QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 07 15, 10:18)
na dėl plytelių aš čia daugiau "kas būtų, jeigu būtų" nes iki jų mums dar labai toli. Pirma tai atliksiu "ekspermentiniame objekte" ir tada matysiu ar gerai

rezultatą tikiuosi sužinoti dar šį mėnesį.
kiek atsimenu, pas Jus tas medis tik ant grindų ir alyvuotas. Nežinau kokią alyvą Jums naudojo, bet jei liko dėmės, tai įtariu kažką iš paprastesnių. tuomet grindų klojėjai turėjo Jus įspėti, jok tokia danga yra gana lepi.
Jei dėmės liko nuo to, kad valėt intensyviai - išvalėt alyvą, ir liko spalvų skirtumas. Išdžiovinat ir ta pačia alyva užalyvuojat iš naujo.
jei dėmės liko, nes įsigėrė tas kas įsigėrė (ypač "faina" kai tai padaro raudonas vynas) - tuomet valyti/pašveisti,kol dėmė išnyks arba sumažės iki nykstamai mažos, išdžiovinti ir užalyvuoti.
Jei alyva paprasta, pataisymams Jums privalėjo jos palikti.
Pirmučiausia leiskite išdžiūti - medis keičia spalvą ir nuo drėgmės kiekio. Jei tai nepadės, bandykite taisyti. Darant tai pirmą kartą, rekomenduočiau visus tuos taisymo darbus pasibandyti ant grindinių lentų likučių (tikiuosi po klojimo jų liko šiek tiek).
Visada galima kviesti "alyvuotojus" ir tegu pataiso. pataisyti gali ir tie, kurie darė Jums plintusus.
manau viskas pataisoma ir bus kaip nauja, nepergyvenkite ankščiau laiko
Alyva gera pirkom, brangia, nors kas yra brangu tai nezinau

grindys alyvuotos buvo is gamyklos mes papildomai alyvavom darnkarta, deme nedidelemliko, bet labai matomoj vietoj, ji isigere i medi ir neissivalo tai ka daryt? Su svitriniu nusvitrint? Galima??
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 15, 10:59)
Papildyta:
mano virtuvė beveik baigta - trūksta gartraukio ir stiklo sienelės prie kaitlentės. pas mus plytelių nėra, tapetai
o čia tai užuojauta Mergina... galiu paguost, kad baisu tik pirmą kartą, kitus kartus bus lengviau - žinosi, ką kur ir su kuo pavalyti
v.
Mano virtuve baigta, viskas visi prietaisai sumontuoti, stalvirsis vietoj, kriaukle sunkranu taipogi, ji tooookia didele, kad as gyvenus su dviem spintelem ir tarybine dujine netzinau ka ir kur ir kaip man cia deti ir vapse pasimetus kazkokia
QUOTE(Song @ 2012 07 15, 11:31)
Mergina, o tai, ką pasakojo man grindų parduotuvėje-jei lieka dėmės ant alyvuotų grindų, patrinti švitriniu popieriumi ir paalyvuoti ta pačia alyva. Pasakos, niekas taip nedaro?
Nezinau ar galima paskambinsim pasiklausti.
Savo suneka ryt isejus i darba paliksiu tambure, labai man gaila grindi, mokaus ant palos daryt,bet dar toks zioplys kad jam nei galvon nei uodegon