Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. G. Sarupiciene is RK

Gydytojos pavardė - Šarapičienė Gražina, bent jau aš taip esu užsirašiusi ax.gif nes pati tariausi dėl gimdymo pas ją. Stebukliukas jau turėtų ateinančios savaitės bėgyje pasirodyti,tai vėliau aprašysiu įspūdžius apie šią gydytoją.
Atsakyti
tikrai ne tokia pavardė. Blogai užsirašei. Šarapickienė ar kažkas panašaus. Bet tikrai ne Šarapičienė.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2007 02 18, 13:40)
tikrai ne tokia pavardė. Blogai užsirašei. Šarapickienė ar kažkas panašaus. Bet tikrai ne Šarapičienė.

Na tiesą sakant visko gali būti, nes per telefoną sakė pavardę doh.gif rytoj eisiu pas šią gydytoja ir tada išsiaiškinsiu kokia gi tikroji pavardė...
Atsakyti
gydytojos pavardė vis dėlto Šarupičienė
Atsakyti
Teko susidurti su Šarupičiene, bet ne gimdymo, o patologiniame skyriuje. Tikrai antra karta jos nenoreciau matyti. Prinervavo, o jau apziura tai klaikiausia, kokia tik prisimenu. Del kompetencijos tai negaliu nieko komentuoti, bet kryzeli ant jos tai tikrai uzdejau.
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2007 01 14, 21:49)
Sveikos,
noreciau pasidalinti savi ispudziais apiegydytoja Sarupicienie, gimdziau pas ja pries 6 metus. Buvau su ja susitarusi ir iki gimdymo metu negaliu nieko sakyti priziurejo gerai, rupestingai. Taciau per gimdyma ir po jo labai nusivyliau ir nesupratau uz ka mokejau. Per saremius i gimdykloje pasirode gal kelis kartus, o taip akusere stovedavo nuramindavo, paguosdavo, beveik nesitrauke. Per pati gimdyma vel gi akusere viska dare, gydytoja tik stovejo salia ir ziurejo. Kai pagimdziau ir vyras sumokejo pinigelis, jos isvyso nemaciau. Kaip pagulde i palata tai tik viena karta aplanke ir tai pasitairavo musu savijauta del akiu. Tai va po tokios patirties susidare nuomone kad geriau buti tarti su akusere.

Įdomu, kad prieš 6metus ir dabar ji liko ta pati???
savo istoriją pasakojai, o toks jausmas, kad apie mane kalbėjai. doh.gif
pas mus lygiai tas pats-mes tai tik mokėjom prieš gimdymą kelias dienas, bet jau geriau akušerei būčiau davus tuos pinigėlius, nes jai didelis ačiū, tikrai ne gydytojai.
Gydytoja tik apšaukė gimdant, kad nesistengiu, o akušerė su manim netgi kvėpavo.
Ką gydytoja padarė-tai susiuvo.ką aš ten žinau, blogai, gerai, bet skylės nėra.(ten kur jos neturi būti hihihi.gif )
po gimdymo iš vis jos nemačiau....
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 06 06, 10:25)
Įdomu, kad prieš 6metus ir dabar ji liko ta pati???
savo istoriją pasakojai, o toks jausmas, kad apie mane kalbėjai. doh.gif
pas mus lygiai tas pats-mes tai tik mokėjom prieš gimdymą kelias dienas, bet jau geriau akušerei būčiau davus tuos pinigėlius, nes jai didelis ačiū, tikrai ne gydytojai.
Gydytoja tik apšaukė gimdant, kad nesistengiu, o akušerė su manim netgi kvėpavo.
Ką gydytoja padarė-tai susiuvo.ką aš ten žinau, blogai, gerai, bet skylės nėra.(ten kur jos neturi būti hihihi.gif )
po gimdymo iš vis jos nemačiau....

