Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 30 tema

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 07 14, 10:51)
mes taip pat  drinks_cheers.gif  Paulius geras vyrukas, greit orientuojasi kas prie ko  smile.gif

mes irgi su juo bendravom drinks_cheers.gif bet paskutinis tos firmos koziris, dėl ko pasirinkom būtent juos - labai profesionalus, atsakingas ir skrupulingas technikas-matuotojas. Matavo tik dvi firmos, bet skirtumas akivaizdus. Labai rimtai sprendė kiekvieną smulkiausią detalę, o pas mus langai tikrai sudėtingi, visur davė pasiūlymų, "namų darbų" vyrui ir tikrai tikrai matėsi, kad į klientą žiūri labai rimtai. Dėl to ir pasirinkom.

Viliene, kokie jūsų stalviršiai? Akmuo ar ne? Susikonspektuočiau kas ir kaip, kad po to netektų klausinėt po metų-dvejų smile.gif gal prisireiks.

Vartų automatikos neėmėm, sakėm, kai kiemo vartus darysim, tada rinksmės ir dėsimės kartu, ant vieno pultelio.

Kristinka, kriauklės ko gero dedasi po visko, o apie kokias sieneles klausi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 07 14, 14:43)
Kristinka, kriauklės ko gero dedasi po visko, o apie kokias sieneles klausi?  g.gif

Duso kabinos sieneles..

o virtuves stalvirsis kaip suprantu atvirkstinis variantas, ant stalvirsio plyteles.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 07 14, 21:47)
Duso kabinos sieneles..

o virtuves stalvirsis kaip suprantu atvirkstinis variantas, ant stalvirsio plyteles..  g.gif

Beveik visais atvejais plyteles susiklijuoja, paskui montuojasi baldai, (siena grindys) jeigu tokios numatytos.
Papildyta.
Nors, kai kuriais atvejais čia (kažkas rašė), kad stalvirši bandys pakisti po sienų plytelėmis. Įdomu kaip ta vieta gavosi.?........... g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 07 14, 21:03)
Beveik visais atvejais plyteles susiklijuoja, paskui montuojasi baldai, (siena grindys) jeigu tokios numatytos.
Papildyta.
Nors, kai  kuriais atvejais čia (kažkas rašė), kad stalvirši bandys pakisti po sienų plytelėmis. Įdomu kaip ta vieta gavosi.?........... g.gif .

aš planuoju plyteles klijuoti "ant stalviršio". manau bus labai gerai. nebereikės visokių kampukų ir pan
Atsakyti
mano virtuvėj ant sienų nėra nei vienos plytelės smile.gif stalviršį uždėjo, biški sieną vieną uvarė, teks dažytojams dar ateiti doh.gif

KJKG help su medžiu, šuniukas mano pridirbo, paviduriavo, įsigėrė ir liko dėmės, ką daryt??????
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 07 15, 02:02)
mano virtuvėj ant sienų nėra nei vienos plytelės smile.gif stalviršį uždėjo, biški sieną vieną uvarė, teks dažytojams dar ateiti  doh.gif

KJKG help su medžiu, šuniukas mano pridirbo, paviduriavo, įsigėrė ir liko dėmės, ką daryt??????

na dėl plytelių aš čia daugiau "kas būtų, jeigu būtų" nes iki jų mums dar labai toli. Pirma tai atliksiu "ekspermentiniame objekte" ir tada matysiu ar gerai smile.gif rezultatą tikiuosi sužinoti dar šį mėnesį.

kiek atsimenu, pas Jus tas medis tik ant grindų ir alyvuotas. Nežinau kokią alyvą Jums naudojo, bet jei liko dėmės, tai įtariu kažką iš paprastesnių. tuomet grindų klojėjai turėjo Jus įspėti, jok tokia danga yra gana lepi.
Jei dėmės liko nuo to, kad valėt intensyviai - išvalėt alyvą, ir liko spalvų skirtumas. Išdžiovinat ir ta pačia alyva užalyvuojat iš naujo.
jei dėmės liko, nes įsigėrė tas kas įsigėrė (ypač "faina" kai tai padaro raudonas vynas) - tuomet valyti/pašveisti,kol dėmė išnyks arba sumažės iki nykstamai mažos, išdžiovinti ir užalyvuoti.
Jei alyva paprasta, pataisymams Jums privalėjo jos palikti.

