Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes vairuoti kartu

QUOTE(Fera82 @ 2012 09 12, 13:28)
O as tai nusivylusi savo vaziavimais  verysad.gif 2 sav instruktorius atostogavo, o as per ta laika nevazinejau visai, tai siandien toki gryba pjoviau, kad ske labai blogai  verysad.gif Cia buvo mano 7 vaziavimas. Is vis bijau nezmoniskai, issiblaskius, negirdziu ka sako ir aplamai dar uzgesti sugebejau.  verysad.gif Pradedu galvot gal as visai beviltiska ir ner ko cia man noret tu teisiu, nes vairavimo pamokos bijau kaip kokio egzo. O dar instruktorius jei ka griesciau pasako tai visai pasimetu, nepaziuriu i veidrodzius, tai sankaba nepilnai isminu, per istisine norejau vaziuoti. Jis man tik uz vairo griebia, stabdo uz mane, nes jau kai supanikuoju tai visai mano orientacija pradingsta.  verysad.gif
Sakau gal su tokiu mano nemoksiskumu ner ko ir noret ismokt vairuot. Su vyru kalbejau, tai jis sake niekada nedare nesamoniu besimokindamas ir nebijojo. Jam tipo smagu buvo vairuoti doh.gif o is kur man gauti to smagumo? verysad.gif Jauciuosi totaliai beviltiskai ziopla verysad.gif

Keisk instruktoriu-cia jo problemos,ne tavo... ax.gif ir tiesiog reikia daugiau vazineti ir stengtis buti atidesniai,kad klaidos nesikartotu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arijandas @ 2012 09 12, 13:52)
kudel jus taip apie save?taip maniau ir as ,ziaurei nesisekdavo man is pradziu tai pat kaip ir jus istisines kirsdavau, veidrodeliu tai pat nevisada ziuredavau,bet noras buvo labai didelis,nors pamoku tai pat bijodavau kaip ir jus jei griesciau pasakydavo taip kaip ir jus pasimesdavau ir nebezinodavau ka daryt,viena pamoka pamenu taip nesiske kad ,net vidury miesto islipt norejau lotuliukas.gif ir eit sau,bet va viskas baigesi gerai,patarciau daugiau pasitiket savimi,  ir jei ka ne taip padarysite nepanikuokite, juk instruktorius salia ,o jus kita kart kur suklysite gal jau klaidos ten nepadarysite,tik auksciau galva ir viskas bus gerai 4u.gif

Labai teisinga mintis. 4u.gif Aš visas savo klaidas grįžusi užsirašau. Ir tikrai nebekartoju! Man dešinysis veidrodėlis didžiausias priešas buvo. Niekad persirikiuodama į jį nepažiūrėdavau. O dabar jau negaliu nepažiūrėt! Atidirbau šitą klaidą, su kitom irgi panašiai. Iš savų mokytis geriausia. smile.gif
Ir dar į posūkius nesugebėdavau normaliai įvažiuot. Šitam forume labai gerų patarimų gavau ir dabar net minties nėra važiuot kaip anksčiau važiuodavau. thumbup.gif Taip ir mokomės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 09 12, 13:28)
O as tai nusivylusi savo vaziavimais  verysad.gif 2 sav instruktorius atostogavo, o as per ta laika nevazinejau visai, tai siandien toki gryba pjoviau, kad ske labai blogai  verysad.gif Cia buvo mano 7 vaziavimas. Is vis bijau nezmoniskai, issiblaskius, negirdziu ka sako ir aplamai dar uzgesti sugebejau.  verysad.gif Pradedu galvot gal as visai beviltiska ir ner ko cia man noret tu teisiu, nes vairavimo pamokos bijau kaip kokio egzo. O dar instruktorius jei ka griesciau pasako tai visai pasimetu, nepaziuriu i veidrodzius, tai sankaba nepilnai isminu, per istisine norejau vaziuoti. Jis man tik uz vairo griebia, stabdo uz mane, nes jau kai supanikuoju tai visai mano orientacija pradingsta.  verysad.gif
Sakau gal su tokiu mano nemoksiskumu ner ko ir noret ismokt vairuot. Su vyru kalbejau, tai jis sake niekada nedare nesamoniu besimokindamas ir nebijojo. Jam tipo smagu buvo vairuoti doh.gif o is kur man gauti to smagumo? verysad.gif Jauciuosi totaliai beviltiskai ziopla verysad.gif

