Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 30 tema

QUOTE(Vilienė @ 2012 08 13, 23:00)
Negudru imti "viskas įskaičiuota" nes padarys pigiausiom medžigom. Geriau tartis darbas + medžiagos, kurias jūs patys pirksit ir žinosit kiek kainuoja. PVZ atsijos - paims pigiausias, kurios vos ne atlieka kai granito mokėjom 1850 už ne pilną mašiną. Net nepradėsiu, kad trinkelė trinkelei nelygu. Jei kalba būtų apie supermarketo parkingą su daugiamete garantija - tada tegul kloja už 110 ir nebankrutuoja kol garantija galioja, bet sau rinkčiausi kažką gražesnio, geresnio ir kokybiškesnio.

Skaičiavo tas pats kur ir pas jus dėjo, apie medžiagas reikalingas trinkelėms apart pačių trinkelių nieko nenutuokiam, nei kokios turi būti, nei kas gerai, o kas blogai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 08 13, 23:13)
Skaičiavo tas pats kur ir pas jus dėjo, apie medžiagas reikalingas trinkelėms apart pačių trinkelių nieko nenutuokiam, nei kokios turi būti, nei kas gerai, o kas blogai  doh.gif

Aš juo labai patenkintas, ir ypač berniukais (vienam gal 15, kiti jau pusvyriai po 22-23) kurie dirbo. Ant medžiagų netaupėm - sakė dolomito, vežėm dolomitą, smėlio smulkaus - vežėm smulkų. Po žiemos, kuri lyg ir šaltoka buvo, jokių pasikeitimų, nieks neiškrypo, nepakilo, nesubangavo.
Kaina finale stipriai pralenkė ką jums skaičiavo, bet dėl to labai nepergyvenam, rezultatas to vertas. Aišku rasite ir kas už pusę kainos dės, ir ant medžiagų taupys ar kitaip chaltūrins.
Kokių reikia medžiagų jis tikrai jums pasakys, jūs tik klauskite 4u.gif Bet tiekimą aš pasilikčiau sau, taip viską žinočiau iš kur ir po kam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 13 rugpjūčio 2012 - 22:43
QUOTE(mergina05 @ 2012 08 13, 22:13)
Skaičiavo tas pats kur ir pas jus dėjo, apie medžiagas reikalingas trinkelėms apart pačių trinkelių nieko nenutuokiam, nei kokios turi būti, nei kas gerai, o kas blogai  doh.gif

Paprasykit ir musiskiu trinkelistu, kad paskaiciuotu. mirksiukas.gif
As kainu nelabai pasakysiu, nes pagrinda (zvyras ir skalda)patys beveik buvom pasiruose (reikejo tik papildomos dolomito skaldos masinos, nuolydzius suformuoti).Pavasari kainos zymiai mazesnes buna, tiek darbo, tiek paciu trinkeliu (simet nuo 05.01 trinkeles brango). Mes su dvejais laiptais, visais pjaustymais sia geguze sumokejom 8.000lt uz 120m2 (trinkeles paprastos pilkos, betonines).Nusiskundimu jokiu.sutarti pasiraso.Tik laukti eilej teko nemazai. biggrin.gif Aisku, po ziemos bus aiskiau. Cia. Jei domina, galiu preliminaria samata atsiusti emeilu, tik parasyk az savo adresa. mirksiukas.gif

p.s. as taip pat tik teoriskai viska zinojau, man rupintis nereikejo niekuo, vaikinams tik vandens ir elektros reikejo. biggrin.gif Ir trinkeles jie gavo 2 lt/kvadrata pigiau nei as pati buvau suradusi.

Sekmes visiems besistatantiems. 4u.gif As jau pradedu truputi pasiilgti statybu. biggrin.gif Nors dar nera 2 metu kaip naujam name gyvenu.Dabar reikia kokia sodyba organizuoti. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 13 rugpjūčio 2012 - 23:16
o gal kas i AZ santechniko gero kontaktus gali parasyt..?
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 08 14, 00:08)
Cia

Ir trinkeles jie gavo 2 lt/kvadrata pigiau nei as pati buvau suradusi.

