QUOTE(mėnulis @ 2012 08 22, 09:02)
Pas ji suzinojau, kad is aukstos pavaros galima perjugti i bet kokia zemesne, o ne paeiliui, ir siaip visokiu dalyku.
ane? o as tai paeiliui perjunginėju
QUOTE(Aglėja @ 2012 08 22, 13:35)
O dėl veidrodėlių,tai viena panelė kaip tik neišlaikė aikštelėj praeitą savaitę,nes nematė nieko per blogai nureguliuotus veidrodėlius,įlipus į mašina egzaminuotojas net pats pasakė - gali nereguliuot,neveikia.
Absurdas kazkoks
QUOTE(milė. @ 2012 08 22, 14:33)
Sveikos. Ir aš jungiuosi prie besimokančių.

Kol kas aikštelėj buvau du kartus, bet man ten gan sunkiai einasi.

Įsibėgėjimas ir sustojimas -

, estakada

, bet jau parkavimasis.

Nieko ten nematau, vos judu, bet man sako, kad dėl per didelio greičio ne taip pastatau. Koks ten greitis gali būti, kai nespaudi gazo? Gal per daug noriu. Paskutinįkart ir gyvatėlė atbulom labai jau... plati buvo, kad į paskutinį įvažiavimą vos vos tilpau.

O kaip jums aikštelėj? Čia aš viena tokia iš mėnulio? Mačiau ir kitų mokinių toj aikštelėj, sukiojasi be problemų!
As tai aikstelėje irgi ilgai vargau kol viska isisavinau, padejo man tos schemutes kur kazkurioj temoj pirmam psl yra

atsisedau ir i jas ziuredama darbe ant kedes po kabineta gerai prasivairavau, tada aiskiau patapo
QUOTE(luanda @ 2012 08 22, 14:42)
o aiksteleje irman sunkokai ejosi, daugiausiai mieste su instruktoriumi vazinedavome, tai dabar reikes joje papluseti
o man aiskteleje kadangi nesiseke, tai po miesta beveik ir nevazinejau visas laikas praejo aiksteleje, gaila aisku, todel dabar nelebai ir moku vairuoti, eisiu papildomai mokytis
QUOTE(Fera82 @ 2012 08 22, 16:25)
O dabar jau ipusejau puse vairavimo pamoku.
kaip sekasi tau vairuoti?
QUOTE(mėnulis @ 2012 08 22, 17:52)

na cia tai nesamone, nezinau, ka tokiu atveju daryciau. gal galima parasyti kokia apeliacija, kur laikanciuju teises?
jauciu, kad taip