedi? reikes rytoj pamandyt smile.gif
nes as isminus sankaba ant neutralios nusistacius uzsvedu... g.gif

Ne Denaxa, bet noriu pasisakyti blush2.gif
As neziuriu, dabar i begius(netikrinu), tik kai mokiausi ir pries egzamina, kad butu neutrali, dabar visada minu sankaba, stabdi- dar pries pakaitinu zvakes(pas mane dyzelis, siaip vis pamirstu, kad pasukus rakteli palaukti, pas instruktoriu geresne masina buvo, tiek laukt netekdavo hihihi.gif ) ir tada kuriu. Uzkuriu isimetu man reikiama pavara-1 arba atbulini... o toliau pagal eiga biggrin.gif
Atsakyti