Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes vairuoti kartu

Sveikos. Ir aš jungiuosi prie besimokančių. 4u.gif Kol kas aikštelėj buvau du kartus, bet man ten gan sunkiai einasi. sad.gif Įsibėgėjimas ir sustojimas - thumbup.gif , estakada thumbup.gif , bet jau parkavimasis. unsure.gif Nieko ten nematau, vos judu, bet man sako, kad dėl per didelio greičio ne taip pastatau. Koks ten greitis gali būti, kai nespaudi gazo? Gal per daug noriu. Paskutinįkart ir gyvatėlė atbulom labai jau... plati buvo, kad į paskutinį įvažiavimą vos vos tilpau. blush2.gif O kaip jums aikštelėj? Čia aš viena tokia iš mėnulio? Mačiau ir kitų mokinių toj aikštelėj, sukiojasi be problemų!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ir as jungiuosi prie besimokanciuju biggrin.gif viena etapa jau iveikiau, t.ymokyklini egzami a islaikiau, dar laukia basiausias regitra doh.gif dabar beveik visa menesi turejau vazineti su m zenklu, bet siek tiek apleidau blush2.gif vyras nelabai kantrybes turi su manimi, kazkaip nelabai gerai einasi smile.gif bet kaip nors...teks dar issipirkti keleta pamokeliu pas instruktoriu ir tada i regitra smile.gif
o aiksteleje irman sunkokai ejosi, daugiausiai mieste su instruktoriumi vazinedavome, tai dabar reikes joje papluseti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2012 08 22, 14:54)
Bet tai ką tokiu atveju daryti? Tada aš daryčiau taip: atsidaryčiau duris ir važiuočiau (t formoje, statmenam ir įstrižam parkavime), kad matyčiau bent linijas. Dar vairuotojo langus atsidaryčiau. Net jei ir neleistų. Kažkoks išsidirbinėjimas iš mokinių. Bet, kai lygiagretus važiavimas, tai greičiau būtų bye-bye man.
Na, nebent taip, kol važiuoji atgal, žiūri į tą mažą langiuką gale, susuki iki galo vairą ir važiuoji, kaip nors žiūri iš akies, kad neužvažiuoti ant linijos ir nenuversti nieko žiūrint pro petį į galą. Tada į priekį pavažiuočiau ir tada duris atsidaryčiau ir riedėčiau, kitaip sunku būtų įvažiuoti. Bet ir tai tik statmenam ir lygiagrečiam statyme tas praverstų.

Net neįsivaizduoju kaip ten važiuot reik unsure.gif visad galvojau,kad čia tik šnekos apie tuos veidrodėlius,bet kai šiandien tas egzaminatorius pasakė apie golfą,kad niekaip nenuvežą Vilniun taisyt ir paskui mano instruktorius pasakė apie hyundai,tai patikėjau jau unsure.gif o apie tą golfą jau prieš du metus girdėjau,kad neveikia veidrodėlis vienas doh.gif

Milė,kuo toliau - tuo lengviau bus,pamatysit mirksiukas.gif man normaliai visai,tvirtai nesijaučiu,kaip ir jūs,nepadarau gyvatėlės atgal,užsisuku per daug. Nematau kur skubėt,laiko yra,išmoksiu rolleyes.gif pradžioj ir man sunku ten buvo,dabar jau po biški aiškėja viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aglėja: 22 rugpjūčio 2012 - 14:47
QUOTE(Aglėja @ 2012 08 22, 14:35)
Yra,tik sudėjo praeitą savaitę sakyčiau. O kokios tai nežinau,manau,kad tokios pačios,filmuoja ir pedalus egzaminuotojo  g.gif vienas egzaminuotojas sakė,atsidarai mašinos dureles,kameros automatiškai įsijungia,uždarai - išsijungia.Ne čia gyvenu aš,tik visada važiuojam laikyt į Uteną iš savo miesto.O dėl veidrodėlių,tai viena panelė kaip tik neišlaikė aikštelėj praeitą savaitę,nes nematė nieko per blogai nureguliuotus veidrodėlius,įlipus į mašina egzaminuotojas net pats pasakė - gali nereguliuot,neveikia. Šiaip man labai pikta,kad niekas netvarko mašinų,kenčia mokiniai tik

tai jau visuose miestuose kazin yra kameros
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 08 22, 15:45)

Milė,kuo toliau - tuo lengviau bus,pamatysit  mirksiukas.gif man normaliai visai,tvirtai nesijaučiu,kaip ir jūs,nepadarau gyvatėlės atgal,užsisuku per daug. Nematau kur skubėt,laiko yra,išmoksiu  rolleyes.gif pradžioj ir man sunku ten buvo,dabar jau po biški aiškėja viskas  biggrin.gif

Ačiū už padrąsinimą. 4u.gif Taip, ir aš niekur neskubu. Noriu gerai išmokt vairuot, ne tik egzaminą išlaikyt. Suprantu, kad reikės pasisukiojimų mažose erdvėse visą gyvenimą, bet tik per darbą viskas įveikiama.

