Įkraunama...
Įkraunama...

Caralluma actives

Sveikos mergytes smile.gif KAip CAralluma's naudotojos? Kaip sekasi? A6 jau baigiu pirmaja pakuote. Esu patenkinta, kad nera apetito, galiu buti nevalgiusi, o valgau, kaip kai kurios minejote, tik del to, kad reikia...
Bet... kol kas nenukrito nei vienas kg po menesio laiko... Liudna del to. Aisku, paskutinis vasaros menuo, baliai - festivaliai... gal sampanas nepridejo naudos biggrin.gif Bet tikejausi, kad bent keli kg nupuls.
Esu 178 ir sveriu 75!!!!!!! Noreciau numesti bent 10 kg...
Nezinau, ar meginti nauja pakuote...

O kaip jums, kurios nuo liepos naudojate? 4u.gif
Atsakyti
Gal ne taip greit sujudina visa ta reikala g.gif Bet siaip,keista,kad minuso nera po menesio laiko schmoll.gif
Atsakyti
ir as norejau pirkti, gerai, kad kometarus paskaiciau, sakykit gal kurios taip dietos laikotes ir krenta svoris. pasidalinkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldainia: 10 rugsėjo 2012 - 16:06
Sveikos 4u.gif
Dar viena reklamos auka jungiasi doh.gif
Uzsisakiau as tas kapsules vakar,bet pasiskaiciau komentarus ir nebenoriu ju .Ka daryt kaip dabar atsisakyt????????? doh.gif


Beto ,kad naudoju antidepresantus CIPRALEX jauciu ,kad ir suveikt gali blogai.
Papildyta:
Radau siandien viena dieta,galiu pasidalint



Turbūt ne viena esate girdėjusi apie citrinado gėrimuką. Klevų sirupas,citrinų sultys,paprika. Vienokį šio gėrimuko receptą pateikia lietuviški puslapiai. Bet aš radau tikrąjį šio valymosi-lieknėjimo kurso aprašymą ir nepatingėsiu pasidalinti juo


Šis kursas trunka dvi savaites, per jas reikia gerti TIK šį gėrimuką. Skamba klaikiai ir organizmą kankinančiai, bet kiek žmonių tiek nuomonių. Šis kursas buvo sukurtas mokslininkų kaip geriausias šokas organizmui, pripratusiam nesveikai maitintis, greičiausiai išvarantis visas blogybes. Savaime suprantama, kad kartu krenta ir svoris, todėl kursą pradėjo vadinti dieta. Vėliau Beyonce išbandė šią detoksikaciją ir dabar tai vadinama Beyonces dieta )) Tiek apie kilmę.

Dietologai nurodo tokį valgiaraštį: ryte, tik atsibudus, išgerti sūdyto vandens stiklinę, per dieną išgerti 6-10 stiklinių "citrinado", o prieš miegą - vidurius laisvinančios arbatos (manau tiktų figura1 ar figura2, nes senos lapų arbata stiproka.bet čia mano nuomonė). Dietos patariama laikytis minimum 14 dienų.

Štai ko jums reikės visas dvi savaites:


*Originalaus klevų sirupo (jį perku ekologiškuose produktuose,arba iki pardėje, padėtas prie uogienių būna. buteliukas kainuoja apie 20lt)

* Citrinų sulčių (ŠVIEŽIAI SPAUSTŲ,NE IŠ PAKELIO)

* Maltos aitriosios paprikos

* Negazuoto, nevirinto vandens

* Jūros druskos

"CIRTINADO" PARUOŠIMAS:


* 230gramų vandens

* Dviejų valgomų šaukštų klevų sirupo

* Dviejų valgomų šaukštų šviežiai spaustų citrinų sulčių

* Žiupsnelio aitriosios paprikos

Išmaišome ir geriame (Pipirų galite ir daugiau dėti, kaip rašo tame puslapyje,iš kurio viską verčiu - You can add as much cayenne pepper as you like.)

Aš atitinkamai suderinus kiekius pasidarau visai dienai gėrimuko , susipilu į butėlį ir nešuosi į darbą. Jei einu į miestą, susipilu į mažą buteliuką. Darbe manęs klausė ką čia geriu, tai sakiau, kad valausi organizmą. Paragavo kolegos gėrimuko ,tai paskui prašė manęs ,kad atsineščiau daugiau ir pasidalinčiau skonis tikrai geras. Aš tik pipirų dedu daugiau nei žiupsnelį.


Sūrus vanduo ir vidurių arbata


Kiekvieną rytą, prieš išgerdamos citrinadą , turėtumėte išgerti vandens su druska.