Ir aš tokia pati doh.gif Ir vyras taip pat kalba biggrin.gif doh.gif Ir pamokų bijojau, ir nesisekė. Po mokyklos baigimo mečiau vairavimo reikalą daugiau negu pusmečiui. Paskui nuėjau pas kitą instruktorių ir supratau, kad didžiausios problemos buvo ne manyje doh.gif Su kitu instruktorium išsivaikiau savo pagrindines baimes, pajutau malonumą vairuoti ir egzas iš pirmo karto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 09 12, 13:17)
Labai ačiū už patarimus  4u.gif  4u.gif  Žiūrėsiu tarp lapų ar kur nešviečia ženklas. biggrin.gif Na bet link gariūnų važiuojant tai ten tikrai nesąmoningi ženklai. 30, 40 lygiam kely ir į kalniuką. Taigi avarinė situacija.  blink.gif  Visi ten lekia 70+. Nesvarbu, reiks vilktis ir visus nervint per egzą. smile.gif Labai ačiū dėl to apsisukimo Savanorių pr. Reiks atkreipt dėmesį kokie ten ženklai.  4u.gif
O jūs prieš egzaminą važinėjotės tais maršrutais su vyrais, broliais... ? Galvoju, ar verta. Tų maršrutų labai jau daug yra. Virš 20.  unsure.gif

Marsrutu mintinai kalti tikrai neapsimoka...Verta nebent tik pasivazineti daugiau po regitros apylinkes,apsiziureti,kas per keliai,kokios keblios vietos gali buti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 09 12, 14:06)
Marsrutu mintinai kalti tikrai neapsimoka...Verta nebent tik pasivazineti daugiau po regitros apylinkes,apsiziureti,kas per keliai,kokios keblios vietos gali buti ax.gif

O aš važinėjau maršrutais. Jeigu jau važiuoji, tai kam aklai be tikslo trintis. Man geriau jau buvo, kad MB pagal mano surašytus maršrutus man kaip per egzą sakydavo kur sukti ir kur važiuoti. Nors pas mus Klp tik 10 maršrutų, tai per porą vakarų visus apvažiuoti paprasta.
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 09 12, 12:28)

visos mes vienodos, nepasitkejimas baime neviltis, paskui pakilimas, nu negreit jis ateina biggrin.gif cia kaip kam aisku, ziuriu ir klaidos pas visas tos pacios ir baimes pas visas tos pacios, o vyras tegul jau neskiedzia tau proto, jauciu lygiai taip pat jautesi, bet kur jau jie prisipazins, nors maniskis tai sake oijjj koks stresas buvo, irgi sako vaziuoju ir galvoju, kad tik ne raudona, kad tik neraudona, nes paskui pajudeti sunku (cia jau kai su teisem vazinejo), gryzes masina statydavo toliausiai nuo namu, kad tik prisiparkuoti butu lengviau, tk vat nesigedyja is saves pasijuokti biggrin.gif
Pamenu, kai vaziavom pas draugus apžiūreti ju naujos masinos, vyras su teisem vairavo gal kelias dienas tik, apžiūrejom, pasidziaugem kokia grazi masina ir t.t., o isvazinedami is ju kiemo netycia nuskelem veidrodeli tos masinos, neapskaiciavo atstumo unsure.gif tada buvo beda, dabar juokas biggrin.gif

taip,kad aukstyn nosi Fera mirksiukas.gif mano baubas yra tos ištisinės linijos, nu jetau jetau, ale kaip tik reik persirikiuoti as ju nebematau, nes ziuriu ar galiu rikiuotis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domicele: 12 rugsėjo 2012 - 13:39
Aciu uz palaikyma 4u.gif

Jau maniau, gal as viena tokia beviltiska jauciuosi, pasirodo ir kitoms visokiu minciu buvo smile.gif
Dar mastau, kad mano isntruktorius labai masina saugo, jei jau netycia per duobe kokia pervaziuoju, tai oi oi, kaip jis susinervuoja matosi. Nieko nesako. Kartais pats uz vairo pagriebia, kad duobe apvaziuociau. O man vel stresas, pradedu visas duobes ziuret, tada ir zenklu nebematau doh.gif Sakau gal as per daug mandagi, vis kazkokia kalta jauciuosi jei ka ne taip padarau doh.gif Pati garsiai prisipazistu, kad esu ziopla, kvaila, su zirafos kaklu, kad jis tik tuo metu tyletu. Dar pyksta ant manes, kad per stipriai begiu rankena minkau permesdama begi, tipo lauzau greiciu deze doh.gif Jau bijau ka ne taip ir padaryt. verysad.gif
Seip jis pagyvenes zmogus. Nu neatrodo piktas ir pajuokauja, bet vistiek pas mae baimes pilnos akys. Man uztenka kad pasako grieztai:

-nu stabdyk, ar tu girdi ka tau sakau;
-negrybauk, vaziuok, greiciau;
-ko miegi
-tu neklausai manes, kur tu suki, nesamones kazkokias cia darai
- as juk tau sakiau, tu is vis girdi ka nors, kur ziuri, nieko nematai

nu ir t.t
Bet man uztenka tokiu zodelyciu grieztu tonu pasakytu ir man jau rankos kojos kalatojasi, nieko negirdziu ir visai pasimetu.

