Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew-Patariame ir aptariame

QUOTE(Lyn @ 2012 07 17, 13:24)
aha,  dabar  supratau, kad  nereik doh.gif  lotuliukas.gif

Lyn, jei ne final sale preke, galima prasyti tarpininkes, kad grazintu - bus tikrai maziau nuostoliu, nei pardavineti SM mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 07 17, 14:29)
Lyn, jei ne final sale preke, galima prasyti tarpininkes, kad grazintu - bus tikrai maziau nuostoliu, nei pardavineti SM mirksiukas.gif

deja, ji final sale... doh.gif
Atsakyti
O talitha su 83 krutines kokia imti? Peciai normalus, nera platus tikrai g.gif
Atsakyti
Lyn, ar ne tu turi Talitha top in peacock paisley ar kazkokia panasia? Koks dydis pas tave? g.gif
Bet jauciu man 4 dydis gali but didoka, per krutine 88-89, peciai nera siauri unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 17 liepos 2012 - 13:58
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 07 17, 14:28)
Pas tave 0 ar 00  g.gif

0 pas mane, bet 00 geriau būtų. Nežinau dėl tos polka dot, galėtų nukainuot dar
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 07 17, 14:45)
Lyn, ar ne tu turi Talitha top in peacock paisley ar kazkokia panasia? Koks dydis pas tave?  g.gif
Bet jauciu man 4 dydis gali but didoka, per krutine 88-89, perciai nera siauri  unsure.gif

pas mane talithta paysley tamsiai melyna. toks pats dydis kaip ir zalios talithos - 6. sakyciau paysley gal ciut ciut siauresne, bet dydziai labai panasus. pas mane 94
Atsakyti
ar kas nors esate pirkusios lankeli plaukams is mergaiciu skyriaus?
ar jie gerai laiko plaukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 07 17, 14:47)
pas mane  talithta  paysley  tamsiai  melyna.  toks pats  dydis  kaip  ir  zalios  talithos  -  6.  sakyciau  paysley  gal  ciut  ciut  siauresne,  bet dydziai  labai  panasus.  pas  mane  94

aciu 4u.gif gal rizikuot 4 dydi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 07 17, 14:27)
Va tas dot popover tai tikrai brangus sakyciau, eiliniai medvilniniai marskiniai, o natasha silkas, pasiuvimo kokybe kokia, su pamusaliuku - verta savo kainos rolleyes.gif

Cia skonio reikalas, daili ta Natacha, nieko nesakau, bet man ji tokia daugiau vyresnem moterim, nejaunatviska ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 07 17, 14:55)
Cia skonio reikalas, daili ta Natacha, nieko nesakau, bet man ji tokia daugiau vyresnem moterim, nejaunatviska ax.gif

Nu jau, viskas su ja gerai biggrin.gif Prie šitų džinsiukų tiktų, ir visų pencil sijonų dar doh.gif gal imt
http://i1248.photobu...N=1338195800772
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 07 17, 13:55)

Na as turejau galvoja audini ir pasiuvimo kokybe sakydama, kad verta savo kainos, o grozis aisku skonio reikalas mirksiukas.gif
Nors man atrodo ji atrodys taio, kaip suderinsi -
cia atrodo moteriskai, derinukas i darba:
user posted image
O cia jaunatviska, derinukas laisvalaikiui:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 07 17, 15:11)
Na as turejau galvoja audini ir pasiuvimo kokybe sakydama, kad verta savo kainos, o grozis aisku skonio reikalas mirksiukas.gif
Nors man atrodo ji atrodys taio, kaip suderinsi -
cia atrodo moteriskai, derinukas i darba:

Aha, tik čia wild cat, suabejojau kuri gražesnė dabar biggrin.gif Bet taškuota gal praktiškesnė rolleyes.gif reik pagalvot dar iki ryt, gal vėl įmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 17 liepos 2012 - 14:22