Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes vairuoti kartu

QUOTE(mėnulis @ 2012 08 28, 21:29)
sake man, per daug neisibeget, instruktorius, virs 20, nes as megeja uzgazuot iki 40, tai kad per langa neislektu. anksciau buvo reikalavimas ne maziau 30, bet juokiasi, poto jis dingo, kai vienas vos per lango neisleke, kai kazkas labai rimtai ir reikalavima paziurejo ir ji vykde  biggrin.gif ..tada nieko nesake, bet buvo baisu ziureti i zmogu, kuris isistveres i dureles vos nesauke pagalbos  biggrin.gif , ir dingo reikalavimas  laugh.gif taip, reikia 1 begiu. apie tai, kad 2 galima as niekur negirdejau ne g.gif

Na va,o mane mokino įsibėgėt su dviem bėgiais ir greitį pasiekti tarp 30-40 km/val nuvažiavau Utenon,pamačiau pratimo ilgį ir galvoju kaip man su tokiu greičiu neišlėkt iš aikštelės reikės biggrin.gif paskui pamačiau kaip kiti laiko,tai tikrai neviršija 30 km,bet va pasirodo ir tiek nebereikia biggrin.gif kiekvienas instruktorius kitaip aiškina kaip matau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 08 28, 21:29)
na ta veidrodine paprasta, kai masinu nera...greitejimo pratima intensyviai mokiausi vakar ir siandien  biggrin.gif sake man, per daug neisibeget, instruktorius, virs 20, nes as megeja uzgazuot iki 40, tai kad per langa neislektu. anksciau buvo reikalavimas ne maziau 30, bet juokiasi, poto jis dingo, kai vienas vos per lango neisleke, kai kazkas labai rimtai ir reikalavima paziurejo ir ji vykde  biggrin.gif ..tada nieko nesake, bet buvo baisu ziureti i zmogu, kuris isistveres i dureles vos nesauke pagalbos  biggrin.gif , ir dingo reikalavimas  laugh.gif taip, reikia 1 begiu. apie tai, kad 2 galima as niekur negirdejau ne g.gif

Instruktorius,egzaminatorius-privalo buti prisiseges-pats kaltas,kad vos neisleke pro langa... lotuliukas.gif doh.gif Cia tas pats,kaip ir ant estakados vienam mokiniui neleidzia vaziuot-po to,kai kazkas nusiverte nuo jos per anksti vaira uzsukes doh.gif Kai buvau su dukra mokomojoj aikstelej ir norejau ja viena paleisti,tai regitrininkas pasake kad ant estakados tik vienos neleisciau... lotuliukas.gif doh.gif As tai buvau iki 45 isibegejus,is nervu-egzaminatorius prisiseges tikriausiai buvo nes nepamenu kad butu is kedes krites... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 08 28, 18:24)
Siandien islaikiau vairavimo egzaminą!!!!

Sveikinu !!!!!
Šaunuole 4u.gif
Atsakyti
Menuli
-Didziausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Saunuole oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 08 28, 20:11)
1.Koja,laikoma teisingoje padetyje,niekaip negali atsidurti po pedalu-tai fiziskai neimanoma ax.gif  O vieta kojai-kairej pusej nuo pedalo,is sono-ten net kebulo pakilimas specialiai tam pritaikytas smile.gif .
2.Pavojaus atveju paprastai minamas stabdis,sankabos paprastai prireikia jau veliau ax.gif
3. 4u.gif
Papildyta:

1.Labai greitai suzinotum,kiek kainuoja sankabos komplekto keitimas-nuosirdziai to nelinkiu ax.gif
Papildyta:

Po teisybei-yra taip,kad reikia masinos klausytis ir duoti jai tai,ko ji praso-bet tai ateina su patirtim...Siaip atbula vaziuojant,net ir greitai-gazas nereikalingas,greitis labai puikiai reguliuojasi sankabos ir stabdzio pagalba,bet tik kai kurioms masinoms gali prireikti mazo trumpo svelnaus gazo paspaudimo (taip vos vos)tik pajudant is vietos,ir viskas. Jei neatleisi pilnai sankabos-niekada neuzgesi,vaziuojant atbula ji nuolat prilaikoma "kabinimo" busenoje-to deka masina vaziuoja svelniai,tolygiai,letai,ir be gazo ax.gif .

1. Dar ir kaip įmanoma, išbandyta ant dviejų mašinų. biggrin.gif Bet ieškosiu kojai vietos iš šono. smile.gif Norisi ją turėt vienam lygyje su pedalu, ne po juo.
2. Na gan greit sankabos prireikia norint neužgesti. g.gif (jei ne pristabdyt reik, o sustoti dėl nenumatytos kliūties)
3. 4u.gif 4u.gif

1. Tai čia jau be reikalo maigant, šitą žinau, kad sankabą tausot reikia, išmynus nevažinėju - tik tada, kai reikia. smile.gif

Ačiū už patarimus. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milė.: 28 rugpjūčio 2012 - 21:42
Ajajai! Menuli..rasiau ir pamirsau! SVEIKINU! Pagaliau tai Iveikta! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 08 28, 16:24)
Siandien islaikiau vairavimo egzaminą!!!!Laikiau Utenoje.

