QUOTE(Vilienė @ 2012 08 13, 23:40)
Aš juo labai patenkintas, ir ypač berniukais (vienam gal 15, kiti jau pusvyriai po 22-23) kurie dirbo. Ant medžiagų netaupėm - sakė dolomito, vežėm dolomitą, smėlio smulkaus - vežėm smulkų. Po žiemos, kuri lyg ir šaltoka buvo, jokių pasikeitimų, nieks neiškrypo, nepakilo, nesubangavo.
Kaina finale stipriai pralenkė ką jums skaičiavo, bet dėl to labai nepergyvenam, rezultatas to vertas. Aišku rasite ir kas už pusę kainos dės, ir ant medžiagų taupys ar kitaip chaltūrins.
Kokių reikia medžiagų jis tikrai jums pasakys, jūs tik klauskite

Bet tiekimą aš pasilikčiau sau, taip viską žinočiau iš kur ir po kam.
Na man planinės sąmatos didelis viršijimas nepriimtinas, neturiu aš tos tų popieriukų spausdinimo mašinos ir viskas yra skaičiuojama ir planuojama

Tada jei nesunku brukštelk iš kur medžiagas ėmėt?
QUOTE(Caca* @ 2012 08 14, 00:08)
Paprasykit ir musiskiu trinkelistu, kad paskaiciuotu.
As kainu nelabai pasakysiu, nes pagrinda (zvyras ir skalda)patys beveik buvom pasiruose (reikejo tik papildomos dolomito skaldos masinos, nuolydzius suformuoti).Pavasari kainos zymiai mazesnes buna, tiek darbo, tiek paciu trinkeliu (simet nuo 05.01 trinkeles brango). Mes su dvejais laiptais, visais pjaustymais sia geguze sumokejom 8.000lt uz 120m2 (trinkeles paprastos pilkos, betonines).Nusiskundimu jokiu.sutarti pasiraso.Tik laukti eilej teko nemazai.

Aisku, po ziemos bus aiskiau.
Cia. Jei domina, galiu preliminaria samata atsiusti emeilu, tik parasyk az savo adresa.
p.s. as taip pat tik teoriskai viska zinojau, man rupintis nereikejo niekuo, vaikinams tik vandens ir elektros reikejo.

Ir trinkeles jie gavo 2 lt/kvadrata pigiau nei as pati buvau suradusi.
Sekmes visiems besistatantiems.

As jau pradedu truputi pasiilgti statybu.

Nors dar nera 2 metu kaip naujam name gyvenu.Dabar reikia kokia sodyba organizuoti.
Būtų šaunu pamatyti sąmatą,pasilyginsiu, įmesk į paštą, parašysiu į až.
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 08 14, 01:14)
o gal kas i AZ santechniko gero kontaktus gali parasyt..?
rekomenduoju drąsiai, rimti, puikiai savo darbą išmano
santechnika pas mus darė viską, šildymą, vandentiekš, nuotėkas, montavo viską. Taip pat tėvus savo aš juos buvau nusiuntus, ten prie KKK jungė akumuliacinę ir statė automatiką, nes nebuvo nieko ir viskas ėjo per kaminą