Technologija išdėstyta labai teisingai, taip mums suklojo ir kaip minėjau jokių pokyčių po žiemos, įvaža karts nuo karto išbandoma sunkiu transportu. Kaina - beveik ta pati, sakyčiau net gal ir didesnė, nes skamba "nuo" ir "plius papildomi darbai".

Jei kalba tik apie kainą - ir jūsiškiai, ir mūsiškiai yra kosmonautai biggrin.gif nes gretimam namui dėjo tik po 20Lt, jokių skaldų, jokių granitų, tfu tfu tfu kol kas nieko tragiško, gal laikys. Todėl nepamirškime, kad kaina yra tik viena medalio pusė, kaip ir grožio supratimas - paprasčiausių trinkių savo namams nemokamai neimčiau, ką ten pora litų pigiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 14 rugpjūčio 2012 - 09:28
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 14, 09:26)
Technologija išdėstyta labai teisingai, taip mums suklojo ir kaip minėjau jokių pokyčių po žiemos, įvaža karts nuo karto išbandoma sunkiu transportu. Kaina - beveik ta pati, sakyčiau net gal ir didesnė, nes skamba "nuo" ir "plius papildomi darbai".

Jei kalba tik apie kainą - ir jūsiškiai, ir mūsiškiai yra kosmonautai biggrin.gif  nes gretimam namui dėjo tik po 20Lt, jokių skaldų, jokių granitų, tfu tfu tfu kol kas nieko tragiško, gal laikys. Todėl nepamirškime, kad kaina yra tik viena medalio pusė, kaip ir grožio supratimas - paprasčiausių trinkių savo namams nemokamai neimčiau, ką ten pora litų pigiau smile.gif

Sunkiasvoris transportas ir pas mus kartais pravaziuoja, kol kas tfu tfu tfu...
Bet be pagrindo paruosimo nerizikuociau deti. schmoll.gif

Drauge simet tiek pat kvadratu, tokiu pat trinkeliu sugebejo dvigubai brangiau nei mes susidet, taip, kad 110lt/m2 tikrai neriba. biggrin.gif

Taip, del skonio ir grozio nesigincijama. 4u.gif Trinkeliu norejau arba pilku(is bedos juodu) betoniniu arba granitiniu.Pas tarosios atkrito kaip nekeista ne del kainos, o todel , kad prie musu margu plytu tiesiog netinka. Aisku, atlike pinigeliai nepamaisys, galesim juos prideti prie svajoniu sodybos. lotuliukas.gif

Viliene, jus ir musu terasos "neuzskaitytumet'- niekuo nedengtas maumedis, naturaliai pilkejantis... wub.gif lotuliukas.gif Terasos apdaila tik pries menesi pasibaigem (pacia ja pernai gaminom), tai dabar laukiu nesulaukiu, kol vienodai papilkes. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 08 14, 11:53)
Viliene, jus ir musu terasos "neuzskaitytumet'- niekuo nedengtas maumedis, naturaliai pilkejantis... wub.gif   lotuliukas.gif Terasos apdaila tik pries menesi pasibaigem (pacia ja pernai gaminom), tai dabar laukiu nesulaukiu, kol vienodai papilkes. ax.gif

Ne teisėjas aš...nieko neužskaitinėju. smile.gif ir nekritikuoju skonio - o jei įžvelgiu nepraktiškumą dažnai nesusilaikau blush2.gif Todėl dėl terasos viskas liuks, jei jums patinka aš tikrai nieko prieš. Pasaulis margas kaip genys, sunku, bet įmanoma išmokti pakantumo ir gerbti kitų kitokius pomėgius.
Kas dėl trinkelių, tai nepasikuklindamas galiu pasdakyti, kad tikrai mačiau daug ir skirtingų, tokių, kad LT nė vieno namo nerastume apdėlioto. Todėl lietuviškas šyrpotriebas atrodo taip nuvalkiotai, kad neįsivaizduoju, kaip galima sau tokias dėtis. PL garliavos ar karvėmalos lygio kaime kvartalinės gatvelės suklotos žymiai gražesnėm, net degalinės renkasi kažką naujo, nenuvalkioto. Bet čia problema ne vartotojuje, bet pasiūloje. Be vokiško klinkerio neteko matyti pardavime nieko panašaus, didmenininkai nieko neveža. Gal ir dėl kainos - pvz šustros smiltainio (o gal tik imitacija?) terasinės startuoja nuo 120PLN/m2 į ką tradicinis lietuvis atšauna "tai kad klinkeris pigiau..." nors vaizdas nesulyginamas.
Kad sunkusis transportas nekraipo jūsiškių nenuostabu, kaip minėjau jie technologiją žino ir jei nenusižengia rezultatai puikūs. Už tokią kainą privalo būti puikūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 14 rugpjūčio 2012 - 12:30
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 14, 12:23)
Pasaulis margas kaip genys, sunku, bet įmanoma išmokti pakantumo ir gerbti kitų kitokius pomėgius.

