Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 30 tema

O man dar ziurint i Merginos05 laiptus kilo tokia durna mintis ax.gif Idomu,o kai priespakopiai balti (man labai tai grazu), kaip su tokiu laiptu plovimu g.gif Ar jie nuo dregnos sluotos nepakeis spalvos g.gif Nenusitrins ar g.gif Idomu koks ju ten padengimas g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 07 15, 22:51)
Viliene, kiek proc. arba pinigų sutaupėt imdami akmenį iš lenkų, o ne iš lietuvių? Įdomu, ar verta prasidėt...  g.gif

Lietuvoje net neieškojom, tai negaliu pasakyti kaip ten to reikalo finansinė pusė. Labai netikėtai - einam per didelį "turgų", dauguma tik nuo 9 atsidaro o ta firma jau dirba, užsukam - žiūrim palangės. O, reikia, paplepam, išsirenkam...tada sakom stalviršių tai nevažiuosit 420km montuot...sako px mums 420, ir Norvegija, ir Vokietija, Baltarusija, Maskva ne per toli. Taip va netikėtai ir išsirinkome. Palanges GKPistas sudėjo, pagamino per 4d pasiėmiau pats, o stalviršį jau patys du kart buvo. Kaina ne buvo pagrindinis veiksnys, labai patiko Filipas, pasiūlė daiktą, kurio negalėjome atsisakyti biggrin.gif stalviršio paviršius grubus, nenušlifuotas kaip antkapis biggrin.gif labai savotiškai atrodo. Sakė, kad valysis labai gerai ir neprideginės (nekeis spalvos nuo karšto puodo pastatymo). Jei kada teko steiką valgyti ant lavos akmens - mūsų stalviršis labai panašus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 07 15, 23:42)
klausimas apie langus... juos isnesinesim i putplasti... klausimelis, ka daryt su vitrina 5.5 metro........? langu gamintojas "isnesimu" pasirupins?

O kuom ta vitrina ypatinga, kad kažką reiktų daryti kitaip? Statai ant putplasčio ir nesuki dėl to galvos 4u.gif Ilgis visiškai neįtakoja, aukštis(nuo to priklauso svoris ir apkrovos) svarbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 07 15, 23:42)
klausimas apie langus... juos isnesinesim i putplasti... klausimelis, ka daryt su vitrina 5.5 metro........? langu gamintojas "isnesimu" pasirupins?

O kiek zadat isnesinet g.gif ! mums jau kita savaite turetu montuoti,tai kai kalbejom su firmos atstovu sako,kad uzteks 3cm iskisti, bet mums kazkaip atrodo,kad mazai g.gif juo labiau,kad profilis 9cm. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 15, 22:49)

O kuom ta vitrina ypatinga, kad kažką reiktų daryti kitaip? Statai ant putplasčio ir nesuki dėl to galvos 4u.gif  Ilgis visiškai neįtakoja, aukštis(nuo to priklauso svoris ir apkrovos) svarbu 4u.gif

o aplomai vitrinos isnesimas nera problematiskas del.. sakykim stabilumo buvimo./nebuvimo ..?
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2012 07 15, 20:20)
Mergina05, labai gražūs laiptai. Kiek kainavo?

ačiū smile.gif laiptai daromi buvo dviem etapais: pirmame etape buvo padaryta pati laiptų konstrukcija, užbetonuota ir poto dar apdailos darbų buvo glaistymo, dažymo ir t.t. kaina 7500 betoninė konstrukcija ir 1500 apdailos darbai. Antrame etape dėjo pakopas ir turėklus,po pakopų uždėjimo dar labai daug dirbo apdailininkas, akrilino, dažė, tvarkė, kad viskas idealiai būtų, kaina 9500Lt. Antras etapas buvo po namo išdažymo.

QUOTE(cashmira @ 2012 07 15, 22:09)
Mergina05 noriu jusu paklausti del laiptu  mirksiukas.gif  Ar daret laiptams pamatus  g.gif  Nes musu laiptai turi buti tokie kaip ir pas jus tik,kad po laiptais bus irengta drabuzine (aisku tik dalis). mes net ir sita firma esame numate,kad kreipsimes kai ateis eile  ax.gif gal mazdaug galit parasyti kiek mazdaug jiems atideti pinigeliu reiketu  mirksiukas.gif

pamatų nėra, kiek kainavo parašiau. Aš po laiptais paslėpsiu nediduką šaldiklį smile.gif

QUOTE(Vilienė @ 2012 07 15, 23:35)
Gražu. Ir stiklą labai gerbiu. Bet patys stiklo porankiuose vengėm - bus mygom nučiupintas mažų rankyčių...per daug priežiūros. Aišku su laiku (kai reiks lenktis tą stiklą pasiekti) ta problema atkris.

bijojau ir aš to, bet kažkaip didelės bėdos kolkas nėra, pacapalioja, bet poto eina su mama valyti biggrin.gif

QUOTE(cashmira @ 2012 07 15, 23:44)
O man dar ziurint i Merginos05 laiptus kilo tokia durna mintis  ax.gif Idomu,o kai priespakopiai balti (man labai tai grazu), kaip su tokiu laiptu plovimu  g.gif Ar jie nuo dregnos sluotos nepakeis spalvos  g.gif Nenusitrins ar  g.gif Idomu koks ju ten padengimas  g.gif ?

priešpakopiai dažyti dažais kurie plaunami, bent jau kolkas plaunu ir ligtais nieko, na nusitrins, vakare padažysim, ryte vėl kaip nauji biggrin.gif
Atsakyti
Žodžiu, man merginos laiptai žiauriai gražūs, virtualiai juos laistom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 07 16, 00:02)
o aplomai vitrinos isnesimas nera problematiskas del.. sakykim stabilumo buvimo./nebuvimo ..?