* Pašildykite stiklinę vandens mikrobangėje 2 -3minutes (reikia drungno vandens, ne verdančio)
* Įberkite du arbatinius šaukštelius jūros druskos ir išmaišykite
* Išgerkite taip greit, kaip išeina. Mėgautis ,manau ,nebus noro )
* Pasiruoškite artimiausias kelias valandas labai nenutolti nuo tualeto ))
* Nepamirškite kasnakt prieš pat miegą išgerti vidurius laisvinančios arbatos.

Pradžiai tiek. Dar radau puslapį ,kur specialistai aprašo kas šio kurso metu kasdien vyksta mūsų organizme. Kas suprantat angliškai, pasiskaitykite pačios: http://www.motleyhea...aple-syrup-diet
Vėliau išversiu.
P.S Mano mama ką tik baigė dviejų savaičių kursą - atrodo ir jaučiasi puikiai, tik nesisvėrė prieš ir po, nes ne dėl svorio laikėsi. Bet ryškiai sulieknėjo. Visą tą laiką nei karto nesiskundė energijos trūkumu ,ar bloga nuotaika, nes klevų sirupas aprūpina organizmą begale būtinų medžiagų, turi daug kalorijų. Todėl ir sportuoti rasite jėgų - juk visi žinome, kad dieta be sporto niekada nebus tokia veiksminga kaip ją derinant su sportu, bent minimaliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsiuke: 13 rugsėjo 2012 - 16:36
Dar merginos,radau internete reklama apie Weight Loss tabletes.Lygiai tospacios nuotraukos,taip pat zada grazinti pinigus jei nesuveiks ,o vaistai tai kitu pavadinimu... g.gif
Atsakyti
Sveikos panos:) prisidesiu ir as prie Carallumos ,
niekada nesizavejau sitai preparatais bet kai pagimdziau leliu ir per 4,5men tenukrito 7kg (isvaziuodama gimdyt sveriau 89kd,nukrito iki 82,5),tai zinot kad slyksciuos savim ir nelipau ant svarstykliu visa ta laika,bet daba kai uzlipau pasiutau. kiek galima! Nusprendziau kardinalei keist gyvenimo iprocius.
Visu pirma merginos noriu pasakyti STEBUKLU NEBUNA. VISI PAPILDAI YRA TIK MAISTO PAPILDAI,KURIE REIKALINGI TAM KAD LAIKANTIS DIETOS IR MANKSTINANTIS TAVO ORGANIZMAS NESILPTU O TOLIAU KOVOTU TU SU LASINUKAI IR JUS GALETUMETE PASIEKTI REZULTATU. nereikia tiketis kad jei valgysim taip pat kaqip iprastai kad kg dings savaime taip nebuna. maisto papildas tera tik pagalba jusu organizmui ir sioks toks stimulas jum ,kad jei perkate papilda tai ir susiimsite su valgymu.Turbut dabar skamba jum kai kad sportininke kalbetu,bet deja nekenciu sportuoti ,noreciau bet neturiu nei valios tam nei jegu nei laiko. As uzsisakiau si papilda ir geriu ji,poveikis pasijaute vos isgerus pirma tablete,turiu omeni per tas 20min iki valgio alkio pojutis zymei sumazejo. Bet pradesiu nuo pradziu:
2012 09 24 MANO SVORIS 82.5KG. per visa diena valgiau tik VIENA KART,mazus pietus o daugiau buvo vien arbatos ir vanduo.
2012 09 25 Nuo pat ryto
Kimo Protasovo dieta : Įsidėmėk: visas penkias savaites tavo maistas bus tik pomidorai, agurkai, kopūstai, sūris, jogurtai, obuoliai ir kefyras. Tave paguos, kad nėra jokio išvardinto maisto kiekio ribojimo, netgi pieno produktų (ne riebesnių nei 5 procentai) – valgyk, kada tik pasijausi alkana, be to – nereikės atsisakyti kavos ir arbatos (tik cukraus).

Būtina: neribok daržovių, jų vartok kiek įmanoma daugiau. Gerk ne mažiau kaip du litrus vandens per dieną.

Neignoruok: po dietos bus sunku valgyti kitus produktus, tačiau po truputį privalote. Jums būtina po šiek tiek į maisto racioną įtraukti rūpios duonos, mėsos, vaisių, košių. Atsargiai vartok: sviestą, riebesnę mėsą, saldumynus, miltinius patiekalus.

Pirmoji savaitė
Valgote šviežių daržovių visą savaitę tiek, kiek užsinorite.
Nepamirštate ne riebesnių nei penkių procentų įvairiausių rūšių sūrių ir jogurtų.
Leista suvalgyti per dieną vieną virtą kiaušinį.