Pirmučiausia leiskite išdžiūti - medis keičia spalvą ir nuo drėgmės kiekio. Jei tai nepadės, bandykite taisyti. Darant tai pirmą kartą, rekomenduočiau visus tuos taisymo darbus pasibandyti ant grindinių lentų likučių (tikiuosi po klojimo jų liko šiek tiek).

Visada galima kviesti "alyvuotojus" ir tegu pataiso. pataisyti gali ir tie, kurie darė Jums plintusus.

manau viskas pataisoma ir bus kaip nauja, nepergyvenkite ankščiau laiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 15 liepos 2012 - 09:20
QUOTE(Cosette @ 2012 07 14, 15:43)

Viliene, kokie jūsų stalviršiai? Akmuo ar ne? Susikonspektuočiau kas ir kaip, kad po to netektų klausinėt po metų-dvejų smile.gif gal prisireiks.

taip, mano virtuvės stalviršis akmuo. granitas iš Afrikos. pirkau Lenkijoj, montavo lenkai. kontaktai blog'e - gipso kartono temoj, iš jų ir palangės. vonios stalviršis dar ant šono lotuliukas.gif nes nėra spintelės ant kurios jį montuos, jis toks pats kaip palangės - konglomeratas

v.
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2012 07 15, 03:02)
mano virtuvėj ant sienų nėra nei vienos plytelės smile.gif stalviršį uždėjo, biški sieną vieną uvarė, teks dažytojams dar ateiti  doh.gif

mano virtuvė beveik baigta - trūksta gartraukio ir stiklo sienelės prie kaitlentės. pas mus plytelių nėra, tapetai

o čia tai užuojauta Mergina... galiu paguost, kad baisu tik pirmą kartą, kitus kartus bus lengviau - žinosi, ką kur ir su kuo pavalyti 4u.gif

v.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 07 13, 12:19)
sena tema
Kai pasiklausau kiek trunka kraustymasis, tai baisu darosi, tikiuosi tiek netruks kiek santechniko laukimas... Vis dar nesulaukiu sad.gif Jei be krano ir WC ar atsirastų norinčių aplankyti mane  ax.gif turiu laisvą pirmadienį antradienį arba ketvirtadienį ateinančius smile.gif

Jeigu galima, norėčiau ketvirtadieni apsilankyti.. smile.gif Būsiu vienas, šeimyna atostogauja, aš statybas prižiūriu.............. smile.gif
Atsakyti
Mergina, o tai, ką pasakojo man grindų parduotuvėje-jei lieka dėmės ant alyvuotų grindų, patrinti švitriniu popieriumi ir paalyvuoti ta pačia alyva. Pasakos, niekas taip nedaro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 07 15, 10:31)
Mergina, o tai, ką pasakojo man grindų parduotuvėje-jei lieka dėmės ant alyvuotų grindų, patrinti švitriniu popieriumi ir paalyvuoti ta pačia alyva. Pasakos, niekas taip nedaro? g.gif

daro 4u.gif nėra pasakos, tik va kai reikia daryti, tuomet tai jau atrodo problematiška. pirma - pavalykite ir neskubėkite šveisti, tegu išdžiūva, tuomet matysite ką reikia daryti toliau, jei reikia.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 07 15, 10:18)
na dėl plytelių aš čia daugiau "kas būtų, jeigu būtų" nes iki jų mums dar labai toli. Pirma tai atliksiu "ekspermentiniame objekte" ir tada matysiu ar gerai  smile.gif rezultatą tikiuosi sužinoti dar šį mėnesį.

