QUOTE(AnaDeizy @ 2012 08 10, 22:00)
Kirke, kamino gamintojas ne prie ko, jei montavimo firmos rankos kreivos.
na , kartais ir gamintojui gali pasitaikyti prasta prekės partija
Kas montavo: pardavėjo atstovai ar statybininkai nusamdyti?
Beje, dėl tos vatos kamine

Pas mane gerai sudėta, nes stovėjau ir prižiūrėjau visą laiką kol kaminą sumontavo. Net ant stogo teko užsilipti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 10, 22:45)
tep tep

tu teisus, važiuodama nomo tik prisiminiau kad ten mamos buvo. spektaklis skirtas mamoms ir patartina netekėjusioms paauglėms ar studentėms be vaikų ten neiti

Ir lygtais yra "ša kalba vyrai"

užuojauta.
Nu tai veiksmas vyksta

su kuo ir sveikinu. Mes dar irgi turim kelis darbus, kuriuos turim patys pasidaryti. Pabaigti dažymą ir susimontuoti lietaus surinkimą nuo lietvamzdžių. Dar pakabinsim kriauklę ir WC o visa kita ne mūsų galioms

dar noriu kitam pavasariui paruošti medelių sodinimo vietas. Aš virtuvę jau užsakiau
Ai dar dukrą į 1-ą klasę reik išleisti
va čia tai svarbiausias darbas. Namą dar ne vieną gali pastatyti, bet į pirmą klasę eini tik vieną kartą
Giedruole, Jūs patys dažėtės ar samdėt? Aš mąstau, kad reikia patiems dažymu ir tapetavimu užsiimti.
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 08 10, 21:50)
pas mus planas susimeistrauti siokius tokius laiptus, pasikabinti boileri ir sumeistrauti mini virtuvele ir tada jau gyvensim

ir be krosneliu ir be peciu, ir be plyteliu
aš tokiam variantui nebepasirašau. Jau gyvenau ir dar tebegyvenu su nebaigtais remontais. Nebenoriu.......................