Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Tina* @ 2012 09 08, 11:17)
O ir kitam forume kazkam pasirode lygiai taip pat kaip man?  biggrin.gif

Buvo buvo kam taip irgi pasirodė blink.gif
Papildyta:
Baikite su tais antkapiais, jau tuoj pradėsiu matyti visas kapines ne tik tą antkapį doh.gif Fantazija su arka man labiau prie širdies unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 08 rugsėjo 2012 - 12:12
QUOTE(xx @ 2012 09 08, 12:56)
Mumrikas, gal kai buvai toj e-parduotuvėje, matei raibuoles vinnicolor? Ar dideli tankūs krūmeliai?

mačiau - buvo ne vienas ir ne du krūmeliai, tai tikrai yra iš ko pasirinkt mirksiukas.gif Kadangi pati Vinicolor turiu, tai įdėmiai neapžiūrinėjau, bet kiek praeidama mačiau, tai visi buvo tikrai gražūs - ir jau žydintys šiltmanyje, o namuose su pumpurais mirksiukas.gif
Atsakyti
Mumrikai, o gal dar netyčia ir Gastrohilus matėte ar yra likusių gražių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 09 08, 14:48)
Mumrikai, o gal dar netyčia ir Gastrohilus matėte ar yra likusių gražių? 4u.gif

yra rodos dar dvi - rinkausi tarp vienos iš jų ir tos, kurią nusipirkau - tos dvi buvo didelės, gražios ir ta kita rodos vieną vaiką turėjo (maniškė du), o trečioji taip pat graži, bet viena. Visos trys su žiedais ir pumpurais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 09 07, 14:00)
aš nusprendžiau nelandžiot į orchidejos.lt puslapį, o tiesiai pas juos lėkt rolleyes.gif  Visa laimė, kad taip greit kaip norėjau nesigavo, tai mano norus kiek kiti apmažino, bet pakankamai grožybių vis tiek liko. Tai vat tokie mano šiandien parsivežti pirkinukai - tupi naujuose vazonikuose, šaknynas visų puikus, raibuolės du suaugę auginiai, vienas ruošiasi žydėti, o kitas dar nežydėjęs.

Super groziai wub.gif
Ir Equestris kaip gerai atrodo. Mano tai kazkoks isdaigininkas, man atrodo, kad gal as koki apsigimusi nusipirkau g.gif Pirmas ziedukas buvo kaip zvaigzdute, nuzydejo per 3 dienas doh.gif Dabar antroji zvaigzdute prasiskleidusi.... turbut vel nuzydes, net nezinau kodel jis taip... blink.gif
Atsakyti
Mumrikas lb grazios jusu gelytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guste87: 08 rugsėjo 2012 - 18:04
ačiū visoms labai labai už pagyras naujiems mano gėliukams - dar pati kol kas atsigrožėt negaliu blush2.gif

ir eilinį kartą apžiūrėjusi n grožių supratau, kad mano didžioji meilė yra phalaenopsiai ir raibuolės - man didžiausias jų privalumas, kad augalai gražūs, kerai "tvarkingi" žydi ar ne ax.gif Aišku kiekvieno akim vis kitokie augalai gražūs, bet man napatinka "pagaliukai", pagriuvę, išsiklaipę augalai - čia matyt mergelės prigimtis prasimuša lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 09 08, 19:24)
ačiū visoms labai labai už pagyras naujiems mano gėliukams  - dar pati kol kas atsigrožėt negaliu  blush2.gif

ir eilinį kartą apžiūrėjusi n grožių supratau, kad mano didžioji meilė yra phalaenopsiai ir raibuolės - man didžiausias jų privalumas, kad augalai gražūs, kerai "tvarkingi" žydi ar ne ax.gif  Aišku kiekvieno akim vis kitokie augalai gražūs, bet man napatinka "pagaliukai", pagriuvę, išsiklaipę augalai - čia matyt mergelės prigimtis prasimuša  lotuliukas.gif

o orchidėjos.lt dar ir Paphiopedilum maudieae turi? Aš jo e-parduotuvėje nemačiau.
Atsakyti
Pagaliau maniškis Cornu Cervi "išperėjo" pirmąjį žieduką thumbup.gif Pirkau su senesniu užsakymu su žiedstiebiu (turi pašonėj ir vaikiuką), kurį laiką tą žiedstiebį auginosi, sukrovė pirmą žieduką, kurį besidžiaugdama sugebėjau nulaužt doh.gif . Ir galų galiausiai pamačiau ką auginu - vadinu jį zuikiu puikiu, nes žydi žiedlapius kaip kiškis ausis suskliaudęs lotuliukas.gif Matau kad krauna ir kitus žiedukus, tai laikiu gausesnio rudeninio žydėjimo ax.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 09 08, 21:15)
o orchidėjos.lt  dar ir Paphiopedilum maudieae turi? Aš jo e-parduotuvėje nemačiau.

taip, buvo du ar trys (su maniškiu), o el. parduotuvėje tikrai kažkodėl nėra g.gif
Atsakyti
Sunku ir pasakyti kuri dailesnė ar Paphiopedilum maudieae, ar Paphiopedilum Maudiae Vinicolor. Abi pasakiškai gražios....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaidrek96: 08 rugsėjo 2012 - 20:49
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 09 08, 21:38)
Sunku ir pasakyti kuri dailesnė ar Paphiopedilum maudieae,  ar Paphiopedilum Maudiae Vinicolor . Abi pasakiškai gražios....

geriausia abi turėt - tada nereikia galvot kuri gražesnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 09 08, 18:24)

ir eilinį kartą apžiūrėjusi n grožių supratau, kad mano didžioji meilė yra phalaenopsiai ir raibuolės - man didžiausias jų privalumas, kad augalai gražūs, kerai "tvarkingi" žydi ar ne ax.gif  Aišku kiekvieno akim vis kitokie augalai gražūs, bet man napatinka "pagaliukai", pagriuvę, išsiklaipę augalai - čia matyt mergelės prigimtis prasimuša  lotuliukas.gif

Mano didžioji meilė irgi phalaenopsiai ir tokie augaliukai, kurie atrodo tvarkingai wub.gif Raibuolės man irgi labai patinka, bet tik dabar su jomis pradedu draugauti smile.gif Įdomu kaip reikai pajausti tą ribą, kad neperlaistyti ir neperdžiovinti, man tas atrodo sunkiausia blink.gif Kaip Mumrikai, Jūs darote, ar su pagaliuku žiūrite? Ir kiek tas substratas turi būti išdžiuvęs ar pradžiuvęs..?
Atsakyti