Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 30 tema

Kas iš tų garantijų? Jie man to trišakio nepakeis... Su 90laipsnių kampu nebūtų buvę tiek problemų.
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 07 13, 17:12)
norim  ax.gif  bet bijom  ax.gif PATI GIEDRUOLĖ kviečia  blush2.gif
aš balsuočiau už ketvirtadienį  ax.gif

Tik nereikia lialia... Pas tamstą jau ne kartą buvau ir apskritai pas daugelį esu buvusi, o pas save kažkaip gėda kviesti ax.gif
Žodžiu kad būtų aiškiau apsispręsti ar žinoti kam ruoštis, tai sklypas dar neišlygintas ir molynas tikrąja ta žodžio prasme (ne taip kaip pas Merginą smile.gif ) Čia antras mirtinas reikalas po santechnikos, nes lietūs lyja ir nėra kada pradžiūti teritorijai. Taigi kroksai, kaliošai ar kita guminė avalynė būtina. KAršta kava nepavaišinsiu, bet kapinių vandens tai tikrai biggrin.gif JEi sumąstysit imti vaikus ta pasiimkit atsarginę aprangą (maniškiai visada ja pasinaudoja biggrin.gif) Savo vaikų stengsiuosi neturėti, kitaip svečiai liks be dėmesio biggrin.gif Turėsiu atsisėdimą pasidėjimą šašlyką ir mėsytę. Taigi siūlau rinktis ketvirtadienį kokią 16-17val. Ir pasireikškit, kas dalyvaus, kad žinot kokio dydžio kiaulę skerst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 07 13, 16:59)
Kas iš tų garantijų? Jie man to trišakio nepakeis... Su 90laipsnių kampu nebūtų buvę tiek problemų.
Papildyta:

Tik nereikia lialia... Pas tamstą jau ne kartą buvau ir apskritai pas daugelį esu buvusi, o pas save kažkaip gėda kviesti  ax.gif
Žodžiu kad būtų aiškiau apsispręsti ar žinoti kam ruoštis, tai sklypas dar neišlygintas ir molynas tikrąja ta žodžio prasme (ne taip kaip pas Merginą smile.gif ) Čia antras mirtinas reikalas po santechnikos, nes lietūs lyja ir nėra kada pradžiūti teritorijai. Taigi kroksai, kaliošai ar kita guminė avalynė būtina. KAršta kava nepavaišinsiu, bet kapinių vandens tai tikrai biggrin.gif JEi sumąstysit imti vaikus ta pasiimkit atsarginę aprangą (maniškiai visada ja pasinaudoja biggrin.gif) Savo vaikų stengsiuosi neturėti, kitaip svečiai liks be dėmesio biggrin.gif Turėsiu atsisėdimą pasidėjimą šašlyką ir mėsytę. Taigi siūlau rinktis ketvirtadienį kokią 16-17val. Ir pasireikškit, kas dalyvaus, kad žinot kokio dydžio kiaulę skerst biggrin.gif

yess.gif sokiai.gif assa.gif clap.gif
pioneers.gif
gathering.gif
yahoo.gif
nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 07 13, 17:59)
Papildyta:

Tik nereikia lialia... Pas tamstą jau ne kartą buvau ir apskritai pas daugelį esu buvusi, o pas save kažkaip gėda kviesti  ax.gif

ketvirtadienį apie 18h prisistatysim ir mes, arba aš viena su mažuoju ir papildoma apranga lotuliukas.gif

nu gal jau greitai parodysiu virtuvę savo, montuoja stalviršį, bus gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 07 13, 15:27)
Gavom statybos leidima. Kokie formalumai yra privaloma pradedant statybas?

* Techinine prieziura vis dar privaloma ? Nuo kada ja reikia forminti, t.y. nuo darbu pradzios ar ?

* Kaip su statybos zurnalu ?

Dekui is anksto.

