QUOTE(Aglėja @ 2012 08 29, 11:37)
O mane mokina iš pirmo jungtis į antrą,vos pajudėjus ir aišku išsukus apsukas iki reikiamo skaičiaus,o stabdyt tiesiog vos ne kaip nori,svarbu šitam pratime sakė,kad neprasisuktu ratai pradedant važiuot ir stabdant

ir sustot metras iki juostos,o ne prie pat. Bet ten Utenoj tada išvis reiktų vos pradėjus važiuot jau stot,nes ta atkarpa tokia trumpa įsibėgėjimui

aikštelėj kur mokausi tai ji dvigubai ilgesnė tai tikrai
aciu visoms uz sveikinimus, kai islipau is masinos, verkiau is dziaugsmo

Nesuprantu, vairuot aiksteleje mokiausi su 3 instruktoriais, ne vienas nesake apie 2 pavara del greitejimo. Kam save apsunkinti, jei tokio reikalavimo nera? Svarbiausia siam pratime ziureti, kad nesustoti toliau nei 1 m nuo stop linijos. Laikiau 3 kartus, 2 pirmus kazka zymedavo. Treciaji gazavau taip, kad butume isleke be dirzu, su pirma pavara. Utenos instruktorius, jei tik kas neaisku iskart lekia i regitra ir klausia kodel kas neislaike, tad sios zinios yra tikrai teisingos. Ten visi vieni kitus pazysta. Dar Agleja, sake, kad optimaliausias greitis Utenoje 40 - 45 km/h. Sake egzaminuotojai negali nieko net pasakyti, kai laikytojas varo bet kur greitai primokintas vaziuot pagal leidziama greiti. Kaip man kitam mieste sakydavo greit vaziuot, ku greiciau. Egzamina laikiau 40-35 ar 45 km/h greiciu...Ten gi siauros gatves, pristatyta issikisusiu masinu, visi letai vazineja. Galima jas nubrozdinti biski persistengus

Dar dziaugiuosi, kad gavau nejautria masina, vwgolfai ten daug jautresni, tai reik normaliai susikaupt kai dedi ant sankabos prie tokios...Kaip man Vilniuj buvo su tokia...nenoriu prisimint, jei ne ji, gal ir is pirmo karto buciau islaikius.
Papildyta:
QUOTE(zzitukass @ 2012 08 28, 22:39)

Man pavyko, aciu!