Po ilgų mokymųsi, laiko tempimo, drebėjimo ir šiaip visokių tokių, pagaliau šiandien išlaikiau praktinį Regitroj. Iš pirmo karto.
Kažkada čia pas jus kalbėjau, paskui dingau, nes daugiau negu pusė metų nebesimokiau vairuot
QUOTE(anikute @ 2012 09 11, 13:00)
Po ilgų mokymųsi, laiko tempimo, drebėjimo ir šiaip visokių tokių, pagaliau šiandien išlaikiau praktinį Regitroj. Iš pirmo karto.
Kažkada čia pas jus kalbėjau, paskui dingau, nes daugiau negu pusė metų nebesimokiau vairuot 
Saunuolė, SVEIKINU
QUOTE(anikute @ 2012 09 11, 14:37)
o, gal smulkiau papasakoti, koks egzaminatorius papuiole,kokiu marsrytu vaziavai
QUOTE(Domicele @ 2012 09 11, 15:47)
o, gal smulkiau papasakoti, koks egzaminatorius papuiole,kokiu marsrytu vaziavai
kokiu laiku laikei ar daug masinu buvo 
Va šitas instruktorius buvo
Jaučiu lengviausias maršrutas iš esančių. Aikštelėj gavau tris klausimus, paskui statmeną parkavimą. Parkavime taisiausi vieną kartą.
Važiavau prieš 10val. ryto. Mašinų tikrai nebuvo daug.
Sužinojau, kad egzas filmuojamas (pasirodo jau senai taip, o aš nežinojau). Egzaminuotojas į jokias kalbas per egzą nesileido, bet prieš egzą maloniai paaiškino kur šviesos, kur atbulinis, kur valytuvai, leido pasibandyt visokius stabdymus, gazavimus, kol iki aikštelės atvažiavom.
QUOTE(anikute @ 2012 09 11, 14:57)
Va šitas instruktorius buvo
Važiavau 7 maršrutu: regitra-Vingio g.-Smiltelės g. - ties Varpų g. apsisukti - Smiltelės gatve iki galo - šilutės pl. - Statybininkų pr. - minijos g. - Smiltelės g. - Taikos pr. - Debreceno g. - Regitra.
Jaučiu lengviausias maršrutas iš esančių. Aikštelėj gavau tris klausimus, paskui statmeną parkavimą. Parkavime taisiausi vieną kartą.
Sužinojau, kad egzas filmuojamas (pasirodo jau senai taip, o aš nežinojau). Egzaminuotojas į jokias kalbas per egzą nesileido, bet prieš egzą maloniai paaiškino kur šviesos, kur atbulinis, kur valytuvai, leido pasibandyt visokius stabdymus, gazavimus, kol iki aikštelės atvažiavom.
o is kur foto gavai?
eik tu sau
o tai aiksteleje nebuvo nei T formos nei kiemelio nei kalniuko nei isibegejimo?
a nepadarei jokiu kliurku gatvej ?
QUOTE(Domicele @ 2012 09 11, 16:23)
o is kur foto gavai?
esu maciusi ji , toks gerietis man pasirode is veido
eik tu sau
filmuoja???
jezau reiks nieko nepliurpti 
eik tu sau
aikštelėj buvo ir T, ir kiemelis, ir kalniukas, ir įsibėgėjimas, tik, jų neparašiau čia, nes jie visiems būna, o parkavimasį gauni vieną iš trijų: statmeną, įstrižą arba lygiagretų.
Įsibėgėjime dar kliurką padariau, nes norėdama perjungt antrą pavarą nesučiupau svirties ir pavėlavau. Ale užskaitė. Mieste per lėtai vienoj ar dviejose vietose važiavau ir prieš žiedą užgesau, tris kart iš eilės
Gal kam reikia Klaipėdos maršrutų? kažkada gavau šitam forume, tai jaučiu pareigą pasiūlyti naujiems besimokantiems
pagaliau ir as oficeli vairuotoje,net pati da netikiu
QUOTE(arijandas @ 2012 09 11, 20:39)
Sveikinu
QUOTE(zzitukass @ 2012 09 11, 21:03)
aciu lb, sakau netikiu pati da galejau ir is pirmo ,bet pati ziopla buvau,bet jau baime tai nereli buvo net koje drebejo, raminau save kaip ymanydama,nes tikrai vaziuoju gerai o is tos baimes tai ir nesamoniu pridarydavau bet siand pagaliau pavyko. apie ja nez nieko.
QUOTE(anikute @ 2012 09 11, 16:07)
Tai vat, labai daug kas nuo ju priklauso, kitas gal ir man butu atleides ta nelemta istisine
As vis dar esu medzioklej, ryte buvo laikas rytojui 8 val. bet ir vel as negaliu
QUOTE(arijandas @ 2012 09 11, 19:39)
ooooooooooooo, SVEIKINU
papasakok daugiau ir smulkiau kaip sekesi
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2012 09 11, 16:23)
Gal kam reikia Klaipėdos maršrutų? kažkada gavau šitam forume, tai jaučiu pareigą pasiūlyti naujiems besimokantiems 
as noreciau juos perzvelgti