O ko noreti, kai budi vienas gydytojas gimdymo ir patologiniame skyriuje?
Atsakyti
QUOTE(uogyte3 @ 2007 06 12, 13:30)
O ko noreti, kai budi vienas gydytojas gimdymo ir patologiniame skyriuje?

prieš penkerius metus gimdžiau pas ją dukrytę, buvau iš anksto susitarus.Iki gimdymo lankiausi pas ją dar keletą kartų , tuo metu ji žiūrėjo kaip plaka širdelė(pagal tonusus vaikas nedūsdavo).
Viso nėštumo metu jaučiausi puikiai, buvau energinga, greita ir tt. Ji dar sakė kokia aš šaunuolė lotuliukas.gif .Įskaitoje aš buvau Antakalnio poliklinikoje ir echoskopiją man darė tik vieną -vienintelį kartą 20 sav. Prieš gimdymą gyd. Šarupičienė tiesiog privalėjo pasižiūrėti echo, nes kai pradėjau gimdyti paaiškėjo, kad mano vaikiukui apsiviniuojusi virkštelė aplink kaklo kartu prispaudė rankytę verysad.gif Aciū Dievui, kad mano dukrytė buvo 3280g ir 51 cm, man prakirpo tarpvietę ir aš ją pagimdžiau thumbup.gif . Po visko į palatą atėjusi gydytoja sakė:" Na ir strioko tu mums pridarei: už rankytės tempti negalima buvo , o už galvos ir tuo labiau" Gerai, kad viskas baigėsi thumbup.gif ir aš galiu džiaugtis savo mergytę, bet viskas galėjo būti kitaip verysad.gif , jeigu dukrytė būtu stambesnė.

Tokia mano liudnoka patirtis su šia gydytoja
Atsakyti
Kažkaip keistai moterėlės suprantate gydytojo - akušerio vaidmenį gimdymo metu. Aš visus tris gimdžiau pas šią gydytoją ir jei reikėtų vėl - eičiau pas ją. Profas, didelė patirtis. Gydytojas ir neturi stovėti prie gimdyvės ir jos glostyti. Tai yra tikrai tik akušerės darbas. O gydytoja vienu metu gali turėti kelias gimdyves, operacijas ir pan. Jei užeina ir patikrina, pasiteirauja, tai tik laukiam ir viskas. Prie manęs ji nestovėjo, užbėgdavo tankiai, prašiau ir sesučių, kad pakviestų, atbėgdavo, visada sesėms pasakydavo, kur bus. Bet įstatė vyriausios galvytę, kirpo, nes didelė buvo, mažiui irgi virkštelė buvo apsivijusi, tai sužiūrėjo, sutvarkė viską, placenta neatsiskyrė, tai su pincetu po gabaliuką išrankiojo... Ir viską darė gydytoja. Labai simpatiška, energinga, savimi pasitikinti moteris. O dėl pinigų: mokame visos, tai kodėl prie vienos ji turi stovėti, o prie kitos ne blink.gif . Ir tai, kad vaikiukui virkštelė apsiveja nėra gydytojos klaida. Greičiau mama yra kalta, kad lakstė, lankstėsi, rankas kilnojo ir visaip kaip kitaip "energinga" buvo". Va ir makalavosi mažiukas pilve ir sukosi virkštelė kur pakliuvus. O po gimdymo gydytojos darbas kaip ir baigtas. Jei ji užeina pasiteirauti, kaip jaučiatės - tai yra nemažai. Palatoje yra palatos gydytojai, vaikiukai turi savo neonatologus. Nėra ko tikėtis, kad gydytoja lankys jus kelis kart per dieną biggrin.gif ... Kokios tai savanaudiškos mamytės... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pas šią gydytoją gimdžiau prieš 11 metų. Negaliu nei labai peikti, nei girti, bet sekančiam gimdymui rinkčiausi kitą gydytoją. Pats gimdymas praėjo lyg ir be komplikacijų, bet , kai po gimdymo grįžus namo iškilo įvairių problemėlių ir vėl atvažiavau pas ją, priėmė ji labai nenoriai, tarsi jai jau nebepriklausytų.
Atsakyti
Tai tikrai, kaip ir nepriklausė, poliklinikos gydytojas - ginekologas toliau turėtų prižiūrėti. Bet ji visgi priėmė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zima7 @ 2007 08 20, 16:07)
Tai tikrai, kaip ir nepriklausė, poliklinikos gydytojas - ginekologas toliau turėtų prižiūrėti. Bet ji visgi priėmė mirksiukas.gif

Gimdoje liko placentos gabaliukas ir dėl to stipriai kraujavo, tai vis dėlto jos darbo brokas, manau ,kad ji turi ir ištaisyti, beto buvo sumokėta ax.gif
Atsakyti