Nu. Aš nuvažiavau, nupirkau statybų žurnalą, ir padaviau pamatu Rangovui, kai atėjo laikas apsimokėti, paklausiau ar užpildėte, kažką ten papeizojo. Nors statybų inspekcija buvo ir aplankė mane............ smile.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 07 13, 15:58)
nežinau, keistai kažkaip. Aš pirkau Tona ir jokių klausimų - pardavėjas atvažiavo, sumūrijo, įteikė amžiną garantiją ir darbams ir dūmtraukiams ir išvažiavo - jokių likučių, jokių bajerių jokio meistrų ieškojimo.

Bandysime tą Antaną antradienį griebti už ragų........ gal kas padės?. Reikia 2-3 kaminų. Urmu tikriausiai dar pigiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 07 13, 16:59)
Papildyta:

as irgi prisistatysiu, tik dar nenusprendziau del mazosios ir aprangos, gal paliksiu mociutei nes tada ir as demesio kitiems negalesiu skirti..
Atsakyti
Pritariu. Su vaikais pas mani bus vargas... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 07 13, 15:27)

Sveikinu 4u.gif aplaistyti būtina drinks_cheers.gif

AD pasitikrink paštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 13 liepos 2012 - 19:41
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 07 13, 14:27)

* Techinine prieziura vis dar privaloma ? Nuo kada ja reikia forminti, t.y. nuo darbu pradzios ar ?

* Kaip su statybos zurnalu ?

Dekui is anksto.

formalumas vienas. 6 kg mesytes ir kvieciat SM kolektyva! galit ir brendziuko paimti. Padarysim projekto audita.

KJKG, Jums kaminus irgi antanas state? Mes su Robertinu jau koperuojames, pirksim pas Antana gal. Su antanais mums sekasi, kaip ir su Broniais.

Mes pirmadieni statom santvaras. Blyn kaip sunku viska sureguliuot: murlotus stato vieni, santvaras gamina antri, treti santvaras montuoja, ketvirti transportuoja, as turiu laiku uzsakyti krana - ne per velai ir ne per anksti nes viskas Litai..... Murlotai turi tikti santvaroms ir t.t.

Mes ketvirtadieni dalyvausim visi trys smile.gif Giedruole, aciu uz kvietima ir uz ... emaila smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 13 liepos 2012 - 20:54
Viilienei dėl garažo vartų. Taigi gūglu visada ir naudojuosi irnesakyk.gif bet noriu rinktis geriausią iš MIArsų new_russian.gif , o ne lygint jo ir ZAZ'o kainas ax.gif nežinau, ar pasirinkom MIArsą, bet vartus ir langus užsakėm Faugoj rolleyes.gif

QUOTE(Vilienė @ 2012 07 13, 09:50)
Oooo artėja įkurtuvės!!! thumbup.gif
Mes Krokuvoj, o namuose lenkai šeimininkauja - grįžę rasime stalviršius virtuvėje ir stalviršį vonioje. Vejamės, bet MB sakė su meistrais negyvens, visi išsinešdins tada kelsimės biggrin.gif

Kokie stalviršiai? Tikriausiai uvo rašyta, bet praleidau...

QUOTE(cashmira @ 2012 07 13, 11:41)
O as jusu noriu paklausti, ka nusprendete del fasado g.gif ? Ar dejote klinkeri,ar uzdejote tik struktura?
Mes niekaip neapsisprendziam  doh.gif dar kai suzinojau,kad kampine plytele 9lt/vnt,tai zandikaulis atsivepe  doh.gif Metras kampo gaunasi 109lt, o tu kampu name  doh.gif Ir dar ieskom meistru pagal rekomendacijas,tai 60lt./m2. kazkoks kosmosas  doh.gif Svarstom gal aplamai simet uzarmuoti ir palikti iki kitu metu,gal pavasari kainos mazesnes bus  g.gif  gal tada AnaDeizy jau ir kontaktais pasidalins, kurie pigiai daro  mirksiukas.gif