ooooojjjjjjj kaip sveikinu 4u.gif pagaliau teisės jau rankose thumbup.gif

QUOTE(mėnulis @ 2012 08 28, 20:29)
taip, reikia 1 begiu. apie tai, kad 2 galima as niekur negirdejau

o mane mokino pradedi vaziuoti su pirmu, paskui jungi antra ir greitis turi siek ne maziau 30 g.gif paskui mini sankaba ir stabdi bet stabdis ne pilnai, o kai jau beveik salia esi linijos ismynes sankaba atleidi stabdi ir pariedi, o kaip jus mokino? g.gif
Atsakyti
Jau pasiemiau siandien teises! clap.gif
Domicele, kaip keistai tave mokino.... blink.gif Man rode sitaip: pirma pavara pajudi, tada iskart antra, isibegeji iki 30km/h pries pat atkarpos pabaiga paspaudi stabdi (be sankabos), kad pristabdytum, o jau prie pat STOP linijos - sankaba su stabdziu. Jokiu riedejimu, viskas turi but tiksliai ir iskart.
ax.gif
Atsakyti
O mane mokina iš pirmo jungtis į antrą,vos pajudėjus ir aišku išsukus apsukas iki reikiamo skaičiaus,o stabdyt tiesiog vos ne kaip nori,svarbu šitam pratime sakė,kad neprasisuktu ratai pradedant važiuot ir stabdant g.gif ir sustot metras iki juostos,o ne prie pat. Bet ten Utenoj tada išvis reiktų vos pradėjus važiuot jau stot,nes ta atkarpa tokia trumpa įsibėgėjimui g.gif aikštelėj kur mokausi tai ji dvigubai ilgesnė tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 08 29, 11:37)
O mane mokina iš pirmo jungtis į antrą,vos pajudėjus ir aišku išsukus apsukas iki reikiamo skaičiaus,o stabdyt tiesiog vos ne kaip nori,svarbu šitam pratime sakė,kad neprasisuktu ratai pradedant važiuot ir stabdant  g.gif ir sustot metras iki juostos,o ne prie pat. Bet ten Utenoj tada išvis reiktų vos pradėjus važiuot jau stot,nes ta atkarpa tokia trumpa įsibėgėjimui g.gif aikštelėj kur mokausi tai ji dvigubai ilgesnė tai tikrai  biggrin.gif

aciu visoms uz sveikinimus, kai islipau is masinos, verkiau is dziaugsmo smile.gif
Nesuprantu, vairuot aiksteleje mokiausi su 3 instruktoriais, ne vienas nesake apie 2 pavara del greitejimo. Kam save apsunkinti, jei tokio reikalavimo nera? Svarbiausia siam pratime ziureti, kad nesustoti toliau nei 1 m nuo stop linijos. Laikiau 3 kartus, 2 pirmus kazka zymedavo. Treciaji gazavau taip, kad butume isleke be dirzu, su pirma pavara. Utenos instruktorius, jei tik kas neaisku iskart lekia i regitra ir klausia kodel kas neislaike, tad sios zinios yra tikrai teisingos. Ten visi vieni kitus pazysta. Dar Agleja, sake, kad optimaliausias greitis Utenoje 40 - 45 km/h. Sake egzaminuotojai negali nieko net pasakyti, kai laikytojas varo bet kur greitai primokintas vaziuot pagal leidziama greiti. Kaip man kitam mieste sakydavo greit vaziuot, ku greiciau. Egzamina laikiau 40-35 ar 45 km/h greiciu...Ten gi siauros gatves, pristatyta issikisusiu masinu, visi letai vazineja. Galima jas nubrozdinti biski persistengus unsure.gif Dar dziaugiuosi, kad gavau nejautria masina, vwgolfai ten daug jautresni, tai reik normaliai susikaupt kai dedi ant sankabos prie tokios...Kaip man Vilniuj buvo su tokia...nenoriu prisimint, jei ne ji, gal ir is pirmo karto buciau islaikius.
Papildyta:
QUOTE(zzitukass @ 2012 08 28, 22:39)
Menuli
-Didziausi  sveikinimai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Saunuole oro_buckis.gif

4u.gif 4u.gif Man pavyko, aciu!
Atsakyti
g.gif nu man kazkaip atrodo, kad isibejimo pratimas pirma pavara yra tiesiog masinos gadinimas. Nejaugi ta masina "nekaukia"? g.gif Pirmas begis tik pajudejimui is vietos. Bandau isivaizduot, kaip mieste isijungus zaliam sviesoforo signalaui as 50m greiteju pirma pavara....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Andrea: 29 rugpjūčio 2012 - 12:39
QUOTE(@Andrea @ 2012 08 29, 13:37)
g.gif   nu man kazkaip atrodo, kad isibejimo pratimas pirma pavara yra tiesiog masinos gadinimas. Nejaugi ta masina "nekaukia"?  g.gif Pirmas begis tik pajudejimui is vietos. Bandau isivaizduot, kaip mieste isijungus zaliam sviesoforo signalaui as 50m greiteju pirma pavara....

Tai juk raut nereikia is vietos,kad net atsilostu smile.gif pradedama svelniai startuot ir ,kad masina nekauktu darai svelnu isibegejima...ir ziek jau ir pavaziavus reikia stapdyt. as tai dariau pirma pavara per egza. masina nei kauke,nei kratesi. svelnus startas, isibegejimas,svelnus sutojimas.ir tu 50m.nera. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dark Elf*: 29 rugpjūčio 2012 - 12:59