Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes vairuoti kartu

QUOTE(Domicele @ 2012 09 13, 15:20)
ar klaipedoj atkelsi? galetum man kazkaip perleisti gal  mirksiukas.gif

Oi ne,ne Klaipėdoj 4u.gif o ir perleist neturiu ką,mokyklinio vairavimo dar nelaikius blush2.gif tik su teorija užbaigiau viską
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 09 13, 14:25)
Oi ne,ne Klaipėdoj  4u.gif o ir perleist neturiu ką,mokyklinio vairavimo dar nelaikius  blush2.gif tik su teorija užbaigiau viską

aaa, nu aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif turiu tokį kvailą klausimą, po kelių teorinių pamokų prasideda vairavimo pamokos? ar pirma reikia baigti visą teorijos kursą? smile.gif
Atsakyti
prasideda berods islaikius teorija,nes turi su savim veziotis teorijos islaikymo lapuka..bet galiu ir klysti smile.gif bet kol lankiau pamokas teorijos,tikrai nevazinejau smile.gif

o daug vietu man ismete vilniuj-registravaus 9 diena,ir buvo laisvu 11 dienai ir siaip praktiskai kiekviena idena laisvu vietu..
Atsakyti
QUOTE(guesswho @ 2012 09 13, 15:42)
Sveikos  4u.gif  turiu tokį kvailą klausimą, po kelių teorinių pamokų prasideda vairavimo pamokos? ar pirma reikia baigti visą teorijos kursą?  smile.gif

as lankiau ir teorije, ir tuo paciu vazinejau,ir nebuvau laikius jokios teorijos 4u.gif
Atsakyti
Gal man dar kas galėtų detaliai šoninį parkavimą aprašyti. g.gif 4u.gif Va ką tik knygelėj radau, kad užsuki vairą dešinėn, važiuoji užsuktu kol pamatysi gale esančio dešinę lempą, tada tiesiai pavažiuoji kol tavo dešinysis veidrodėlis atsidurs prie prieky esančio mašinuko šono ir tada jau kairėn susukt. O man kažkaip instruktorius praleidžia tą dalį, kur reik išsitiesinus važiuot. blink.gif Dabar net galvoju, tai kaip aš ten tada išvis įvažiuoju.

O aukščiau esančiam klausimui, tai aš nebuvau teorijos pamokų baigusi, kai vairavimą pradėjau. Bet jau ėjo į pabaigą teorija. Mokyklinį išsilaikiau jau išvažinėjus apie trečdalį pamokų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milė.: 13 rugsėjo 2012 - 22:02
QUOTE(milė. @ 2012 09 13, 15:02)
Gal man dar kas galėtų detaliai šoninį parkavimą aprašyti.  g.gif  4u.gif  Va ką tik knygelėj radau, kad užsuki vairą dešinėn, važiuoji užsuktu kol pamatysi gale esančio dešinę lempą, tada tiesiai pavažiuoji kol tavo dešinysis veidrodėlis atsidurs prie prieky esančio mašinuko šono ir tada jau kairėn susukt. O man kažkaip instruktorius praleidžia tą dalį, kur reik išsitiesinus važiuot.  blink.gif  Dabar net galvoju, tai kaip aš ten tada išvis įvažiuoju.

O aukščiau esančiam klausimui, tai aš nebuvau teorijos pamokų baigusi, kai vairavimą pradėjau. Bet jau ėjo į pabaigą teorija. Mokyklinį išsilaikiau jau išvažinėjus apie trečdalį pamokų. smile.gif

Jei turie omenyje parelilinį parkingą, tai čia labai gera pamoka. Susistabdykite vaizdą kai rodo šoninius veidrodėlius.
http://www.youtube.c...h?v=xckP_BvClrM
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 09 13, 22:02)
Gal man dar kas galėtų detaliai šoninį parkavimą aprašyti.  g.gif  4u.gif  Va ką tik knygelėj radau, kad užsuki vairą dešinėn, važiuoji užsuktu kol pamatysi gale esančio dešinę lempą, tada tiesiai pavažiuoji kol tavo dešinysis veidrodėlis atsidurs prie prieky esančio mašinuko šono ir tada jau kairėn susukt. O man kažkaip instruktorius praleidžia tą dalį, kur reik išsitiesinus važiuot.  blink.gif  Dabar net galvoju, tai kaip aš ten tada išvis įvažiuoju.

Gal parkavimo vieta siauresnė, tai nėr kur ištiesinus važiuot, todėl ir praleidžia šitą vietą. Esu buvus aikštelėj kur tikrai nebuvo kur važiuoti ištiesinus, reikdavo iškart sukt vairą, nes pavažiavus tiesiai, netelpi.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 09 13, 22:49)
Jei turie omenyje parelilinį parkingą, tai čia labai gera pamoka. Susistabdykite vaizdą kai rodo šoninius veidrodėlius.
http://www.youtube.c...h?v=xckP_BvClrM

oij kokia gera nuoroda, aciu 4u.gif reiks viska idemiai dar išstudijuoti.

Nu ka, mergaites, pagavau vieta regitroje rytoj ryte blink.gif biggrin.gif
bandysiu laime, siandiena dar butu gerai paimti koki viena pravaziavima, tik vat laiko kazkaip nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 09 14, 08:16)
oij kokia gera nuoroda, aciu  4u.gif  reiks viska idemiai dar išstudijuoti.

Nu ka, mergaites, pagavau vieta regitroje rytoj ryte  blink.gif  biggrin.gif
bandysiu laime, siandiena dar butu gerai paimti koki viena pravaziavima, tik vat laiko kazkaip nerandu  doh.gif

linkiu didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arijandas @ 2012 09 14, 07:19)
linkiu didziausios sekmes  4u.gif

Dėkui 4u.gif
tik vat visi mano gerieji instruktoriai užimti, o norėciau dar prasivaziuoti, kazin kam cia dar paskambinus g.gif
kas zinote klaipėdoj gerus, Antanui ir Gedeminui is pirmos pavaros jau skambinau, jie užimti dvi savaites i prieki blink.gif
Atsakyti
domicele sekmes! smile.gif lauksim rezultatu smile.gif
Atsakyti