Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 30 tema

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 07 15, 00:26)
aš planuoju plyteles klijuoti "ant stalviršio". manau bus labai gerai. nebereikės visokių kampukų ir pan

Sutinku, pati taip planuoju daryti, papasakosi kaip ten tiems bandmiesiems sekėsi, tai žinosiu ko tikėtis smile.gif

QUOTE(mergina05 @ 2012 07 15, 12:18)
Savo suneka ryt isejus i darba paliksiu tambure, labai man gaila grindi, mokaus ant palos daryt,bet dar toks zioplys kad jam nei galvon nei uodegon  doh.gif

biggrin.gif O jei rimtai tai užuojauta mergina, dėl šuniuko išdaigų, manau, kad čia ne tik šuniukui reikia mokintis, bet ir mums susigyventi su besikeičiančiais vaizdais gyvenamojoje erdvėje.

Noriu visiems ištikimiems ir naujiems temos dalyviams priminti apie susibėgimą pas save ketvirtadienį manau apie 17val, lauksiu ir vėluojančių ir ankstėliau atvykti norinčių (gal darbų prigalvosiu kokių biggrin.gif ) Žodžiu nesikuklinkit - registruokitės smile.gif
KOl kas pasižymėjau Kristinka, Robertinas, Mergina(x2) , KJKG (x2), Cosete+1/2, ADx2+1/2:), Viliene (kažkaip esu tikra dėl x2 smile.gif )
Ką planuoja Heli, Vilakas Pilkas (toliau minėsiu kaip vilkas smile.gif ), Lokys, Augė, Song, Cashmira, Tuka? Negi dabar visus suvardinti reikės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 07 16, 19:26)
Noriu visiems ištikimiems ir naujiems temos dalyviams priminti apie susibėgimą pas save ketvirtadienį manau apie 17val, lauksiu ir vėluojančių ir ankstėliau atvykti norinčių (gal darbų prigalvosiu kokių biggrin.gif ) Žodžiu nesikuklinkit - registruokitės smile.gif
KOl kas pasižymėjau Kristinka, Robertinas, Mergina(x2) , KJKG (x2), Cosete+1/2, ADx2+1/2:), Viliene (kažkaip esu tikra dėl x2 smile.gif )
Ką planuoja Heli, Vilakas Pilkas (toliau minėsiu kaip vilkas smile.gif ), Lokys, Augė, Song, Cashmira, Tuka? Negi dabar visus suvardinti reikės smile.gif

Mes labai rimtai su vyru pakalbėjom apie važiavimą link Kauno biggrin.gif Bet toli, nuuuuuu doh.gif Su uošviais reikia šnektelėt, jei bus namie ir priims porai valandų vaikus, gal ir išsiruoštume. Jei Songinui kokių nenumatytų darbų nenukris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 16 liepos 2012 - 18:49
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 07 16, 16:08)

juk siais metais abu su Robertinu pradejote statybas? Nagi pasdalinkite ziniomis.

Prieisngu atveju eisiu STR'u skaityt sad.gif

Kaip čia pasakius su mano patiri ... g.gif . galiu tik pažymėti, kad prie pamatu įrengimo Aš ir AD atidirbome sąžiningai, viską matėme, kontroliavome matavome.. smile.gif ... Esu labai ramus ką dabar turiu po žemę ir viršuje.
Kadangi esu reiklus, nelabai patiklus (švelniai tariant) aš atidirbau prie pamatų sąžiningai, gaila, kad be atlyginimo..... biggrin.gif (Jeigu galimybes leis siūlau ir jums viską matyti)
O str, manau visiems ne prošal skaitytis.
Atsakyti
Mergina - tavo šunėkui -

http://grupinis.lt/k...usu-augintiniui

v.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 07 16, 18:26)
Negi dabar visus suvardinti reikės smile.gif

O mes prie jūros būsim ketvirtadienį. Niekaip neišeis sudalyvaut verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loora: 16 liepos 2012 - 19:50
Chebra, kurie dejo skarda...Ruki...

Gal kas turit kontakta, pas ka galima kreiptis, kas gali padorias nuolaidas suteikti dideliam kiekiui skardos + visokiu detaliu? Kazkada "santykiais" su ruuki "gyresi" jepsius, tik nebezinau ar skaito si foruma....

P.S. kokia plevele dejot po skarda? noretusi geresnes...bet "protingai geresnes"...

P.S. kas nori pamatyti durdoma..kvieciam i albuma.... matet kaip 33 metru strele 40 tonu kranas AD 1 auksto namukui santvaras montuoja............................................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 16 liepos 2012 - 20:05
QUOTE(Giedruolė @ 2012 07 16, 18:26)

Labai norėtume, deja, ketvirtadienį niekaip...

QUOTE(Vilienė @ 2012 07 16, 19:20)

Nee, čia tai ne sprendimas smile.gif Va čia - kitas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 07 16, 21:10)

Nee, čia tai ne sprendimas smile.gif Va čia - kitas reikalas.

o siaube doh.gif kur žiūri žalieji doh.gif

v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 16, 20:14)
o siaube  doh.gif  kur žiūri žalieji  doh.gif

v.

O ką žalieji? Čia gi vidinių patalpų būdos variantas smile.gif

Gaila dabar nebeturiu vietos narvui, tai šunys kenčia. O va name iš anksto apgalvojus kaip gražiai galima įkomponuoti:

http://spotsaspoiled.../dresser1-1.jpg

http://hackedirl.fil...dog-bed-win.jpg

Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 07 16, 21:00)
matet kaip 33 metru strele 40 tonu kranas AD 1 auksto namukui santvaras montuoja............................................

33m ir 40t labai derinasi, čia jokio durdomo smile.gif durdomas gali būti kraną parinkusioje galvoje, nors jei reikia toli dėti tenka imti didelį įrenginį.Jei atstumas nedidelis ir px užsakovo pinigai doh.gif va tada jau tikras durdomas.
Atsakyti
QUOTE(Tuka @ 2012 07 16, 16:35)
Mes klinkerines plyteles užsakinėjome Vilniuje. Jie prekiauja ir klinkerinėmis plytomis ir plytelėmis. Mes pirkome nekondicines plyteles, kurios nuo gerų skiriasi tik savo atspalviu (kataloge yra gelsvai rusva, o realiai yra truputį šviesesnė- vokiečiai tokias išbrokuoja ir parduoda pigiau). Įdedu nuorodą: http://www.klinkerla...lt/akcijos.html
Kol kas mūsų namą vis dar šiltina ir plyteles klijuoti pradės tik rugpjūčio viduryje- tada daugiau galėsiu pasakyti apie kokybę, spalvą ir pan. O kaina geroookai mažesnė, nei siūlo jums  wink.gif

O tai kiek pas juos uz kampine plytele mokejot?
Mes jau vis daugiau mastom,kad gal to klinkerio is vis nedet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 16, 20:23)
33m ir 40t labai derinasi, čia jokio durdomo smile.gif  durdomas gali būti kraną parinkusioje galvoje, nors jei reikia toli dėti tenka imti didelį įrenginį.Jei atstumas nedidelis ir px užsakovo pinigai doh.gif va tada jau tikras durdomas.

vienu atveju 100 lt, kitu 120 / val. Bet atrodo kaip durdomas. Pigiau gauti nepavyko.
Atsakyti