Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

puikus pirkiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 07 13, 06:38)
Pastebėjau, kad aplamai su geltonais žiedais orchidėjos daugiau reikalauja priežiūros ir kantrybės. O gal čia tik man taip su jais  unsure.gif
hobis

Pritariu drinks_cheers.gif

Isrusiavau Botorch uzsakyma, gyvenu dabar kaip kokiose dziunglese lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 07 13, 07:08)
Pritariu  drinks_cheers.gif

Isrusiavau Botorch uzsakyma, gyvenu dabar kaip kokiose dziunglese  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
O as visiskai apleidau savo geles. Kraustemes gyventi i pietus, perveziau visas bagazinej, iskroviau i balkona, ir buvo jos ten 2 savaites, tik kartais palaistydavau su slanga. Tai siandien ziuriu, kad abi masdevalijos beveik nusibaige, turbut nuo karscio. Taip pad baptistonija aiskiai soke, labai susitrauke jos bulbos, Tai parnesiau tas i vidu, o visos kitos atrodo jauciasi neblogai. Bet gali tekt ir raibuoles nest, jos gi nelabai karscius megsta. O namie turiu problema su laistymu, nes idetas vandens minkstytuvas doh.gif , tokiu vandeniu ju laistyti negalima. Tai nezinau ka ziema reiks daryt, turbut teks is kiemo tempti vandeni unsure.gif
Atsakyti
Tina, parodykit bendrą vaizdą kaip atrodo olandai bigsmile.gif
Atsakyti
Kad nenufotkinau, o dali jau isdalinau. ax.gif

Galesiu savo pafotkint veliau.

rrine, prazydo is taves perimtas epidendrum wub.gif

[attachmentid=223344]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 13 liepos 2012 - 22:19
Sveikos visos orchideju myletojos. Is pradziu uzsukdavau retai pas jus pasiskaitinet. Paskutiniu metu vis dazniau ir dazniau. Neturejau nei vienos orchidejos. Jos man atrode labai gleznos ir reikalaujancios daug prieziuros. Bet pasirodo visai taip nera. Na ir ka jus manot... Per dvi savaites isigijau 2 orchidejas. Itariu, kad uzkretet mane biggrin.gif Uzsuksiu pas jus vis dazniau ir dazniau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jo-vita7: 13 liepos 2012 - 23:05
jo-vita7, o kur uzkrato irodymai bigsmile.gif
Atsakyti
Dar neprisiruosiau nufotkint, bet ryt gal ir imesiu pasirodyt pirmais ligos pozymiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 07 13, 13:37)

ir pasirodau savo paskutinių savaičių pirkinius  biggrin.gif

Šaunūs pirkiniai thumbup.gif

Įkeliu kelias savas ,naminiai žiedai:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Rodausi ir as su savo pirmosiomis gelytemis.
Miniukas
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aš naminių žiedų dar niekada nesu sulaukus. Žiema kažkokia sunki pasitaikė, kelios orchytės neišgyveno. Dabar jau atsigavusios, keli žiedstiebiai auga, tik kažin, ar iki rudens žiedus suspės sukrauti.
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2012 07 14, 18:57)
Rodausi ir as su savo pirmosiomis gelytemis.

labai gražios, ypač antroji wub.gif
Atsakyti