QUOTE(Loora @ 2012 07 15, 20:20)
Mergina05, labai gražūs laiptai. Kiek kainavo?
ačiū

laiptai daromi buvo dviem etapais: pirmame etape buvo padaryta pati laiptų konstrukcija, užbetonuota ir poto dar apdailos darbų buvo glaistymo, dažymo ir t.t. kaina 7500 betoninė konstrukcija ir 1500 apdailos darbai. Antrame etape dėjo pakopas ir turėklus,po pakopų uždėjimo dar labai daug dirbo apdailininkas, akrilino, dažė, tvarkė, kad viskas idealiai būtų, kaina 9500Lt. Antras etapas buvo po namo išdažymo.
QUOTE(cashmira @ 2012 07 15, 22:09)
Mergina05 noriu jusu paklausti del laiptu

Ar daret laiptams pamatus

Nes musu laiptai turi buti tokie kaip ir pas jus tik,kad po laiptais bus irengta drabuzine (aisku tik dalis). mes net ir sita firma esame numate,kad kreipsimes kai ateis eile

gal mazdaug galit parasyti kiek mazdaug jiems atideti pinigeliu reiketu
pamatų nėra, kiek kainavo parašiau. Aš po laiptais paslėpsiu nediduką šaldiklį
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 15, 23:35)
Gražu. Ir stiklą labai gerbiu. Bet patys stiklo porankiuose vengėm - bus mygom nučiupintas mažų rankyčių...per daug priežiūros. Aišku su laiku (kai reiks lenktis tą stiklą pasiekti) ta problema atkris.
bijojau ir aš to, bet kažkaip didelės bėdos kolkas nėra, pacapalioja, bet poto eina su mama valyti
QUOTE(cashmira @ 2012 07 15, 23:44)
O man dar ziurint i Merginos05 laiptus kilo tokia durna mintis

Idomu,o kai priespakopiai balti (man labai tai grazu), kaip su tokiu laiptu plovimu

Ar jie nuo dregnos sluotos nepakeis spalvos

Nenusitrins ar

Idomu koks ju ten padengimas

?
priešpakopiai dažyti dažais kurie plaunami, bent jau kolkas plaunu ir ligtais nieko, na nusitrins, vakare padažysim, ryte vėl kaip nauji