Nezinau kaip kiti instruktoriai. Gal jie zymiai grieztesni. Gal cia kitaip ir nesigauna su tais mokiniais bendrauti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 09 12, 14:45)

-ko miegi

Mano instruktorius nei vienos ir net panašios frazės nepasakė schmoll.gif Nors tikrai žiopla esu ir klaidų žioplų dariau, ir vos į kažkokį sunkvežimį neįsimontavau, ir vos pėsčiojo nenunešiau, ir daug visokių kitokių žioplysčių pridariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 09 12, 14:45)
Aciu uz palaikyma  4u.gif

Jau maniau, gal as viena tokia beviltiska jauciuosi, pasirodo ir kitoms visokiu minciu buvo  smile.gif
Dar mastau, kad mano isntruktorius labai masina saugo, jei jau netycia per duobe kokia pervaziuoju, tai oi oi, kaip jis susinervuoja matosi. Nieko nesako. Kartais pats uz vairo pagriebia, kad duobe apvaziuociau. O man vel stresas, pradedu visas duobes ziuret, tada ir zenklu nebematau  doh.gif Sakau gal as per daug mandagi, vis kazkokia kalta jauciuosi jei ka ne taip padarau doh.gif Pati garsiai prisipazistu, kad esu ziopla, kvaila, su zirafos kaklu, kad jis tik tuo metu tyletu. Dar pyksta ant manes, kad per stipriai begiu rankena minkau permesdama begi, tipo lauzau greiciu deze doh.gif Jau bijau ka ne taip ir padaryt. verysad.gif
Seip jis pagyvenes zmogus. Nu neatrodo piktas ir pajuokauja, bet vistiek pas mae baimes pilnos akys. Man uztenka kad pasako grieztai:

-ko miegi

nu ir t.t
Bet man uztenka tokiu zodelyciu grieztu tonu pasakytu ir man jau rankos kojos kalatojasi, nieko negirdziu ir visai pasimetu.

Nezinau kaip kiti instruktoriai. Gal jie zymiai grieztesni. Gal cia kitaip ir nesigauna su tais mokiniais bendrauti.  g.gif

Keist instruktoriu reikia. Man ir panasiai buvo, ko pasekoje pasiemiau dar papildomu pas ji(kvaila buvau, na bet kam db lengva biggrin.gif ) nu neislaikiau, po to pertrauka nemaza buvo, nu zodziu labai nevykusiai jauciausi. O kas jis per instruktorius jei taip sukalioja doh.gif jam dirbt si darba nevalia. Visa laika jauciaus nevykele, nieko nesugebanti.. Nu vaziuodavom i aikstele, sako:nu kokia dabar kamos sutros poza padarei blink.gif nu ka zinau biggrin.gif as dar jos nevarcius biggrin.gif siaip jam nieko nesakydavau, tyledavau, ir kvaila buvau-kad tiek bijojau:jo, masinos, saves biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzitukass: 12 rugsėjo 2012 - 14:08
QUOTE(Fera82 @ 2012 09 12, 13:45)
Aciu uz palaikyma  4u.gif

Jau maniau, gal as viena tokia beviltiska jauciuosi, pasirodo ir kitoms visokiu minciu buvo  smile.gif
Dar mastau, kad mano isntruktorius labai masina saugo, jei jau netycia per duobe kokia pervaziuoju, tai oi oi, kaip jis susinervuoja matosi. Nieko nesako. Kartais pats uz vairo pagriebia, kad duobe apvaziuociau. O man vel stresas, pradedu visas duobes ziuret, tada ir zenklu nebematau  doh.gif Sakau gal as per daug mandagi, vis kazkokia kalta jauciuosi jei ka ne taip padarau doh.gif Pati garsiai prisipazistu, kad esu ziopla, kvaila, su zirafos kaklu, kad jis tik tuo metu tyletu. Dar pyksta ant manes, kad per stipriai begiu rankena minkau permesdama begi, tipo lauzau greiciu deze doh.gif Jau bijau ka ne taip ir padaryt. verysad.gif