Regitroj tai dar nė vieno egzamino nesu laikiusi, nors teorijos mokyklinį išlaikiau. Skaičiau regitros tinklapyje, kad atvykstant į teorijos egzaminą reikia turėt mokyklos baigimo pažymėjimą, tai reik būti teoriją išklausius ar ir vairavimą pabaigus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 08 22, 15:37)
Skaičiau regitros tinklapyje, kad atvykstant į teorijos egzaminą reikia turėt mokyklos baigimo pažymėjimą, tai reik būti teoriją išklausius ar ir vairavimą pabaigus?  g.gif

Viską. Ir mokyklinius egzaminus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2012 08 22, 16:19)
Viską. Ir mokyklinius egzaminus  smile.gif

Tikrai nea. schmoll.gif

As regitroje teorija issilaikiau tik issilaikius mokyklini teorijos egzamina. Reikejo tik vidurinio issilavinimo atestata tureti.

Man taip buvo paciai patogiau. O dabar jau ipusejau puse vairavimo pamoku.
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 08 22, 16:25)
Tikrai nea.  schmoll.gif

As regitroje teorija issilaikiau tik issilaikius mokyklini teorijos egzamina. Reikejo tik vidurinio issilavinimo atestata tureti.

Man taip buvo paciai patogiau. O dabar jau ipusejau puse vairavimo pamoku.

Mat kaip. Mano mokykloje reikėjo viską pabaigti (nebent eksternu eini laikyti, tada vairavimo pamokas pabaigti ir, berods, teorijos iš kiekvienos temos atsiskaityti), tik tada išduodavo vairavimo mokyklos pažymėjimą.

Taip, tokiu atveju tikrai patogiau, nepasimiršta teorinės žinios, kol praeini pravažiavimus. Tad klausimo autorei siūlyčiau paskaityti mokyklos sutartį arba mokyklos darbuotojų paklausti.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus. mirksiukas.gif Pasiskambinau, sakė reikia būt mokyklinius išsilaikius + med pažyma + išklausytas pirmos pagalbos kursas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 08 22, 14:35)
Yra,tik sudėjo praeitą savaitę sakyčiau. O kokios tai nežinau,manau,kad tokios pačios,filmuoja ir pedalus egzaminuotojo  g.gif vienas egzaminuotojas sakė,atsidarai mašinos dureles,kameros automatiškai įsijungia,uždarai - išsijungia.Ne čia gyvenu aš,tik visada važiuojam laikyt į Uteną iš savo miesto.O dėl veidrodėlių,tai viena panelė kaip tik neišlaikė aikštelėj praeitą savaitę,nes nematė nieko per blogai nureguliuotus veidrodėlius,įlipus į mašina egzaminuotojas net pats pasakė - gali nereguliuot,neveikia. Šiaip man labai pikta,kad niekas netvarko mašinų,kenčia mokiniai tik

unsure.gif na cia tai nesamone, nezinau, ka tokiu atveju daryciau. gal galima parasyti kokia apeliacija, kur laikanciuju teises?
Atsakyti
Man siaip irgi teko laikyti egzamina su masina,kurioje vienas veidrodis nesireguliavo,ir dar nesireguliavo sedynes atlosas doh.gif Tai veidrodi egzaminatorius savo papildoma nureguliavo taip kad man butu gerai,o del sedynes-pakentejau neatsiremus,tiek ten to ir vaziavimo per egza,ne tragedija... doh.gif
Atsakyti
O galbūt kas nors žinot, ko maždaug klausia prieš egzą regitroj? Man su tais mygtukais kartais laiko reikia, kiekvienoj mašinoj vis kitaip. doh.gif Bijau, kad net paprasčiausių dalykų staigiai neparodyčiau. unsure.gif O su tuo, kas po kapotu dedasi, apskritai nenoriu nieko bendro turėti. biggrin.gif
Atsakyti