Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 24, 07:00)
Labas merginos, priimkite į būrį blush-anim-cl.gif
aš teku rugpjūčio 24 d. labai norėjau bijūnų - negavau verysad.gif vėdrynų - negavau verysad.gif  liko dar eustomos, jei ir jų negausiu, tai nežinau net - netekėsiu laugh.gif

Kam tiek dramos? biggrin.gif tiek bijūnai, tiek vėdrynai, tiek į juos panašios anemonės - vasaros pradžios gėlės. kitaip ir būt negali, kad jų negausit, lygiai kaip šviežių lietuviškų braškių rugsėjį ar rugpjūčio pabaigoj. natūralu. ir aš šių gėlių norėjau, bet žinojau, kad nebus.. tai negi dabr dėl puokštės vestuves kelt į birželį? smile.gif Yra ir kitų gražių...

Eustomos - nepraktiška. Tą patį sakė ir fotografės, ir jau tekėjusios kelios draugės, kurių puokštėse buvo eustomos. Greit užsilanksto kampeliai, todėl nuotraukose atrodo pavargusios, nebegražios, nes nelieka šviežumo įspūdžio. Be to, gana teplios.

Aš kol kas linkusi rinktis baltas hortenzijas kaip pagrindines šventės gėles, o nuotakos puokštėje vieną hortenzijos žiedą aplipdyti kitokiais baltais grožiais, kad gautųsi tokio stiliaus puokštė (nors čia hortenzijų, aišku, nė kvapo biggrin.gif)

user posted image

user posted image

user posted image

Tai norėjau paklausti merginų, labiau nusimanančių floristikoje, ar hortenzijos labai lepios? ar nenugeibs iki vakaro?
Ačiū cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenora: 25 liepos 2012 - 10:46
QUOTE(Elenora @ 2012 07 25, 10:44)

Eustomos - nepraktiška. Tą patį sakė ir fotografės, ir jau tekėjusios kelios draugės, kurių puokštėse buvo eustomos. Greit užsilanksto kampeliai, todėl nuotraukose atrodo pavargusios, nebegražios, nes nelieka šviežumo įspūdžio. Be to, gana teplios.

Eina sau... verysad.gif o as issirinkau puokste is eustomu ir roziu... unsure.gif ir floriste nieko nesake apie tai,kad jos lepios... doh.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(wipse* @ 2012 07 25, 11:15)
Eina sau... verysad.gif o as issirinkau puokste is eustomu ir roziu... unsure.gif ir floriste nieko nesake apie tai,kad jos lepios... doh.gif cry.gif

na, nenukabinkit nosies smile.gif daug nuotakų renkasi eustomų puokštes. ir jei puokštę saugosit, laikysit rankose ir nedėsit kur papuola, tai ir laikysis gerai smile.gif
Atsakyti
o kokios geles labiausiai panasios i vedrynus arba bijunus. ? Yra kokios pilnavidures?
Atsakyti
QUOTE(Elenora @ 2012 07 25, 12:22)
na, nenukabinkit nosies smile.gif daug nuotakų renkasi eustomų puokštes. ir jei puokštę saugosit, laikysit rankose ir nedėsit kur papuola, tai ir laikysis gerai smile.gif

Nepergyvenkit del eustomu. DSrauge tekejo praeita penktadieni. Puostele buvo is eustomu ir freziju, bet buvo padaryta naudojant mikrofona, tai tikrai puikiausiai issilaike eustomos ir ne kiek neapsilauze, ne kiek nesimate ziedlapiukuose susilankstymo zymiu smile.gif Gal daugiau apsigadina tos puoksteles, kuriose eustomos tiesiog suimtos ir perristos kaspinuku ... g.gif

Ir kas cia rase del eustomu, jei neklystu, tai ju buna visus metus smile.gif

Beja, idetos puoksteles su uogytem, obuoliukais lb mielos. Taip pat lb grazios Eleonoros idetos puoksteles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla <3: 25 liepos 2012 - 14:28
mano puokštėje buvo eustomų ir man jos deja nelaikė, na ir puokštė nebuvo mikrofone daryta. lapeliai neapsilankstė, bet greit nusviro patys žiedeliai doh.gif laikė neilgai, bet kad baisiai gražu man, tai teko pakentėti smile.gif
Atsakyti
o kardeliai atlaikytu diena be vandens g.gif smile.gif
Atsakyti
aš į hortenzijas žiūrėjau, galvoju gal vien tik iš jų tokias a la bijūnines puokštes, kai keli stambūs žiedai surišti ir viskas wub.gif

user posted image
user posted image

kam tinka mėlyna spalva - rugiagėlės laukuose žydi rugpjūti mirksiukas.gif
Atsakyti
Dažnai užsuku čia pasižvalgyti wub.gif

Dar kelios idėjos 4u.gif

user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BA: 25 liepos 2012 - 18:32
Kadangi bijunu nebus galvoju rinktis Jurginus, butent sia rusi http://mano.zebra.lt...21539c9bbe.jpeg ( del dizaino dar nezinau) . Mama Atkalbineja, ssko neislaikys, nuluz. Tada imsiu frezijas smile.gif

Gal kas nusimano ir gali pasakyti, kiek cia freziju ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 24, 07:00)
Labas merginos, priimkite į būrį blush-anim-cl.gif
aš teku rugpjūčio 24 d. labai norėjau bijūnų - negavau verysad.gif vėdrynų - negavau verysad.gif  liko dar eustomos, jei ir jų negausiu, tai nežinau net - netekėsiu laugh.gif

Nu va, aš irgi vis dar gėlių paieškose, bet jau teks neužilgo eit užsakyt smile.gif
Svarbiausia, kad aš noriu švelniai rausvų arba kreminių žiedų, kur reikės gaut biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 27, 08:10)

manau daug, nes puokste didele, o frezijos smulkutes. Itariu gali buti koks 30 sakeliu 4u.gif Gal ekspertes tiksliau pasakytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 31 liepos 2012 - 10:00