-ko miegi

nu ir t.t

Nezinau kaip kiti instruktoriai. Gal jie zymiai grieztesni. Gal cia kitaip ir nesigauna su tais mokiniais bendrauti.  g.gif

ale gryns mano Juozukas biggrin.gif (instruktorius) nu viens prie vieno, duobes visas apvaziuok, kanalizacijas apvaziuok, o deive dieve, o as irgi ziuredama kaip geriau cia apvaziuoti arba i kita juosta isvarau, ar dar stipriau trinkteliu, nes neapskaiciuoju, as tai taip jautriai nereaguoju kai jis ten mane ale bara, tik duobe as, oij sorry, vel duobe as oj sorry, tongue.gif jam pastoviai is manes nebuvo "atgalinio rysio" nu tipo sakau sakau, o tu atrodo, kad nieko negirdi, o as jam " nu Juozai, nu juk as mokausi" biggrin.gif
nors istikruju nu jo aiskinimas mano smegenu nepasiekdavo, ir tada pradejau vienu metu mastyti taip kaip ir tu, kad mol gal as cia tikrai tokia ziopla ir t.t., tad tam, kad tai išsisaiškinti, nuejau pas kita instruktoriu, dar tada nebuvo pasibaigusios visos privalomos mano pamokos, ale taip pabandymui pasiemiau mokama pas kita, ir ka tu galvoju per 10 min man viskas dašilo, tai kita diena Juozukas pajuto atgalini ryšį lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 09 12, 15:11)
ale gryns mano Juozukas  biggrin.gif  (instruktorius) nu viens prie vieno, duobes visas apvaziuok, kanalizacijas apvaziuok, o deive dieve, o as irgi ziuredama kaip geriau cia apvaziuoti arba i kita juosta isvarau, ar dar stipriau trinkteliu, nes neapskaiciuoju, as tai taip jautriai nereaguoju kai jis ten mane ale bara, tik duobe as, oij sorry, vel duobe as oj sorry,  tongue.gif  jam pastoviai is manes nebuvo "atgalinio rysio" nu tipo sakau sakau, o tu atrodo, kad nieko negirdi, o as jam " nu Juozai, nu juk as mokausi"  biggrin.gif
nors istikruju nu jo aiskinimas mano smegenu nepasiekdavo, ir tada pradejau vienu metu mastyti taip kaip ir tu, kad mol gal as cia tikrai tokia ziopla ir t.t., tad tam, kad tai išsisaiškinti, nuejau pas kita instruktoriu, dar tada nebuvo pasibaigusios visos privalomos mano pamokos, ale taip pabandymui pasiemiau mokama pas kita, ir ka tu galvoju per 10 min man viskas dašilo, tai kita diena Juozukas pajuto atgalini ryšį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif o kaip cia ta rysi manajam pasiusti? doh.gif
Ir seip, butu jis jaunesnis, butu paprasciau, o kai zmogus uz mane 25 metais vyresnis, tai ir jauciuosi nusikaltusi kaip kokia mokinuke pries mokytoja doh.gif biggrin.gif
Bet tai tas kitas, kuo jis kitoks buvo? Na man idomu kaip kiti bendrauja, negi man su kitu daeitu viskas greiciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2012 09 12, 14:50)
Mano instruktorius nei vienos ir net panašios frazės nepasakė  schmoll.gif  Nors tikrai žiopla esu ir klaidų žioplų dariau, ir vos į kažkokį sunkvežimį neįsimontavau, ir vos pėsčiojo nenunešiau, ir daug visokių kitokių žioplysčių pridariau blush2.gif

Oho, kokie laimėjimai! lotuliukas.gif Gerai kas gerai baigiasi. Mano baisiausias nuotykis buvo (antros ar trečios pamokos metu), kai siauroj gatvėj važiuojant prie pat šono išlindo kažkoks atbuliniu bėgiu, o priešpriešiniu kita mašina važiavo. Ot tai stuktelėjo į paširdžius. Instruktorius toks įniršęs buvo, maniau nueis apspardyt tą. lotuliukas.gif Gal 10 cm buvo tarp mašinų. Išsigando, aišku, jo pusė būtų buvusi sulamdyta.
Nors su pėsčiaisiais irgi visko buvo, kai bėgo ne per perėją ir panašiai. Pradėjusi vairuoti aš pati kaip pėsčioji daug drausmingesnė tapau. blush2.gif

QUOTE(Domicele @ 2012 09 12, 16:11)
kita diena Juozukas pajuto atgalini ryšį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti