puikus pirkiniai

QUOTE(xx @ 2012 07 13, 06:38)
Pastebėjau, kad aplamai su geltonais žiedais orchidėjos daugiau reikalauja priežiūros ir kantrybės. O gal čia tik man taip su jais
hobis

hobis
Pritariu

Isrusiavau Botorch uzsakyma, gyvenu dabar kaip kokiose dziunglese

QUOTE(Tina* @ 2012 07 13, 07:08)

O as visiskai apleidau savo geles. Kraustemes gyventi i pietus, perveziau visas bagazinej, iskroviau i balkona, ir buvo jos ten 2 savaites, tik kartais palaistydavau su slanga. Tai siandien ziuriu, kad abi masdevalijos beveik nusibaige, turbut nuo karscio. Taip pad baptistonija aiskiai soke, labai susitrauke jos bulbos, Tai parnesiau tas i vidu, o visos kitos atrodo jauciasi neblogai. Bet gali tekt ir raibuoles nest, jos gi nelabai karscius megsta. O namie turiu problema su laistymu, nes idetas vandens minkstytuvas

Kad nenufotkinau, o dali jau isdalinau. 
Galesiu savo pafotkint veliau.
rrine, prazydo is taves perimtas epidendrum
[attachmentid=223344]

Galesiu savo pafotkint veliau.
rrine, prazydo is taves perimtas epidendrum

[attachmentid=223344]
Sveikos visos orchideju myletojos. Is pradziu uzsukdavau retai pas jus pasiskaitinet. Paskutiniu metu vis dazniau ir dazniau. Neturejau nei vienos orchidejos. Jos man atrode labai gleznos ir reikalaujancios daug prieziuros. Bet pasirodo visai taip nera. Na ir ka jus manot... Per dvi savaites isigijau 2 orchidejas. Itariu, kad uzkretet mane
Uzsuksiu pas jus vis dazniau ir dazniau

Dar neprisiruosiau nufotkint, bet ryt gal ir imesiu pasirodyt pirmais ligos pozymiais

QUOTE(jo-vita7 @ 2012 07 14, 18:57)
Rodausi ir as su savo pirmosiomis gelytemis.
labai gražios, ypač antroji