Stabilumo - kieno? Šeimininko kraujospūdžio? biggrin.gif
Nebijok, neiškris ta vitrina, ją perimetru tvirtins naudojant metalo juosteles: vienas juostelės galas bus prisuktas prie rėmo, kitą įgręš į mūrą, tada dar apipils viską montažinėmis putomis - be buldozerio neišversi biggrin.gif Aš dalį (netgi visus iki stiklo) rėmo skandinčiau šiltinime, čia prieš fasado apdailą išpjauna juostas EPS/NEPS/PIR ir apklijuoja angokraštį iš lauko, taip lyg mūrinį "zapliečiką" padarant. Labai pagerintum rėmo šilumines savybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 16 liepos 2012 - 08:04
iškilo klausimikas smile.gif , norim apsitvarkyti apie namus , turim iki 3 kubų šiukšlių, kas ieškojot kad išveštu , kur pigiausia ir greičiausiai sutariama ir dar turim palikimo doh.gif šiferio kur jį kišt ?
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 07 13, 17:39)
Nu. Aš  nuvažiavau, nupirkau statybų žurnalą, ir padaviau pamatu Rangovui, kai atėjo laikas apsimokėti, paklausiau ar užpildėte, kažką ten papeizojo. Nors  statybų inspekcija buvo ir aplankė mane............ smile.gif

Supratau, reiskias statybos zurnala reikia pildyti, kaip del technines prieziuros. Ar ji formaliai butina pradedant statybas, statybu eigoje?

QUOTE(Giedruolė @ 2012 07 13, 19:19)
Sveikinu  4u.gif aplaistyti būtina  drinks_cheers.gif

Done! smile.gif

QUOTE(AnaDeizy @ 2012 07 13, 20:46)
formalumas vienas. 6 kg mesytes ir kvieciat SM kolektyva! galit ir brendziuko paimti. Padarysim projekto audita.

sitas SM lygio formalumas (kazkada bus manau smile.gif), o kaip LT lygio formalumai? juk siais metais abu su Robertinu pradejote statybas? Nagi pasdalinkite ziniomis.

Prieisngu atveju eisiu STR'u skaityt sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkasPilkas: 16 liepos 2012 - 15:09
QUOTE(mergina05 @ 2012 07 15, 14:21)
mūsų laiptai, pabaigti, užbaigti ir iš tiesų labai subtilūs laiptai lmes labai patenkinti o ir aiptininkai labai patenkinti savo darbu,  smile.gif beje kas ieškot rekomenduoju ir laiptininkus, labai kruopštūs, preciziški, dirba šauniai smile.gif

Grazus laiptai thumbup.gif

Ir susijes klausimas. Kokio plocio yra laiptu aisktele, kur susijungia du laiptu marsai? Dekui
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2012 07 13, 11:41)
O as jusu noriu paklausti, ka nusprendete del fasado g.gif ? Ar dejote klinkeri,ar uzdejote tik struktura?
Mes niekaip neapsisprendziam  doh.gif dar kai suzinojau,kad kampine plytele 9lt/vnt,tai zandikaulis atsivepe  doh.gif Metras kampo gaunasi 109lt, o tu kampu name  doh.gif Ir dar ieskom meistru pagal rekomendacijas,tai 60lt./m2. kazkoks kosmosas  doh.gif Svarstom gal aplamai simet uzarmuoti ir palikti iki kitu metu,gal pavasari kainos mazesnes bus  g.gif  gal tada AnaDeizy jau ir kontaktais pasidalins, kurie pigiai daro  mirksiukas.gif

Mes klinkerines plyteles užsakinėjome Vilniuje. Jie prekiauja ir klinkerinėmis plytomis ir plytelėmis. Mes pirkome nekondicines plyteles, kurios nuo gerų skiriasi tik savo atspalviu (kataloge yra gelsvai rusva, o realiai yra truputį šviesesnė- vokiečiai tokias išbrokuoja ir parduoda pigiau). Įdedu nuorodą: http://www.klinkerla...lt/akcijos.html
Kol kas mūsų namą vis dar šiltina ir plyteles klijuoti pradės tik rugpjūčio viduryje- tada daugiau galėsiu pasakyti apie kokybę, spalvą ir pan. O kaina geroookai mažesnė, nei siūlo jums wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 07 15, 03:02)
mano virtuvėj ant sienų nėra nei vienos plytelės smile.gif stalviršį uždėjo, biški sieną vieną uvarė, teks dažytojams dar ateiti  doh.gif

O man sienas subjaurojo elektrikai doh.gif pikta, negaliu...

Savaite neskaiciau, ir ziuriu, kad ojojoi kiek cia priraset...pas mus darbai po truputi juda i prieki, planai jau kaip ir buvo kraustytis, bet gyvenimas yra gyvenimas, nutinka ivairiausiu nenumatytu dalyku, todel po truputi surinkinejam grindis ir laukiam nesulaukiam normaliu laiptu.
Pasidziaugti galiu, kad jau turim silta vandenuka thumbup.gif galima pliuskentis vonioje. dar laukia vienas is darbu issirinkti filtrus kad galetume naudoti vandeni maistui. Gal galetumete pasidalinti mintimis is kur perkate?

Per tuos darbus nepastebejau net, kad puse vasaros jau prabego...
Atsakyti