drinks_cheers.gif Tas pats liecia ir kiemo danga. mirksiukas.gif
Mano atveju Man reikejo lygios pilkos dangos.Paprasciausios pilkos betonines trinkeles mano poreikius tenkino 99 proc. Ir as nesuku galvos- nuvalkiota tai, ar ne, madinga ar ne. Visame kame nesuku del to galvos.

Smiltainis thumbup.gif danga.Pietu salyse ji "nuvalkiota", bet man ne maziau del to grazi.
Tik, deja, velgi ne kiekvienam eksterjere tinkama.

Jei i savo namus sudeciau viska kas man graziausia, gautusi toookia makalyne. ax.gif

p.s. kaip PT? Jau grizot?

Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 08 14, 16:29)
p.s. kaip PT? Jau grizot?

PT lieka planuose, arba kai vaikėzai paaugs, arba be jų, bet būtinai nuvyksime. Teko pasitenkinti "nuvalkiota" TR biggrin.gif dar liko keletas dienų - jei small planet boingą pataisys lotuliukas.gif
Į PT geriausia dviese, mes ne poilsiautojai, mes - keliautojai. Ir dar rudenį - kai klimatas švelnesnis.
Papildyta:
QUOTE(Caca* @ 2012 08 14, 16:29)
drinks_cheers.gif Tas pats liecia ir kiemo danga. mirksiukas.gif
Mano atveju Man reikejo lygios pilkos dangos.Paprasciausios pilkos betonines trinkeles mano poreikius tenkino 99 proc. Ir as nesuku galvos- nuvalkiota tai, ar ne, madinga ar ne. Visame kame nesuku del to galvos.

Na jei tai 99% į tikslą - tuomet kitaip ir būti negalėjo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 14, 15:59)
PT lieka planuose, arba kai vaikėzai paaugs, arba be jų, bet būtinai nuvyksime. Teko pasitenkinti "nuvalkiota" TR biggrin.gif  dar liko keletas dienų - jei small planet boingą pataisys lotuliukas.gif
Į PT geriausia dviese, mes ne poilsiautojai, mes - keliautojai. Ir dar rudenį - kai klimatas švelnesnis.

OT, bet buvau sventai isitikinusi, kad PT sturmavot. g.gif Simet Teti birzeli i PT isleidau, tai iskepe... drinks_cheers.gif
Mes pirma syki PT dviese lankem, antrakart net nedvejodami emem keturmeti su savimi.PT ilga ir siaura, vandenynas visada salia, vaikams pats tas. bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 08 14, 17:10)
OT, bet buvau sventai isitikinusi, kad PT sturmavot. g.gif Simet Teti birzeli i PT isleidau, tai iskepe... drinks_cheers.gif
Mes pirma syki PT dviese lankem, antrakart net nedvejodami emem keturmeti su savimi.PT ilga ir siaura, vandenynas visada salia, vaikams pats tas. bigsmile.gif

