Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 30 tema

QUOTE(mergina05 @ 2012 08 15, 08:49)
Tada jei nesunku brukštelk iš kur medžiagas ėmėt?

Viską atvežė Vytis 8611 10259 per jį ir radau trinkelistus.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 08 15, 07:49)
rekomenduoju drąsiai, rimti, puikiai savo darbą išmano santechnika pas mus darė viską, šildymą, vandentiekš, nuotėkas, montavo viską. Taip pat tėvus savo aš juos buvau nusiuntus, ten prie KKK jungė akumuliacinę ir statė automatiką, nes nebuvo nieko ir viskas ėjo per kaminą  doh.gif

cia UAB? Kaip kainos? As kazkaip paskutiniu metu su UAB nesutariu. Nebus ten taip, kad daug brigadu ir man eilini karta moksleivius atsius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 15 rugpjūčio 2012 - 10:11
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 08 15, 11:11)
cia UAB? Kaip kainos? As kazkaip paskutiniu metu su UAB nesutariu. Nebus ten taip, kad daug brigadu ir man eilini karta moksleivius atsius?

UAB, kainos normalios, medžiagas daug ką padėjo susipirkti gerokai pigiau. Moksleivių nemačiau, brigados nesikeitė, tas kas pradėjo dirbti tas ir dirbo, vadovauja darbų vadovas, dirbo pagal mūsų pateiktus projektus. Man baisiau iš *infected* eilinis santechnikėlis, nei kad uab, su normalia atsakomybe už savo atliktus darbus.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 08 15, 12:09)
UAB, kainos normalios, medžiagas daug ką padėjo susipirkti gerokai pigiau. Moksleivių nemačiau, brigados nesikeitė, tas kas pradėjo dirbti tas ir dirbo, vadovauja darbų vadovas, dirbo pagal mūsų pateiktus projektus. Man baisiau iš *infected* eilinis santechnikėlis, nei kad uab, su normalia atsakomybe už savo atliktus darbus.

UAB, jeigu kainos normalios griebk, AD patikrinsi g.gif . ir man tokių reikia... smile.gif
Aš kadangi jau iš pat pradžių iš paskos einu.......... Jau turbūt pyksti, kad tau vis išbandyti reikia, betgi čia gi mergina05 rekomenduoja – išbandyti jau jie.
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 08 15, 12:28)
UAB, jeigu kainos normalios griebk, AD patikrinsi g.gif . ir man tokių reikia... smile.gif
Aš kadangi jau iš pat pradžių iš paskos einu.......... Jau turbūt pyksti, kad tau vis išbandyti  reikia, betgi čia gi mergina05 rekomenduoja – išbandyti jau jie.

tuoj isbandysiu kaip kamina permurina, gales ir tau za odno sumurinti.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 08 15, 12:09)

kazkaip ziuriu to uab nuotraukas ir nemaatau nei vienos butu kompensacines juostos sudetos perimetru prie sienu. Aisku cia priklauso nuo zmogaus galbut, gal nenorejo, nes ta juosta nepigi yra kiek zinau, bet vistiek keistai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 15 rugpjūčio 2012 - 13:43
QUOTE(LokysL @ 2012 08 15, 13:42)
kazkaip ziuriu to uab nuotraukas ir nemaatau nei vienos butu kompensacines juostos sudetos perimetru prie sienu. Aisku cia priklauso nuo zmogaus galbut, gal nenorejo, nes ta juosta nepigi yra kiek zinau, bet vistiek keistai atrodo.

Gal zmones nenorejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 15 rugpjūčio 2012 - 13:52
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 08 15, 14:52)
Gal zmones nenorejo...

Bet jeigu jis reikalingas, kas kad nenorėjo...
Galima bent paklotą tą kur po laminatu kloja užsidėti , jeigu taip labai taupoma......
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 08 15, 16:53)
Bet jeigu jis reikalingas, kas kad nenorėjo...
Galima bent paklotą tą kur po laminatu kloja  užsidėti , jeigu taip labai taupoma......
smile.gif

ir dar vienas pastebejimas, kad arba neikalbejo zmogaus daryti normaliai arba kaip visada stilius darom kaip visi: tinklas ant grindu vamzdeliams priristi, po to vamzdeliai po to betonas. Jei deta fibros i betona tai suprantu jei ne, tai tas tinklas ismesti pinigai, turetu buti siaip jau virs vamzdeliu tinklas.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 08 15, 17:11)
ir dar vienas pastebejimas, kad arba neikalbejo zmogaus daryti normaliai arba kaip visada stilius darom kaip visi: tinklas ant grindu vamzdeliams priristi, po to vamzdeliai po to betonas. Jei deta fibros i betona tai suprantu jei ne, tai tas tinklas ismesti pinigai, turetu buti siaip jau virs vamzdeliu tinklas.

Betonuosime balkonėlius kitų apačia gaunasi kambary
Galvoju į betoną ką nors įmaišyti?, vėliau papildomai klosime hidroizoliacija, nes bijau, kad neatsitiktu, taip kaip jau atsitiko kai kam.... doh.gif

gal. http://www.youtube.c...h?v=gG7xpvIs218
Tik nezinau kiek jis kainuoja rytoj paskys.. doh.gif gal paskui noras praeis.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 15 rugpjūčio 2012 - 16:43
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 08 15, 17:29)
Betonuosime balkonėlius  kitų apačia  gaunasi kambary
Galvoju į betoną ką nors  įmaišyti?, vėliau papildomai klosime hidroizoliacija, nes bijau, kad neatsitiktu, taip kaip jau atsitiko kai kam.... doh.gif

gal. http://www.youtube.c...h?v=gG7xpvIs218
Tik nezinau kiek jis kainuoja rytoj paskys.. doh.gif gal paskui noras praeis.... biggrin.gif

o kam maisyti priedu jei desit hidroizoliacija. Pas Viliu buvo neteisinga darbu seka. Argi tas balkonas bus pastoviai vandeni ar dregnoj agresyvioj aplinkoj?
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 08 15, 14:42)

sudėjo tas kompensacines pas mus visur, ramiai, protingi žmonės, žino ką daro.
Atsakyti