Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. G. Sarupiciene is RK

Placenta g.gif , pažįstamas reikalas. Na man išvalė, neturiu priekaištų... Tikuosi ir Tau viskas baigėsi gerai...
Atsakyti
As pas sia gydytoja dimdziau visai neseniai. Gerai, kad viskas gerai... Daugiau jos sutikti nebenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
Tai biolaukai nesutapo unsure.gif ?
Atsakyti
gal ir biolaukai smile.gif man tada ne tai svarbu atrode cool.gif
Atsakyti
Man ši daktarė thumbup.gif
Atsakyti
AS PRIES 3MEN GIMDZIAU SU SARUPICIENE ATSITIKTINAI,BUVAU SUSITARUSI SU PUZIENE BET KAI JI NEATVIKO TAI JAU AISKU TEKO SU BUDINCIA(SARUPICIENE),TAI NIEKO BLOGO NEGALIU PASAKYTI,KAIP TIK thumbup.gif ,O VAT AKUSERE TAI NEPATIKO,KAI GYDITOJA ISEIDAVO TAI BISKI PAKELDAVO BALSA,BET NEPIKSTU VISAI ANT JOS.
Atsakyti
gimdžiau pas Šarupičienę ir aš. SIAUBAS!!!!!
ji net nesugebėjo atskirti tikrų sąrėmių nuo paruošiamųjų blink.gif

o kai prašiau nuskausminimo, iš pradžių sakė "ponia, dar per anksti, per mažas atsidarymas", o po 10 min., kai aš jau sienom lipau, sakė "oi, jau per vėlu, nes atsidarymas per didelis" doh.gif blink.gif

per sąrėmiavimą ji užsuko pas mane porą kartų. kad man jau pilnas atsidarymas nustatė akušerė, o Š. net nepatikrino. ką man pasakė, tik kad "nuo šiol klausyčiausi akušerės". per stūmimą, kirpimą ir siūvimą ji tik šalia stovėjo, o visą darbą dirbo akušerė Birutė (už ką jai nuoširdus AČIŪ)
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 03 16, 06:24)
gimdžiau pas Šarupičienę ir aš. SIAUBAS!!!!!
ji net nesugebėjo atskirti tikrų sąrėmių nuo paruošiamųjų  blink.gif

o kai prašiau nuskausminimo, iš pradžių sakė "ponia, dar per anksti, per mažas atsidarymas", o po 10 min., kai aš jau sienom lipau, sakė "oi, jau per vėlu, nes atsidarymas per didelis"  doh.gif  blink.gif

per sąrėmiavimą ji užsuko pas mane porą kartų. kad man jau pilnas atsidarymas nustatė akušerė, o Š. net nepatikrino. ką man pasakė, tik kad "nuo šiol klausyčiausi akušerės". per stūmimą, kirpimą ir siūvimą ji tik šalia stovėjo, o visą darbą dirbo akušerė Birutė (už ką jai nuoširdus AČIŪ)

Ojei, kaip primena mano atveji... doh.gif planuotas buvo gimdymas su epiduru, o gavosi be jokio nuskaisminimo. Kaip caro - maro laikais.... Vaikas svėrė 4 kg, nors jai atrodė, kad gali ir 3 kg nesverti. Susiuvo blogai, iki šiolei vargstu... Bet viską atperka mano gražusis angelas wub.gif
Atsakyti
niekada niekada niekada savo noru pas ją negimdyčiau schmoll.gif

gimdant, kol atvažiavo maniškė gydytoja, mane apžiūrnėjo būtent Š. doh.gif skausmingiausia įsivaizduojama apžiūra. Po jos tik sedėjau ant gimdymo stalo ir kūkčiojau, negalėdama sustot, o ašaros, kaip krokodilui byrėjo....nė už ką pas ją negimdyčiau schmoll.gif o kur dar šaltumas, pastabos dėl "jautrumo" (nei klykiau, nei ką, tik susiimdavau už pilvo ir pūškuodavau, o jai atrodė, kad "dar ne laikas skaudėti" blink.gif )ir t.t.
Atsakyti
Gimdziau pas sia gydytoja beveik pries 4 metus:) Tikrai nieko blogo apie ja pasakyti negaliu. Per daug demesio jin man neskyre, beveik viska dare akusere, bet moraliskai tikrai labai stengesi mane palaikyti, ramindavo, kvepavo su manim kartu:) Esu dekinga jai:)
Atsakyti
Aš irgi papuoliau ant šios gydytojos budėjimo. Apžiūra tikrai skausminga buvo, bet ji pati sakė, kad reikia pamasažuoti kaklelį, kad greičiau viskas vyktų, tai nežinau, ar švelniai tą įmanoma padaryt g.gif
O šiaip pas mane viskas daug maž sklandžiai vyko,tai nieko blogo negaliu pasakyti. Pasirodydavo karts nuo karto pamatuoti ir pamasažuoti kaklelį fear.gif , o per stūmimą buvo tik stebėtoja. Prieš epidūrą ji nebuvo nusiteikus, tik aš laiku jo negavau, nes anesteziologai užimti buvo (pati girdėjau kai keletą kartų telefonu jiems skambino su prašymu ateiti).
Atsakyti
Pries pusantros savaites gimdziau pas sia gydytoja ir likau patenkinta. Man si gydytoja pasirode profesionali ir nepyktybine. Daugiau man nieko ir nereikejo. Kol gulejau gimdykloj, jis kartas nuo karto ateidavo, pasidomedavo kaip jauciuosi, apziuredavo kakleli. Galiu pritarti, kad si gydytoja UZ epidura. Nes as pati nebuvau tvirtai apsisprendusi, o ji atejo ir sako "kai bus pakankamas atsidarymas darysim epidura". Kadangi skausmas buvo tikrai stiprus, tai sutikau ji daryt. Ir labai del to dziaugiuosi - nors skausma susilpnino tik labai trumpam, bet uztai numuse spaudima, kuris pas mane buvo uzkiles, ir labai pagreitino atsidaryma.
O siaip visa juoda darba gimdymo metu atliko akusere - gydytoja tik buvo netoliese. Po gimdymo sia gydytoja maciau tik viena karta, kai ji budejo ir uzejo per vakarine vizitacija. Bet kadangi jauciausi pakankamai gerai, tai ir neturejau poreikio didesniam rupesciui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mdeive: 14 spalio 2008 - 11:53