apie plytą jau sakė, kad pjauna. Mūsų klinkeristai kainavo šiek tiek pigiau, bet gali skirtis 1mkv skaičiavimas: angas išmeta, nuo tam tikro dydžio pusę išmeta ir t.t. bet jau tie mūsiškiai tai auksinių rankų žmonės wub.gif visi stebisi. Ir langistai matuodami gyrė, kad tiesiai, ir betonuotojas niveliuodamas aukščius sakė, kad per visą namo perimetrą tik 5 mm paklaida. Tai kaip nieko. Tai va smile.gif dirol.gif

Gal kam teko rinktis aliuminines duris?

Dėl meeto: esu skoloj šampo buteliuką, reiktų pasirodyt... doh.gif Bet kur reiks savo gražuolius dėt... Todėl nepažadu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 13 liepos 2012 - 22:16
QUOTE(Cosette @ 2012 07 13, 23:14)
Viilienei dėl garažo vartų. Taigi gūglu visada ir naudojuosi irnesakyk.gif bet noriu rinktis geriausią iš MIArsų  new_russian.gif , o ne lygint jo ir ZAZ'o kainas  ax.gif  nežinau, ar pasirinkom MIArsą, bet vartus ir langus užsakėm Faugoj  rolleyes.gif

Visi artai labai panašūs, sandwich'ai tai kaip iš vieno poko... Automatikos skirtingų ga,intojų - nežinau,kurios geresnės, kurios prastesnės. Todėl manau tik kainos reikalas kuriuos rinktis.
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 07 13, 17:59)
Taigi siūlau rinktis ketvirtadienį kokią 16-17val. Ir pasireikškit, kas dalyvaus, kad žinot kokio dydžio kiaulę skerst biggrin.gif

Ketvirtadienį yra šansų, labai noras didis dalyvauti - kaip bus sužinosim tik trečiadienį po piet 4u.gif
Atsakyti
O as su klausimu, tai kokiam gylyje daromas drenazas, mane kamuoja dviprasmiskos mintys?? Gal kas zino.

O visos vonios sieneles, kriaukles ir t.t. statosi kai plyteles isklijuoji, ant ju?
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 07 13, 17:39)
Nu. Aš  nuvažiavau, nupirkau statybų žurnalą, ir padaviau pamatu Rangovui, kai atėjo laikas apsimokėti, paklausiau ar užpildėte, kažką ten papeizojo. Nors  statybų inspekcija buvo ir aplankė mane............ smile.gif

4u.gif
Papildyta:

Bandysime tą Antaną antradienį griebti už ragų........ gal kas padės?.  Reikia 2-3 kaminų. Urmu tikriausiai dar pigiau. smile.gif

gali pasakyti kad aš tave rekomendavau ir kad turi būti gerokai pigiau. jeigu nesusitarsi, skambink, turiu savų ginklų prieš jį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 07 13, 20:46)

KJKG, Jums kaminus irgi antanas state?

aha, tas pats. ir Kirkei. meetuose reikia lankytis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2012 07 13, 22:14)
vartus ir langus užsakėm Faugoj  rolleyes.gif

mes taip pat drinks_cheers.gif Paulius geras vyrukas, greit orientuojasi kas prie ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 07 14, 11:51)
gali pasakyti kad aš tave rekomendavau ir kad turi būti gerokai pigiau. jeigu nesusitarsi, skambink, turiu savų ginklų prieš jį  smile.gif
Papildyta:

aha, tas pats. ir Kirkei. meetuose reikia lankytis  ax.gif
Papildyta:

mes taip pat  drinks_cheers.gif  Paulius geras vyrukas, greit orientuojasi kas prie ko  smile.gif

Gerai bandysime taip, jeigu nepavyks skambinsime ginklui. smile.gif
Atsakyti