Be keturmečio dar dvimetė ir dešimtmetė - kai zyzimas choru prasideda atšoka bet kokie kelionių planai. Trys valandos iki TR yra tik gelytės, lyginant su diena iki PT, todėl džiaugiuosi, kad nerizikavom.
Mūsų planas labai bastūniškas: nusileidus išsinuomot mašiną ir apvažiuot kuo daugiau, be atžalų, be visokių ***turų, be trenktų pakeleivių, be dienotvarkės pagal trimitą - visiška laisvė. Kai pirmą kartą važiavom į HR toj pačioj vietoj nakvojom max dvi naktis - va čia tai kelionė! O dabar ėdimas, baseinas, edimas, miegelis, baseinas, edimas, miegas ir vėl viskas iš naujo. Nėr net su kuo "Tagil rulit" pakartoti (kiek gi vienas išgersi, kad ir na chaliavu)biggrin.gif Vienintelis kas viską atperka yra vaikų šypsenos, rekordai baseine ir čiuožyklose - būtent dėl to kenčiu karštį, pečių skausmą, kremukus, persivalgymą ir režimą.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 13, 23:40)
Aš juo labai patenkintas, ir ypač berniukais (vienam gal 15, kiti jau pusvyriai po 22-23) kurie dirbo. Ant medžiagų netaupėm - sakė dolomito, vežėm dolomitą, smėlio smulkaus - vežėm smulkų. Po žiemos, kuri lyg ir šaltoka buvo, jokių pasikeitimų, nieks neiškrypo, nepakilo, nesubangavo.
Kaina finale stipriai pralenkė ką jums skaičiavo, bet dėl to labai nepergyvenam, rezultatas to vertas. Aišku rasite ir kas už pusę kainos dės, ir ant medžiagų taupys ar kitaip chaltūrins.
Kokių reikia medžiagų jis tikrai jums pasakys, jūs tik klauskite 4u.gif Bet tiekimą aš pasilikčiau sau, taip viską žinočiau iš kur ir po kam.

Na man planinės sąmatos didelis viršijimas nepriimtinas, neturiu aš tos tų popieriukų spausdinimo mašinos ir viskas yra skaičiuojama ir planuojama smile.gif
Tada jei nesunku brukštelk iš kur medžiagas ėmėt?

QUOTE(Caca* @ 2012 08 14, 00:08)
Paprasykit ir musiskiu trinkelistu, kad paskaiciuotu. mirksiukas.gif
As kainu nelabai pasakysiu, nes pagrinda (zvyras ir skalda)patys beveik buvom pasiruose (reikejo tik papildomos dolomito skaldos masinos, nuolydzius suformuoti).Pavasari kainos zymiai mazesnes buna, tiek darbo, tiek paciu trinkeliu (simet nuo 05.01 trinkeles brango). Mes su dvejais laiptais, visais pjaustymais sia geguze sumokejom 8.000lt  uz 120m2 (trinkeles paprastos pilkos, betonines).Nusiskundimu jokiu.sutarti pasiraso.Tik laukti eilej teko nemazai. biggrin.gif Aisku, po ziemos bus aiskiau. Cia. Jei domina, galiu preliminaria samata atsiusti emeilu, tik parasyk az savo adresa. mirksiukas.gif

p.s. as taip pat tik teoriskai viska zinojau, man rupintis nereikejo niekuo, vaikinams tik vandens ir elektros reikejo. biggrin.gif Ir trinkeles jie gavo 2 lt/kvadrata pigiau nei as pati buvau suradusi.

Sekmes visiems besistatantiems. 4u.gif As jau pradedu truputi pasiilgti statybu. biggrin.gif Nors dar nera 2 metu kaip naujam name gyvenu.Dabar reikia kokia sodyba organizuoti. bigsmile.gif

Būtų šaunu pamatyti sąmatą,pasilyginsiu, įmesk į paštą, parašysiu į až.

QUOTE(AnaDeizy @ 2012 08 14, 01:14)
o gal kas i AZ santechniko gero kontaktus gali parasyt..?

rekomenduoju drąsiai, rimti, puikiai savo darbą išmano santechnika pas mus darė viską, šildymą, vandentiekš, nuotėkas, montavo viską. Taip pat tėvus savo aš juos buvau nusiuntus, ten prie KKK jungė akumuliacinę ir statė automatiką, nes nebuvo nieko ir viskas ėjo per kaminą doh.gif
Atsakyti