Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 30 tema

QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 10, 21:45)
Aš virtuvę jau užsakiau smile.gif Ai dar dukrą į 1-ą klasę reik išleisti  bigsmile.gif

o tai kurie čia nusipelnė tokios garbės?

o dukrą į kurią mokyklą vesite?
Atsakyti
Egidijau, atsiusk nuoroda, apie isorini kaminu tvirtinima, kur pasakojai siandien. Reikia bent tam vienam dujiniam pasiplanuoti...
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 08 10, 18:52)
Viliau, o tai kokios staktos pas tave buvo, is kokio medzio? negi tos presuoto kartono kad ishsipute nuo siek tiek dregme arba kad deformavosi?

Loky, nevažiuok ant Vilienės, kaip bebūtų gaila, bet Vilienė teisus: nelabai ten su kokybe viskas gerai ir masyvo ten nerasta .... ir su kartonu tu netoli prašovei.
negerai ten. Švelniai čia dar Vilienė viską aprašė, net aš labiau susiparinau

na nėra situacija be išeities, nelengvai bet viskas pataisoma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 08 10, 23:20)
Egidijau, atsiusk nuoroda, apie isorini kaminu tvirtinima, kur pasakojai siandien. Reikia bent tam vienam dujiniam pasiplanuoti...

Įsiunčiau,
nuotraukos ne mano nenoriu čia sukelti, man patiko sutvirtinimas keturiais kampuočiais išorėje.........
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 10, 23:30)
Loky, nevažiuok ant Vilienės, kaip bebūtų gaila, bet Vilienė teisus: nelabai ten su kokybe viskas gerai ir masyvo ten nerasta .... ir su kartonu tu netoli prašovei.

na nėra situacija be išeities, nelengvai bet viskas pataisoma  drinks_cheers.gif

Manau esmė ne kokybėje, bet kaip mes toleruojame broką. Aš tos minties, kad kažkur konstruktyve gaudyti mm yra visiška nesąmonė, tolerancijos turi būti cm, o kartais net 5cm. Manau čia man priekaištai mol "juokiasi puodas kad katilas juodas" smile.gif

Gelbėkit, dvesiu - ryte 10val jau +35C doh.gif doh.gif doh.gif kas bus po pietų? Ot užnešė velnias...
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 11, 09:14)
Manau esmė ne kokybėje, bet kaip mes toleruojame broką. Aš tos minties, kad kažkur konstruktyve gaudyti mm yra visiška nesąmonė, tolerancijos turi būti cm, o kartais net 5cm. Manau čia man priekaištai mol "juokiasi puodas kad katilas juodas" smile.gif

Gelbėkit, dvesiu - ryte 10val jau +35C doh.gif  doh.gif  doh.gif  kas bus po pietų? Ot užnešė velnias...

kur ten velnias uznese????
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 10, 23:30)

na nėra situacija be išeities, nelengvai bet viskas pataisoma  drinks_cheers.gif

tai klausimas kaip jie toki ten sumustini is vis padaro kur net neina suprasti kas ten medziaga.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 08 10, 23:18)
o tai kurie čia nusipelnė tokios garbės?

o dukrą į kurią mokyklą vesite?

Nemanau, kad čia kokia garbė... PAs Jūratę pabaigėm derybas.
Ringauduose pradėsim mokslus... Teks nuo rugsėjo vežioti. nežinau kiek tversim. reikia skubėti įsikraustyti.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 08 11, 21:45)
Nemanau, kad čia kokia garbė... PAs Jūratę pabaigėm derybas.
Ringauduose pradėsim mokslus... Teks nuo rugsėjo vežioti. nežinau kiek tversim. reikia skubėti įsikraustyti.

Likimo draugė biggrin.gif Ir mes nespėjam, teks vežiot doh.gif Gal žinai pas kokią mokytoją patekot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 08 11, 09:16)
kur ten velnias uznese????

Viliene tiek uzkaito, kad i klausimus nebeatsakineja.... thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Kondiškė gelbsti, ir *** klemukai nuo nudegimų doh.gif užteko 2val ir mišios. Pagailėjom savaitės mokykloj ir išsitrenkėm prieš mokslo metus, per pačius karščius doh.gif
Nieko, kaip nors išgyvensiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 11, 21:38)
Kondiškė gelbsti, ir *** klemukai nuo nudegimų doh.gif  užteko 2val ir mišios. Pagailėjom savaitės mokykloj ir išsitrenkėm prieš mokslo metus, per pačius karščius doh.gif
Nieko, kaip nors išgyvensiu smile.gif

o as priesingai..sedziu ant ezero, o saules nera smile.gif ziema Lietuvoj ziema smile.gif vynas,...........smile.gif
Atsakyti