kiek atsimenu, pas Jus tas medis tik ant grindų ir alyvuotas. Nežinau kokią alyvą Jums  naudojo, bet jei liko dėmės, tai įtariu kažką iš paprastesnių. tuomet grindų klojėjai turėjo Jus įspėti, jok tokia danga yra gana lepi.
Jei dėmės liko nuo to, kad valėt intensyviai - išvalėt alyvą, ir liko spalvų skirtumas. Išdžiovinat ir ta pačia alyva užalyvuojat iš naujo.
jei dėmės liko, nes įsigėrė tas kas įsigėrė (ypač "faina" kai tai padaro raudonas vynas) - tuomet valyti/pašveisti,kol dėmė išnyks arba sumažės iki nykstamai mažos, išdžiovinti ir užalyvuoti.
Jei alyva paprasta, pataisymams Jums privalėjo jos palikti.

Pirmučiausia leiskite išdžiūti - medis keičia spalvą ir nuo drėgmės kiekio. Jei tai nepadės, bandykite taisyti. Darant tai pirmą kartą, rekomenduočiau visus tuos taisymo darbus pasibandyti ant grindinių lentų likučių (tikiuosi po klojimo jų liko šiek tiek).

Visada galima kviesti "alyvuotojus" ir tegu pataiso. pataisyti gali ir tie, kurie darė Jums plintusus.

manau viskas pataisoma ir bus kaip nauja, nepergyvenkite ankščiau laiko  4u.gif

Alyva gera pirkom, brangia, nors kas yra brangu tai nezinau doh.gif grindys alyvuotos buvo is gamyklos mes papildomai alyvavom darnkarta, deme nedidelemliko, bet labai matomoj vietoj, ji isigere i medi ir neissivalo tai ka daryt? Su svitriniu nusvitrint? Galima??

QUOTE(Vilienė @ 2012 07 15, 10:59)
Papildyta:
mano virtuvė beveik baigta - trūksta gartraukio ir stiklo  sienelės prie kaitlentės. pas mus plytelių nėra, tapetai
o čia tai užuojauta Mergina... galiu paguost, kad baisu tik pirmą kartą, kitus kartus bus lengviau - žinosi, ką kur ir su kuo pavalyti  4u.gif
v.

Mano virtuve baigta, viskas visi prietaisai sumontuoti, stalvirsis vietoj, kriaukle sunkranu taipogi, ji tooookia didele, kad as gyvenus su dviem spintelem ir tarybine dujine netzinau ka ir kur ir kaip man cia deti ir vapse pasimetus kazkokia lotuliukas.gif

QUOTE(Song @ 2012 07 15, 11:31)

Nezinau ar galima paskambinsim pasiklausti.

Savo suneka ryt isejus i darba paliksiu tambure, labai man gaila grindi, mokaus ant palos daryt,bet dar toks zioplys kad jam nei galvon nei uodegon doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 07 15, 11:18)
Alyva gera pirkom, brangia, nors kas yra brangu tai nezinau  doh.gif grindys alyvuotos buvo is gamyklos mes papildomai alyvavom darnkarta, deme nedidelemliko, bet labai matomoj vietoj, ji isigere i medi ir neissivalo tai ka daryt? Su svitriniu nusvitrint? Galima??
Mano virtuve baigta, viskas visi prietaisai sumontuoti, stalvirsis vietoj, kriaukle sunkranu taipogi, ji tooookia didele, kad as gyvenus su dviem spintelem ir tarybine dujine netzinau ka ir kur ir kaip man cia deti ir vapse pasimetus kazkokia  lotuliukas.gif
Nezinau ar galima paskambinsim pasiklausti.

Savo suneka ryt isejus i darba paliksiu tambure, labai man gaila grindi, mokaus ant palos daryt,bet dar toks zioplys kad jam nei galvon nei uodegon  doh.gif

matai, alyva alyvai nelygi. nuo parafininės kuri pati išgaruoja iki UV kietėjimo, kurios nuo lako neatskirsi. jei dėmė vis tiek liko ir ji erzina, galima pšveisti, bet tuomet labai nedaug, kad duobės nepadaryti. po šveitimo užalyvavus, gali šiek tiek šviesiau būti, bet per laiką turėtų susivienodinti.
Atsakyti