Antroji savaitė
Antroji savaitė tokia pati kaip ir pirmoji. Pajusite, kad laikytis dietos darosi vis lengviau, produktų norisi mažiau ir rečiau. Vis dėlto nenustokite valgę, nes rezultatai bus trumpalaikiai. Antrą savaitę daugelis atsisako virto kiaušinio, tačiau, jeigu jums jo norisi – neribokite.
Savaitės pabaigoje pasijusite lyg ant sparnų. Atrodys, kad lengvėjate valandomis, nes įdubs pilvas, šiek tiek gali palaisvėti kelnės užpakaliuko srityje.

Trečioji savaitė
Pasikeitimai du: prie daržovių pridedate keptos mėsytės ir mažinate tam tikrų produktų kiekį. Mėsa – arba žuvis, arba vištiena, ne daugiau nei 300 gramų. Sumažinate sūrių ir jogurtų vartojimą, tačiau nedrįskite visiškai atsisakyti.

Ketvirtoji ir Penktoji savaitės
Likusiąsias dietos savaites valgote: sūrius, mėsą, daržoves, kas dieną po kiaušinį ir obuolius. Šiomis savaitėmis kilogramai tirps akyse, todėl teks ieškoti naujų, siauresnių drabužių.

Ši dieta, jei laikotės jos teisingai – organizmui nekenkia ir palaiko organizme reikiamą kiekį vitaminų bei mineralų.
Jeigu pajausite, kad silpsta organizmas – padidinkite vartojamų produktų kiekį, tačiau, jei nesijaučiate gerai – nedelsiant dietą nutraukite.

Kimo Protasovo dieta rekomenduojama kartą per metus net tiems, kurie neturi viršsvorio, kadangi produktai subalansuoti taip, kad išvalytumėte savo organizmą.

Būtina laikytis visų patarimų, tada rezultatais džiaugsitės kur kas ilgiau nei penkias ar šešias savaites.

* KADANGI TRUPUTI SIRGULIUOT PRADEJAU TAI KAD NENUSILPCIAU DAR SUVALGIAU 1 KOTLETA SU SAUKSTU MIEZINES KOSES IR POMIDORAIS.
*VARTOJU PERFEKTIL VITAMINUS JAU SAVAITE.

2012 09 27 PRADEJAU GERT CARALLUMA. PRISILAIKAU TOS DIETOS BET NEATSISAKAU KARTA I DIENA MESOS BET LABAI NEDAUG. CUKRU SUMAZINAU 3 KARTUS NORS SEIP TURECIAU JO ISVIS ATSISAKYT BET NEGALIU DAR ARBATOS BE CUKRAUS GERT O KAVA TAI LABAI JAU GERAI.
*IR ZINOMA JOKIO MAISTO 4H PRIES MIEGA. TIK ARBATYTES.

2012 09 28 SEKASI PUIKIAI NUO CARALLUMOS NEJAUCIU ALKIO VALGAU TIK DEL TO KAD REIKIA STENGIUOS KAZKO PASINOREJUS PASIIMTI POMIDORA AR KA LENGVA IS DARZOVIU,ARBA TIESIOG ARBATOS,MINERALINIO AR .T.T
SYRYT UZMIGUS 2H ATSIKELIAU 7H! AS SEIP MIEGALIUKE BET KAI LELIUKAS TAI NEBETENKA,O SENDIEN PAKILAU BE JOKIO NUOVARGIO KUPINA ENERGIJOS IR GEROS NUOTAIKOS! iR DAR KAS LABAI NUDZIUGINO : 78.8KG!!! TAIGI PER 4DIENAS 4KG.

zINOMA TAI DAUG IR PAVOJINGA ATAUGTI 3GUBAI,BET NEZADU PASIMESTI AS NORIU NETIK NUMESTI SVORI O SVARBIAUSIA ISMOKTI VALGYTI TINKAMAI ,KAD IR VISKA BET LABAI PO TRUPUTI.

NA STAI PAPASAKOJAU SAVO ISTORIJA:)
*NESAKAU KAD CARALLUMA STEBUKLAS AR SLAMSTAS,TIESIOG NOREJAU PASAKYTI KAD STEBUKLAI ESAME MES PACIOS. IR TURIME STENGTIS,O JEI NE TAI NEPADES JOKIE PAPILDAI:)

SEKMES VISOM mirksiukas.gif
Atsakyti

 ! 
Ši tema uždaroma, remiantis LR Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos duomenimis.

Atsakyti